Дайте прогноза за България - Ч.Гора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дайте прогноза за България - Ч.Гора
0:0-слаби сме невярвам в таласъми 
romario1979 написа:Вие оптимистите "лефскарчетата" ви се иска да бим ама друг път!ДОЛУ мъри от още един квалиф. цикъл.
Заради тази велика мисъл която си написал ли си се регистрирал?
3:0 категорична победа с поредния слаб мач на Бербо ...
За съжаление - 2-ка
Трудна победа с 1:0 за нашите! За пръв път от дълго време няма да съм на стадиона. Просто нещо в мен се пречупи след предишния мач на националния стадион срещу Ейре.
- romario1979
- Контакти:
емилчо покажи твоята първа мисъл в този форум,че като гледам във всички теми на ЦСКА си писал.Ти да не си скрит армеец?И не ми защитавай тая слугиня Мъри защото ще извикам БАТЕ той да се оправя с теб.Чу ли ме сектор Говедо
romario1979 написа:емилчо покажи твоята първа мисъл в този форум,че като гледам във всички теми на ЦСКА си писал.Ти да не си скрит армеец?И не ми защитавай тая слугиня Мъри защото ще извикам БАТЕ той да се оправя с теб.Чу ли ме сектор Говедо
Ей момче, тук пишем за националния отбор, няма говеда, няма прасета!Не можеш ли поне за малко да забравиш ш**аните
клубни пристрастия, всякакви говеда и прасета?!
[center]
[/center]
[/center]Re: Дайте прогноза за България - Ч.Гора
2:1 с голове на Бербатов, Рангелов и Йоветич
- romario1979
- Контакти:
Converse написа:romario1979 написа:емилчо покажи твоята първа мисъл в този форум,че като гледам във всички теми на ЦСКА си писал.Ти да не си скрит армеец?И не ми защитавай тая слугиня Мъри защото ще извикам БАТЕ той да се оправя с теб.Чу ли ме сектор Говедо
Ей момче, тук пишем за националния отбор, няма говеда, няма прасета!Не можеш ли поне за малко да забравиш ш**аните
клубни пристрастия, всякакви говеда и прасета?!
ей момче много работи мога да забравя ама с това треньорче не мога да се съглася.