Браво Лъвове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Re: Браво Лъвове

Мнениеот bufara » 10 сеп 2009 10:14

Спокойно можеше да завършим втори в тази група, Ейре не са никакъв отбор, но за пореден път се проваляме. С тези халфове вчера толкова. През първото полувреме Пирло и Де Роси овладяха центъра и раздаваха ювелирни пасове, когато си искат, Стилиян не може сам, Сърмов и Янков нямат класата и възможностите, а и са страхливи много. Слаба защита, време е някой да се махнат от националния отбор. Като се има в предвид, че ще сме в трета урна за жребия за ЕВропейските квалификации и, че този никаквец Мъри ще остане треньор съм доста песимистично настроен.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 10 сеп 2009 10:16

Как можахме така да паднем от Италия, от тези мизерници, дето до сега не са ни били никога, същите дето не знаят какво е Световно първенство и броят равния мач с колегите си от Андора за върхово постижение. Правилно е казал поета, Не сме народ а мърша.

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 10 сеп 2009 10:23

ако бяхме вкарали гол началото на първото полувреме мача щеше да е друг...
Понякога трябва и късмет малко, а тези дето оплюха петичка на Бербо, а ако беше влезнал гол ....мисля че го отигра добре - имаше двама защитника около него и импровизира. Ако беше спрял топката 99% щеше да бъде избита.
Да сгреши Мъри, Божинов и Благой трябваше да са на терена още след първия гол, но това са все пак Италия, с не случайни футболисти в състава, и се възползваха максимално от положенията си.
Лошото е, че ние не можахме... :(
Не виждам защо трябва да правим трагедии от този мач и да плюем по отбора - те направиха каквото могат.
все си мисля, че ако Мъри беше треньор от началото на квалификационният цикъл нещата щяха да стоят по друг начин..

п.с. не харесвам Мъри като треньор, но той е най-доброто което имаме от БГ треньорите...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:24

stefan_bg2 написа:Тука има големи простаци!!! То трайш, трайш ама..вий сте уникати! Стоилов неможел да нареди състава, тази песен я пяхте срещу Велев, дори срещу Достанич, от време на време се оплакхвахте и от Пенев. Еми като ви гледам според вас нямаме и един свестен тренер. Бахти наглите хора, знаещи само да псуват и плюят, вижте себе си и тогава.....КОМПЛЕКСАРИ !

А кой ги вика бе?аз ли ги викам?За какво вика кишишев и стоянов?за какво вика рангелов като с черна гора беше дупка и пак го пуска?За какво вика чавдар, където незнае къде се намира?Да не ги вика той защото му казват кой да вика то е ясно!Обаче с тия футболисти няма да стане силна България!Важно е да си ги проддът пък другото... не ни е*е !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 сеп 2009 10:27

POPCORN написа:
stefan_bg2 написа:Тука има големи простаци!!! То трайш, трайш ама..вий сте уникати! Стоилов неможел да нареди състава, тази песен я пяхте срещу Велев, дори срещу Достанич, от време на време се оплакхвахте и от Пенев. Еми като ви гледам според вас нямаме и един свестен тренер. Бахти наглите хора, знаещи само да псуват и плюят, вижте себе си и тогава.....КОМПЛЕКСАРИ !

А кой ги вика бе?аз ли ги викам?За какво вика кишишев и стоянов?за какво вика рангелов като с черна гора беше дупка и пак го пуска?За какво вика чавдар, където незнае къде се намира?Да не ги вика той защото му казват кой да вика то е ясно!Обаче с тия футболисти няма да стане силна България!Важно е да си ги проддът пък другото... не ни е*е !
По-спокойно POPCORN- никога не съм те виждал така ядосан :) Остави ги теленцата да се надъхват-така като си разменят ласки едни други,чак изпадам в умиление...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 сеп 2009 10:32

Да,нека си приберат обратно Сираков и Стоилов и да се радват заедно на красиви загуби и отпадания от турнири.Да си сменят поколения,да си налагат пенсионери само да не е за сметка на държавния отбор

vonzo
Контакти:

Мнениеот vonzo » 10 сеп 2009 10:32

hetfield написа:А трябваше ли да чакаме пълен провал на цикъла световни квалификации за да разберем,че трябва да се разкарат пенсионерите?Не мислите ли,че ако това беше направено по-рано можехме да играем мач без значение срещу Италия?Та тая защита допусна смешни голове на два пъти срещу Ейре,за другите хиксове направо не ми се говори.От какво да сме доволни?Благо раздвижи ли мача?Ама нали няма общо с Левски резерва ще е.Божинов как се включи?Сърмов и Стоянов хаха това мога да кажа за тях двамата.Великия Мъри нямаше идея как да играе срещу Ювентус.Очаквам загуба и от Кипър

Благо раздвижи ли мача? Ми раздвижи го ама нали требе да седне на пейката М. Петров? А не некой от Левски. Ама ако не пусната М.Петров който не е във форма после ще кажеш еми паднахме щото М.петров не игра

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:33

soilwork написа:
POPCORN написа:

По-спокойно POPCORN- никога не съм те виждал така ядосан :) Остави ги теленцата да се надъхват-така като си разменят ласки едни други,чак изпадам в умиление...

Е кво спокойно той са като е бил тренер на Левски и са ще кажат, че вчера сме надиграли италия по всички показатели и сме нямали само шанса да гибиеме!Аре стига с това Левски -ЦСКА вече!Слаби бяхме и това е, може казвате , че сме играли добре , ама истината е друга!С тия играчи и със Сираков толкова!Това леке докато е той няма викнат един играч на ЦСКА в отбора сигурен съм!Данчо където в България в момента е най-добрият на неговеата позиция що не го викат?Сърмов с какво е заслужил повече от Данчо Тодоров да играе в националният?Продалжавайте да си викате пенсионери и хора от Левски само и доникъде няма да стигнеме!Миналият мач изкараха всички Котев черната овца!Ми то първото поувреме в защита всичките бяха зле.Илиян Стоянов да не би да игра много добре?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 сеп 2009 10:36

vonzo написа:
hetfield написа:А трябваше ли да чакаме пълен провал на цикъла световни квалификации за да разберем,че трябва да се разкарат пенсионерите?Не мислите ли,че ако това беше направено по-рано можехме да играем мач без значение срещу Италия?Та тая защита допусна смешни голове на два пъти срещу Ейре,за другите хиксове направо не ми се говори.От какво да сме доволни?Благо раздвижи ли мача?Ама нали няма общо с Левски резерва ще е.Божинов как се включи?Сърмов и Стоянов хаха това мога да кажа за тях двамата.Великия Мъри нямаше идея как да играе срещу Ювентус.Очаквам загуба и от Кипър

Благо раздвижи ли мача? Ми раздвижи го ама нали требе да седне на пейката М. Петров? А не некой от Левски. Ама ако не пусната М.Петров който не е във форма после ще кажеш еми паднахме щото М.петров не игра

еми раздвижи, ама за какво да го пускат титуляр като трябва да е сърмов !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 10 сеп 2009 10:38

Как иначе някой да забележи Сърмов,нали и той трябва да бъде продаден някъде в Турция

Върни се в “Национален отбор”