Ще играе ли България на Евро 2012 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Ще играе ли България на Евро 2012 ?

Мнениеот venci_1913 » 13 окт 2009 22:35

Aз ще подпиша веднага и не искам нищо повече от 2 ракии след мача!Гаранция ,че ще ес раздам на макс :lol:
Славия София

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 окт 2009 22:35

:mrgreen:
И понеже ще кажете, че критикувам Мъри без да посочвам конкретните му грешки и без да посочвам кои футболисти трябва да играят в националния, ще си позволя да кажа следното :
Мъри, направи детински грешки на мача срещу Кипър ! Той пусна в защита 4-ма съвсем млади и неопитни футболисти едновременно ! В защита нямаш право на подобни експерименти, дори срещу Кипър ! В нападение - да ! Защото и да не вкараш гол през първото полувреме ще пуснеш двама по-опитни нападатели през второто и ще спечелиш мача ... В защита обаче трудно се наваксват грешките ! Като ти набута противника 2-3 гола с новобранците, които си пуснал в защита, ти върви та обръщай мача после ! Грешките на новобранците в защита подрязаха крилете и стопиха ентусиазма и на опитните и добри играчи в нападение. Как да играе Бербатов след като от невъзможно положение прави гол (с който се връщаме в мача), но после Иванов прави идиотска грешка отзад и разликата пак става два гола ?! ...
Гледах два мача на Вальо Илиев в "Терек" ... Ами, ако това е постоянната му форма, смело мога да ви кажа, че в момента нямаме такъв защитник в национала !
И накрая - не са лоши футболистите ни ... Дори тези млади момчета, които играха в защита срещу Кипър могат да станат добри футболисти и да играят силно в националния. С тях обаче трябва да се работи ! Не толкова технически - това е работа на клубните им треньори. Трябва да се работи върху мотивацията и най-вече върху концентрацията, с която играят обличайки националната фланелка ... А това вече е работа на националния треньор !
Затова примерно САФ или Специалният са големи, защото знаят как да мотивират играчите си, за да не допускат идиотски грешки ! ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 13 окт 2009 22:55

С тези футболисти,този треньор и това ръководство НИКОГА.С Манекени които гонят само фолк певиците а не топката,чудят се в коя дискотека да се напият,кви дрешки да си купят,каква кола че да се изфукат,в кое списание да се снимат и т .н и им през оная работа за националния с такива няма да стане.Треньора е пълен смешник,едни уважаващ себе си човек със достойнство най-малкото което можеше да направи е да си подаде оставката,а дали ще я приемат е дръг вапрос,а той най-нагло заяви че иска да ни води и през следващите квалификации,пак оправдания футболисти контузени,поел отбора в движение и сякви глупости.Ето треньора на Турция минути след като отбора отпадна си я подаде-мъжка и достойна постъпка,а не като Мъри путката,че и наглеца да ни водел и следващите 2 г. е бати нещастника.А ръководството какво да го коментираме то се вижда от резултатите както клубните така и националните.За съжаление скоро светъл лъч за БГ футбола поне аз не виждам нищо не се променя,а нещата стават все по-зле и на никой не му пука и никой нищо не прави,а при това положение нямам как да се променят нещата.

tekumse
Контакти:

Мнениеот tekumse » 13 окт 2009 23:55

Според мен е напълно нормално сега да се експериментира. От постоянното гонене на единични резултати никога не ни остава ред да сглобим отбор. По добре е да паднем няколко мача здраво и да се класираме , отколкото само да сме 3-ти. Защитата хич не е толкова експериментална - средна възраст 24 и нещо. Иванов е вече трети сезон е титуляр в А група, какво има още да чакаме. Едно време Пената влезе в национала на 18, стана и шампион с Локо Сф на 18, а на 21 като Иванов беше вече на световно.

Не знам marmi52 какви мачове на Терек гледа, ама аз каквото съм гледал Вальо Илиев е трагичен. Рубин им набиха 3 гола за броени минути и нашия го разкараха още първото полувреме. След това и Сатурн и Спартак им сложиха 3ки. В последните два мача които биха, Илиев беше на пейката и извън групата.

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 14 окт 2009 00:13

100 %. със сигурност!!!Но ще играят Ганкиното хоро на церемонията по откриването на ЕП 2012,под звуците на последния хит на Ивана.
Ансамбъл "Куцо пиле" с ръководител Мъри Стоилов!!
Ха да ни е честито....
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 14 окт 2009 01:13

На Фифа 2012 може да се класираме за европейското :lol: :lol: :lol: :lol: Шегата настрана.... просто няма как да стане това при трагичното състояние на целия ни футбол... ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 14 окт 2009 06:50

Твърдо нье,нье и с този трен,шефчето му и на шефчето шефчето

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 14 окт 2009 07:53

marmi52 написа::mrgreen:

Вероятно мнозина от вас ще кажат, че е рано още за тази тема, но аз смятам, че още отсега трябва да започнем подготовка за следващия квалификационен цикъл.
Футболисти имаме ! Всеки, който поне малко разбира от футбол ще прозре това, че потенциалът на този отбор е много по-голям !
С Мъри като треньор обаче ще гледаме и следващото голямо първенство само по телевизията !
А, това първенство ще е последния шанс за поколението на Митко Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Благо Георгиев и другите, на които залагахме в началото такива големи надежди ...

Искам да дам едно пояснение. Митко Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров са футболисти средна европейска класа. Не може един играч имащ прекалено големи претенции и струващ 30 000 000 паунда с лека ръка да пропилява толкова положения. По някой път едно положение да имаш за цял мач, ако си голям играч можеш да решиш мача. Други освен тях на този етап няма или има, но не знам защо Мъри казва, че тези футболисти не му вършат работа. Аз не мога да се съглася, че Благо Георгиев е по добър от Георги Пеев. И, че Костадин Стоянов е по добър от Захари Сираков. Все пак тези двама футболисти за разлика от Митко и Мартин редовно играят в Амкар, освен ако не са контузени. И срещу какви отбори играят срещу носителите на УЕФА. Зенит и ЦСКА Москва. Аз поне съм гледал много мачове на Амкар по интернет. А и друго Стоичков може да беше всякакъв, но беше много голям реализатор. КПД му беше неколкократно по високо от това на Бербатов. Или да изведеш Костадинов сам срещу вратаря и Емо да не вкара. Така, че моето заключение е НЯМАМЕ НИКАКЪВ ШАНС ЗА КЛАСИРАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО!!!! Нямаме класни играчи. Какъвто и ще да е треньора та ако ще да е и Бенитес или Фергюсън.
ВДинев

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 окт 2009 08:18

vladomin не е нужно да имаш супер класни играчи за да победиш, изисква се отборна игра и висок дух, за справка обърни по-голямо внимание на отбора на Кипър от последния им мач!
Мъри точно в този компонент се дъни, националния ни отбор, непоказва нито отборна игра нито демонстрира висок дух! Затова и резултатите стават все по-плачевни и оптимизма за класиране на европейското остава само в неговата глава!
Отделно това е първото ръководство на БФС, което така примиренчески приема загубите на отбора и което непоказва никакво желание за краен успех!
Така че отписваме и следващото голяма първенство! ще обиграваме младите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”