venci_1913 написа:Във форум за инфраструктура си правят страшен майтап с нас . Били сме държавата на проектите , но не и на реализацията им !
Този форум български ли е и за кои "нас" става въпрос, освен , ако тия са надбългари?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
venci_1913 написа:Във форум за инфраструктура си правят страшен майтап с нас . Били сме държавата на проектите , но не и на реализацията им !
emokanar написа:До кога всичко значимо в България, ще се строй в голямото село.
п.п. Ако новият нац. стадион бъде построен в София, му пожелавам да стой винаги празен.
п.п.2. Новият нац. стадион, трябва да бъде построен в Пловдив, Стара Загора или Бургас.
nasko75 написа:ай стига с вашите стадиони ве! Нито има отбори, нито има футбол, нито сме пазар за концерти, а скоро и хора няма да има...те стадиони ще строят. За кого ще ми ги строите? За останалите 100 човека, които ходим на мачовете ли? Или за циганите, които ни завладяват?
parazit написа:nasko75 написа:ай стига с вашите стадиони ве! Нито има отбори, нито има футбол, нито сме пазар за концерти, а скоро и хора няма да има...те стадиони ще строят. За кого ще ми ги строите? За останалите 100 човека, които ходим на мачовете ли? Или за циганите, които ни завладяват?
В Бургас сте се скъсали да ходите на стадиони.Разбирам да беше написано от фен на Ботев,Левски,ЦСКА,Локомотив Пд,Берое и Лудогорец ама бургазлия.Някак не е сериозно.
BadBoy написа:Това е дипломна работа и кой реши, че чак била внесена в БФС ми е много интересно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта