Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ronnie
Контакти:

Re: Маркиньос сменя Гаджев в националния отбор

Мнениеот ronnie » 09 ное 2014 21:05

Както и да е , според мен темата е за ключ- вижда се, че целта на автора изобщо не е да се обсъди въпросната смяна, а да се провокират феновете на ЦСКА.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 ное 2014 21:08

favaca8888 написа:
ronnie написа:Няма сила на света, която да ме убеди, че Марки (или още повече Гаджев) е по-добър от един Чочев. Изключително странни решения на националния наблюдаваме в последно време, но резултатите от това се виждат :oops:

Чочев не мое да хване ръка в Палермо, къв Чочев

Това за националния отбор не е критерии (Манолев, Неделев, Н. Михайлов)
Славчев също не го виждам в групата, а момчето редовно играе за втория отбор на Спортинг.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 ное 2014 21:15

Не съм крайно против Маркиньос в националния, но в момента не е в задоволителна форма. Според мен двойката опорни халфове трябва да бъде
Дяков-Илиев или Дяков-Гамаков.
Съставът според мен трябва да бъде нещо от сорта:
Стоянов
Минев - Бодуров - Терзиев - Минев
Дяков - Илиев/Гамаков
Александров - Миланов - Неделев/Попов/Манолев (който е в най-добра форма)
Христов (второто полувреме Гълъбинов)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 ное 2014 21:18

Ето го моето виждане за състав: ;)

В.Стоянов
А.Бранеков
В Василев(С.Манолев)
Й.Христов
П.Гълъбов(Терзиев)
С.Дяков
Г.Миланов
В.Гаджев
Т.Неделев
А.Карачанаков
В Христов
Последна промяна от FLANKER на 09 ное 2014 21:20, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 ное 2014 21:20

Състава за мача не е важен, ясно е че Маркиньос ще е резерва, тук дискусията е около самата повиквателна.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 ное 2014 21:22

BadBoy написа:Състава за мача не е важен, ясно е че Маркиньос ще е резерва, тук дискусията е около самата повиквателна.

Съгласен съм.Има млади момчета,на които е редно да се даде шанс.Особено срещу противник от калибъра на Малта.Въпреки ,че за нас слаби отбори няма.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 09 ное 2014 21:29

[quote="doktora25"]Не съм крайно против Маркиньос в националния, но в момента не е в задоволителна форма. Според мен двойката опорни халфове трябва да бъде
Стоянов
Дяков - Илиев/Гамаков
Христов (второто полувреме Гълъбинов)[/quote/]

Повече ми харесва така : :lol: :lol: :lol:
......................................Евтимов...........................................
....Страхил Попов.....Гълъбов...........Б.Стойчев......Васев..................
.................................Ради Цонев............................................
...Вутов.......Едисон Йорданов.........Чунчуков........Чочев..................
..................................Долапчиев............................................

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 ное 2014 21:32

Jr.Moraes написа:
doktora25 написа:Не съм крайно против Маркиньос в националния, но в момента не е в задоволителна форма. Според мен двойката опорни халфове трябва да бъде
Стоянов
Дяков - Илиев/Гамаков
Христов (второто полувреме Гълъбинов)[/quote/]

Повече ми харесва така : :lol: :lol: :lol:
......................................Евтимов...........................................
....Страхил Попов.....Гълъбов...........Б.Стойчев......Васев..................
.................................Ради Цонев............................................
...Вутов.......Едисон Йорданов.........Чунчуков........Чочев..................
..................................Долапчиев............................................

Да ,забравих за Чунчуков и Долапчиев.Има хляб в тези момчета.
П.П.За Вутов ,нищо не съм чул напоследък :roll:
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 ное 2014 21:56

diplomat написа:
Халфът на ЦСКА Маркос Маркиньос получи повиквателна за "А" националния отбор на България за европейската квалификация с Малта на 16 ноември в София, съобщи официалният сайт на БФС.

Маркиньос е повикан от селекционера Любослав Пенев на мястото на контузения капитан на "Левски" Владимир Гаджев.

32-годишният бразилец с български паспорт има 5 участия с екипа на националния ни отбор и общо 243 минути. За последно той записа минути при загубата от Чехия с 0:1 в световната квалификация в София на 15 октомври миналата година.

Селекционерът на "А" националния отбор Любослав Пенев ще даде пресконференция за представителите на медиите в хотел RIU Правец в понеделник, 10 ноември, от 17:00 часа. В 18:15 на спортния комплекс в Правец започва открита в първите 15 мин за журналисти тренировка на националния отбор.

Двубоят от група Н е от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

[offtopic]http://www.novsport.com/news1254571_1003.html[/offtopic]
Искам сега да видя ЦСКА-рите как пишат "Вън печките от националния", "Не на циганите", "Защо са ни Кайсари и Марселиньовци, некви скапани негри", хайде, пичове, да ви видя колко сте честни, или сте си пълни л........... :?: :!:

Не те знам депутат ли си дипломат ли си но не си много умен,спрете скрити зад компютрите да се правите на големи разбирачи.Каквото и да коментират разни анонимници от форума не може да го разбирате футбола повече от Любо Пенев,той е треньор и си носи кръста.Колкото до расистските обиди които употребяваш,трябва веднага да те изхвърлят от форума администраторите.Всички държави ползват чужденци в националните си отбори,само ние не трябвало,щото имаме десетки футболисти играещи в големи клубове.Не Ви ли е ясно че в Лудогорец ако не са чужденците няма да има такива успехи,първата година нали видяхте с Деко,Ив.Стоянов,Д.Бакалов,Бадема,Станислав Генчев до къде стигнаха.Проблема е че нямаме достатъчно класни чужденци в България,а Маркиньос запълва в последния момент състава и не се знае въобще дали ще играе.В центъра имаме Чочев и Славчев,но за съжаление те не могат да пробият в клубовете си и нямат игрова подготовка и е рисковано да бъдат пускани като титуляри,въпреки че съм почти сигурен че Чочев ще е такъв срещу Малта.А явно и класата им не е много голяма, щом споменатите двама плюс Неделев и Вутов определяни като най-големите млади таланти в България не играят в средни,даже и посредствени отбори в Европа.Как ставаше преди години че футболисти като Стоичков,Л.Пенев,Емо Костадинов,след тях М.Христов,Боримиров,Ст.Петров,М.Петров,Бербатов отиваха в класни отбори и ставаха лидери на тези отбори и играха дълги години,явно в момента нивото на българския футбол е трагично,заради това и посредствени чужденци без отбори идват в България и стават водещи футболисти в нашите отбори.
Последна промяна от peliforewer на 09 ное 2014 22:08, променено общо 1 път.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 09 ное 2014 22:05

FLANKER написа:Ето го моето виждане за състав: ;)

В.Стоянов
А.Бранеков
В Василев(С.Манолев)
Й.Христов
П.Гълъбов(Терзиев)
С.Дяков
Г.Миланов
В.Гаджев
Т.Неделев
А.Карачанаков
В Христов

Гаджев е аут за 3 месеца... 8-)
Василев може да е резерва в случай, че някой се контузи, но Бранеков не го виждам някак си в отбора...
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Национален отбор”