delqnski47 написа:Виж какво браточка,първото което е че съра не е вчерашен,който току що си е взел изпитите и почва да тренира!На него нито му влиаят някакви си пикливи журналистчета,нито нищо!Той е бил в юнайтед поне 30 години и знае как да си гради отбора,и вижда как играе Бербатов!За мене,а също и за съра и много хора посвета мислим,че той е един специялен футболист,който не тича като кон напред да му подадат,той да вкара и вече да стане героя на мача!Неговата работа е да прави играта,нищо повече!Жалко,че много хора това не го виждат!Хубавото е че съра го оценява!А това ,че на Берба се събрали негативи в момента е нормално!Все пак лекува контузия!

Аз не споря за качествата на Бербатов,грешно си ме разбрал.Напротив,показвал е не веднъж,че е много класен играч.Мисълта ми беше, че не е такова "перде",за да не се влияе от коментари,публика и т.н.Това постоянно плюене според мен удря по психиката му и това смъква формата му.Все пак той дойде от Тотнъм като голям реализатор на голове,а сега не вкарва много.Факт е,че е много полезен зад нападателите,но феновете искат от него голове.Дано започне да вкарва по-често,за да спадне малко напрежението около него.
Все пак обаче безгрешни хора няма(визирам Фъргюсън).И той е правил грешки при трансферите си,макар и малко.Справка-Верон.Дано Бербатов не се окаже грешка,стискам палци.