Най-добър БГ тренер в момента
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Най-добър БГ тренер в момента.
Като че ли е Любо Пенев.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
stanislav89
- Контакти:
Веселин Великов
Стойчо и Любо от сбирщина правят отбор. Херо е същият, може да се справи във всякаква ситуация. Сашо Станков и той показва качества. За Стойчо Стоев какво да кажем, като отиде в готов отбор... А инженерът Гондзи не знам как може да го сложите въобще в тая класация.
- Черният козел
- Контакти:
dimoib59 написа:Стойчо и Любо от сбирщина правят отбор. Херо е същият, може да се справи във всякаква ситуация. Сашо Станков и той показва качества. За Стойчо Стоев какво да кажем, като отиде в готов отбор... А инженерът Гондзи не знам как може да го сложите въобще в тая класация.
И коя е сбирщината на Тройчо,В.Илиев ли,Гъргоров ли,или пък Менди да продължавам ли?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
nexus7910 написа:Симитлийски!!
Подуенски, грешиш!!!
Не е "ТРОЙЧО", а бившият на Ботев Враца-Здравков ФАВОРИТА
Черният козел написа:dimoib59 написа:Стойчо и Любо от сбирщина правят отбор. Херо е същият, може да се справи във всякаква ситуация. Сашо Станков и той показва качества. За Стойчо Стоев какво да кажем, като отиде в готов отбор... А инженерът Гондзи не знам как може да го сложите въобще в тая класация.
И коя е сбирщината на Тройчо,В.Илиев ли,Гъргоров ли,или пък Менди да продължавам ли?
Че Менди, кой е бе ?????Смешник!!
Когато Тройчо Подуенски го взе, ти знаеше ли го Менди???
Тройчо Екзекуторолевски !
Последна промяна от Teo на 27 окт 2013 18:12, променено общо 1 път.
Станков е с две идеи по-добър от Стоилов, за това говори и временното класиране.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Черният козел
- Контакти:
pankin написа:Черният козел написа:dimoib59 написа:Стойчо и Любо от сбирщина правят отбор. Херо е същият, може да се справи във всякаква ситуация. Сашо Станков и той показва качества. За Стойчо Стоев какво да кажем, като отиде в готов отбор... А инженерът Гондзи не знам как може да го сложите въобще в тая класация.
Че Менди, кой е бе ?????Смешник!!
Когато Тройчо Подуенски го взе, ти знаеше ли го Менди???
Абе не е никой,ама си играе човека.Божинов като го знам,кво играе.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- blue magic
- Контакти:
Venko123 написа:Петев, Радуканов, Станков, ГОНЗО![]()
![]()
![]()
Скоро не бях се смял така![]()
![]()
Съвсем очевидно ограничеността ти кореспондира право пропорционално с чувството ти за хумор. Резултатите на Гонзо показват израстването му като треньор. Без никакви гръмки имена Черно море определено се утвърди в първата седмица и изпревари отбори с далеч по-големи претенции. Не забравяй, че Литекс и Гонзо единствено разбиха Лудогорец, които правят фурор в Лига Европа. Но на някои хора каквито и факти да представиш си остават достатъчно тесногръди и елементарни.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!