Времето за Бребатов изтича...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Времето за Бребатов изтича...

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 15:03

delqnski47 написа:
tprodanov написа:И пак питам, това на каква логика е? Предателско е да не харесвам Бербатов, защото....? Той е какво? Икона, Христос?

Ми откъде да знам бе!Питай него!Той ти го казва!Аз просто ти казвам какво е искал да ти каже нищо повече!А това че ти не харесваш такъв сорт футболист си е твое решение!Няма лошо ;)

Не харесвам такъв тип човек, иначе като футболист ме радва. Но не схванах логиката на определението и връзката с българщината...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 15:03

shamp написа:погледнете това
http://www.premierleague.com/page/Actim ... 06,00.html

КАчИЛ СЕ НА ПЕТО МЯСТО!БРАВО! :) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 15:04

tprodanov написа:
delqnski47 написа:
tprodanov написа:И пак питам, това на каква логика е? Предателско е да не харесвам Бербатов, защото....? Той е какво? Икона, Христос?

Ми откъде да знам бе!Питай него!Той ти го казва!Аз просто ти казвам какво е искал да ти каже нищо повече!А това че ти не харесваш такъв сорт футболист си е твое решение!Няма лошо ;)

Не харесвам такъв тип човек, иначе като футболист ме радва. Но не схванах логиката на определението и връзката с българщината...

И аз донякъде :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 22 апр 2009 15:07

Не мисля, че изтича. Фъргюсън даде 30.5млн лири за него - при всички положения ще го остави и другия сезон в Юнайтед.
Е може би по-често ще пази скамейката.
Според мен проблемът на Митко е психологически. Това, което повечето определят за огромно самочувствие всъщност е липса на самочувствие - не смее да да поема отговорност, не стреля, почти никога не играе индивидуално - напоследък се ограничава единствено с елементарни пасове. Това да бъде най-скъпата покупка в историята на Юнайтед явно му тежи. Надявам се постепенно да се успокои и да заиграе собствената си игра.Факт е, че дори и най-големите му критици не отричат неговата класата. Мисля, че поне ние в България бихме могли да бъдем по-толерантни към него, а не да скачаме от едната към другата крайност

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 22 апр 2009 15:10

delqnski47 написа:Виж какво браточка,първото което е че съра не е вчерашен,който току що си е взел изпитите и почва да тренира!На него нито му влиаят някакви си пикливи журналистчета,нито нищо!Той е бил в юнайтед поне 30 години и знае как да си гради отбора,и вижда как играе Бербатов!За мене,а също и за съра и много хора посвета мислим,че той е един специялен футболист,който не тича като кон напред да му подадат,той да вкара и вече да стане героя на мача!Неговата работа е да прави играта,нищо повече!Жалко,че много хора това не го виждат!Хубавото е че съра го оценява!А това ,че на Берба се събрали негативи в момента е нормално!Все пак лекува контузия! ;)

Аз не споря за качествата на Бербатов,грешно си ме разбрал.Напротив,показвал е не веднъж,че е много класен играч.Мисълта ми беше, че не е такова "перде",за да не се влияе от коментари,публика и т.н.Това постоянно плюене според мен удря по психиката му и това смъква формата му.Все пак той дойде от Тотнъм като голям реализатор на голове,а сега не вкарва много.Факт е,че е много полезен зад нападателите,но феновете искат от него голове.Дано започне да вкарва по-често,за да спадне малко напрежението около него.
Все пак обаче безгрешни хора няма(визирам Фъргюсън).И той е правил грешки при трансферите си,макар и малко.Справка-Верон.Дано Бербатов не се окаже грешка,стискам палци. :)
Изображение

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 22 апр 2009 15:12

Трябва да се спре да се плюва Бербатов,пропусна дузпата посмяхме му се всички от сърце,но стига толкова.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 22 апр 2009 15:15

Бербатов е българин,Аз съм българин и ще го подкрепям и ще стискам палци,за него и за другите българи,без значение в какъв спорт участват,без значение от клубната им принадлежност,без значение от каквото и да било.Всеки има право да избира,кой да подкрепя и кой не.Незнам обаче,как може български спортист да ви е трън в очите постоянно.Е.... ти тесногърдите тапаци сте. :x Как може да го гледате,само и само за да го оплювате след това във някой форум.Смешни сте.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 15:31

и Гонзо е българин. Стискаш ли палци за него, когато играе?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 15:55

tprodanov написа:и Гонзо е българин. Стискаш ли палци за него, когато играе?

Виж какво братле не те разбирам вече!Целия форум разбра,че не харесваш Бербатов!Къв ти е проблема и защо трябва да вдигаш спор сега!?!човека си харесва Берба!Остави го! ;)Какво толкова е станало!
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 15:59

ааа, напротив, казах, че го харесвам. Опитвам се да разнищя връзката - българите трябва да харесват Бербатов, щото ъъъ???

Върни се в “Национален отбор”