Тъжната истина за БГ-футбола!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тъжната истина за БГ-футбола!!!
Ами нормално да сме на това дередже, в Европа Веско картона отнасяше червен картон и наказание от 2-3 мача по видеозапис, но в България- той е опитен, умен, хитър, а постъпката му е достойна за футболист на годината...
- Adrian Monk
- Контакти:
zlatan написа:Знам че темата ми може би е банална,но ме накара да я напиша днешния мач между Славия и Берое.
Не е изненада за никога че в момента трите отбора:Ботев,Берое и Лудогорец имат най-добрите състави в БГ,ако може да говорим за добри....
Каква е рецептата за Бг-футбола АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ.
Добави и "Левски" към тези отбори, задай си въпроса как се финансират те в сравнение с останалите в "А" група и ще имаш готов отговор на въпроса.
П.П. Примерът с "Астана" не е много сполучлив. Отборът играе на националния стадион, а в Казахстан спортът е държавна политика (както у нас по времето на Тато), затова и паричките му в бюджета са повече.
Последна промяна от Adrian Monk на 22 юли 2013 21:41, променено общо 2 пъти.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Levskar_90 написа:Trueplayer написа:Levskar_90 написа:Кво ти пука, докато не разкарат чужденците от А група няма, да се оправим. Трябва да има лимит от 2-3 чужденеца в титулярните 11.
И 2-3 са много, най-добре 1 в титулярите и макс още един в групата за мача.
И така става.
Няма как да стане , нали сме европейци и демократи
- Tribune East 1912
- Контакти:
Темата трябва да се казва "тъжната истина за софийския футбол". В момента футболът е изцяло в провинцията, вижда се и от резултатите, влагането на средства в стадиони и бази, както и в посещението на мачовете. Тази година очаквам да няма софийски отбор в топ3 
- nicromanser
- Контакти:
ти пък..и каква е тъжната истина за бг футбола? да тъжни е, че любимия ти отбор пада де кой го хване, но не обиждай другите.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Tribune East 1912 написа:Темата трябва да се казва "тъжната истина за софийския футбол". В момента футболът е изцяло в провинцията, вижда се и от резултатите, влагането на средства в стадиони и бази, както и в посещението на мачовете. Тази година очаквам да няма софийски отбор в топ3
Готов съм да се хвана на бас, че ще има минимум един отбор, ако не и два. Очаквайте краха на "правилния" футбол още тази седмица!
- damyanov1963
samatoranaga написа:Наистина е много тъжно и единствената птичка засега е Ботев Пловдив. Колкото и да подценявате казахстанският футбол противникът на Ботев например имаше многократно по голям бюджет от този на Ботев, стадион за 200 милиона и въпреки това Ботев победи. Лошото наистина е, че отбори като Левски например вече няколко години не могат да се съвземат и затъват все повече и повече. Двубоят със средняка от Казахстан бе показен за всичко. Вчера се видя и как Ботев само два дни след евромача си победи сините без да се напряга, а само с класа.
И с човек повече от 35-та мин. + фактора домакинство и Левски без публика и треньор, само 2:1 на мъка, и то след като останаха с човек повече - никак не е добре за Ботев...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Adrian Monk
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:Темата трябва да се казва "тъжната истина за софийския футбол". В момента футболът е изцяло в провинцията, вижда се и от резултатите, влагането на средства в стадиони и бази, както и в посещението на мачовете. Тази година очаквам да няма софийски отбор в топ3
Футболът е там, където има парички, моето момче.
П.П. Същото важи и за хората на делиорманския олигарх и за хранениците на държавния ТЕЦ.
Последна промяна от Adrian Monk на 22 юли 2013 21:46, променено общо 2 пъти.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- damyanov1963
favaca8888 написа:zlatan написа:Знам че темата ми може би е банална,но ме накара да я напиша днешния мач между Славия и Берое.
Не е изненада за никога че в момента трите отбора:Ботев,Берое и Лудогорец имат най-добрите състави в БГ,ако може да говорим за добри.
Като видях днес с каква лекота Берое надигра Славия и като си спомня как Апоел се разходи в Стара Загора ми стана адски тъжно.
Ние футбол средно-европейски нямаме това е истината,дори отборът на Ботев който ще се касира за 3 кръг игра срещу отбор в който най-скъпоплатения играч взима 2хил евро.А в този Жрински имаше само Босненчета които се бориха докрай.Дали има рецепта и за нас Българите-вече не знам,но ми е болно че двата гранда са адски слаби,че днес на ст.Славия имаше 1000души,че Лудогорец води до 87мин с човек повече и накрая губи и като се върнат тук в БГ на летището ги чака 100 журналя за да им отдадат нужното внимание.
Нарочно не се спирам на Иртиш-всичко се каза и изказа.
Нарочно не се спирам на №3.
Каква е рецептата за Бг-футбола АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ.
мацуи мацуи мацуи центрира га яде кифтетата ни рива
а дано и локо пд ви бие да видя ква тема ще отвориш
Пий още едно хапче!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:samatoranaga написа:Наистина е много тъжно и единствената птичка засега е Ботев Пловдив. Колкото и да подценявате казахстанският футбол противникът на Ботев например имаше многократно по голям бюджет от този на Ботев, стадион за 200 милиона и въпреки това Ботев победи. Лошото наистина е, че отбори като Левски например вече няколко години не могат да се съвземат и затъват все повече и повече. Двубоят със средняка от Казахстан бе показен за всичко. Вчера се видя и как Ботев само два дни след евромача си победи сините без да се напряга, а само с класа.
И с човек повече от 35-та мин. + фактора домакинство и Левски без публика и треньор, само 2:1 на мъка, и то след като останаха с човек повече - никак не е добре за Ботев...
+1 А ако на Неделев не му бе потръгнала играта щеше като нищо да загубят мача.