ОТРЕЗВЯХТЕ ЛИ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ОТРЕЗВЯХТЕ ЛИ?
Като чета форумите и вестниците в България започвам да си мисля ,че живея в Италия.То не стига,че всеки разбира от футбол ,ами и всички взеха да разбират от игра в защита.А защитата вчера се справи добре въпреки ,че след 60 м. халфовата линия се загуби и от това ни дойдоха най големите трудности.Мисля че положенията на Кипър дойдоха най-вече от центрирания и щастливи рикушети.Това ще е проблем винаги, защото в бългрското първенство въобще не се притесняват да извършват нарушения в полето,което защитават,но това е друга тема.А тия които критикуват защитата нека първо да изгледат мача Кипър-Италия и да видят кави грешки правят играчи за стотици милиони(включвам и халфовата линия),златни топки и т.н.Разберете,че това е националният ни отбор и тук нямат значение клубните ви пристрастия.Снощи на Бекъм му станаха на крака 80 хил. въпреки,че в Англия е играл само за Ман Ю.За мен е важно,като излязат да играят да играят като Черна гора..със сърце за своята родина.Държава като Китай дето е 2млрд. не може да отиде на световно,но ние дет нямаме 7млн.задължително трябва.Повечето хора май приемат за свя родина ЦСКА,ПФК Левски, БКП<СДС<ДПС и т.н.
ros написа:Утрото е по - мъдро от вечерта - поне така казват старите. Вие отрезвяхте ли? Еуфорията от снощи попремина. Вече е време за по - смислени коментари.
Незнам за вас, но на мен мачът ми качи адреналина. За 90 мин. Това е. Сега може да си кажем някои неща.
1. Атмосферата на стадиона - не знам колко хора бяха там заради упрека от Мъри. Аз бях там въпреки него. И ми се струва, че е време отговорникът за националите да се извини на хората, а не само да им благодари.
2.Играта - един добър мач, на малко над средното евро равнище между 2 отбора с претенции, за съжаление без голямо покритие. Много ясно се видя, че напрягаме сериозно мускули и нерви за ситуации, които по принцип са елементарни за отиграване. И наистина се вдига адреналина. Но за момента нищо повече. Не бива да се изхвърляме. ПО-УМЕРЕНО ГО ДАВАЙТЕ. Защото ни е такъв манталитета , че след един мач възвеличаваме, а след друг веднага плюем. Най пресният пример са срещиге с Италия и Грузия 4 дни по-късно.
3.Състава - ясно е, че Мъри няма да слуша нас, а сърцето си и Наско Сираков разбира се. Но той трябва да знае, че с този маниер на работа се подиграва на млади и къдърни момчета, които трябва да са гръбнака на отбора. Защото от В сектор ясно се видя, че когато Тинката се затича, косата му почва да пада от вятъра и от старост. Илиян Стоянов вече няма коса. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
4. Съдийството - за първи път от много време СЪДИЯТА НИ ПОДПРЯ И ТО СЕРИОЗНО. И трябва да си го признаем.
Интересно ми е съгласни ли сте с мнението ми и искам да разбера вашето ?
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
КАто цяло съм съгласен-особено за младите.Да като цяло им аоще какво да се желаае като игра,но за пореден път казвам , че играем без 5 от 6 те си най-големи звезди.Като цяло се вижда огромно желание и борба-нещо което отдавна не сме виждали , а това като че ли е най-важно.Да ще е много трудно от тук нататък, но се надявам ,че с малко късмет може и да успеем.Като цяло след снощи шансоввете ни за второто място малко понамаляха, но пък добрата новина ,че вече има такива За първото.

Helguera написа:mihael написа:За старците - най бой отиват само кои... Ние младите експерименти ги видяхме при Марков - сърбите ни напълниха кошницата с млади надежди . Но темата е друга- ясно е и за слепия , че при Мъри отборът играе съвсем друг футбол, а и Кипър в момента е съвсем друг отбор почти всичките им играчи играят в сериозни клубове. а между другото равенството - Италия - Ирландия е само плюс за нас, една малка сметка - При победа на нашите над Ирландия ставаме 2 точки зад тях. Имаме мач по- малко срещу Грузия, пак в къщи- значи излизаме 1 точка пред островитяните, имаме и по- лесна програма от тях. Връщат се Бербатов, Мартин Петров, Божинов , Тунчев... И като капак последен мач срещу Италия, който е непредвидим. Дори и малък шанс да имаме - ще го гоним до дупка. Да си спомним последния мач за щатите -1994, ударихме тогавашните световни шампиони- насред Париж и после станахме 4-ти на световното. Така че всички козове са в нашите ръце, само трябва да ги използваме и да спрем да бъдем песимисти.
Нека повярваме в момчетата, пък каквото сабя покаже
КАЖИ 1 СЕРИОЗЕН ОТБОР , В КОЙТО ИГРАЯТ КИПЪРЦИТЕ ????????
Ами нашите,ако махнем Стилян от стартоия отбор,кои друг играе в престижен отбор-Хирошима,Ашдод,Макаби,Терек,Бурсаспор и т.н.Така,че с такива футболисти ,това което направихме за мене е много добро.

Мике,
извине ме, не съм прочел точно предишният ти отговор, може би не си водя и достатъчно статистика, но помня , че Франция разполагаше с отбор от супер звезди . А за Германия- няколко месеца по- късно с колко ги отупахме на световното -световните и вице -европейски шампиони. Ще кажеш , че това е друга тема и ще бъдеш прав, но все пак има резон, нали...
извине ме, не съм прочел точно предишният ти отговор, може би не си водя и достатъчно статистика, но помня , че Франция разполагаше с отбор от супер звезди . А за Германия- няколко месеца по- късно с колко ги отупахме на световното -световните и вице -европейски шампиони. Ще кажеш , че това е друга тема и ще бъдеш прав, но все пак има резон, нали...
Аз не споря за останалото, мнението си съм го казал още в първия и втория си коментар.
мисля, че с тези играчи се справихме добре, но Италия и Ейре вчера показаха, че няма да ни оставят да се класираме на 1 от пурвите 2 места и в ейре пак ще сваршат както им трябва 
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Sole написа:Италия и Ейре се разбраха за "Х"-ПЪЛЕН ЦИРК,мисля,че и съдията бе наясно,че мача трябва да свърши равен.Добре се виждаше,че бягаха само играчите около топката,а останалите се разхождаха спокйно или стояха на едно място и наблюдаваха.Накрая целият отбор на италианците се надпреварваха да грешат,за да пуснат гола! По същия начин ще се разберат и в Ейре - мачът ще се завърши,така,както е удобно и за двата отбора! При това положение изхода за нашите е да ударят жабарите там!
Ку-ку? Ти май си голям фен на Сашето и канал 3?
Равенството е преди всичко в техен ущърб. Ако искаха точки щяха да си разменят по една победа и готово. Тука теорията ти куца.
Трябва да сме благодарни на другите ни конкуренти в групата, че си врътнаха нулево равенство иначе щяхме да сърбаме още една попара освен ирландската и италианската, които ни предстоят.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Не знам кой е крив и кой е прав,но за мен отбора е безобразно слаб!Играят като сбирщина и само джасат топката!Никаква идея,без мисъл и паника колкото искаш!С много малко изключения и с големи резерви играха що годе Стенли,манолев,Пелето и вратарчето Митко!
Това не е футбола,който искам да гледам от българските национали!!!
Да е жив и здрав съдията,че ако не беше той сега всички щяха да пеят друга песен!
Това не е футбола,който искам да гледам от българските национали!!!
Да е жив и здрав съдията,че ако не беше той сега всички щяха да пеят друга песен!
Ах, защитата е пълна трагедия. Непредизвикани, безумни грешки на Илиян Стоянов и Томашич, а Кишишев изкара цял мач на първа скорост. Не могат да изнесат топката. Срещу Кипър. Без да бъдат пресирани. Добре че, Стенли се разигра и Манолев показа качества. Като се върнат Бербатов, Марто и Божинов в състава, какво ще стане? Нищо - просто защото до тях отново ще стигат твърде малко качествени подавания.

- bigbonusprize
- Контакти:
ros написа:Утрото е по - мъдро от вечерта - поне така казват старите. Вие отрезвяхте ли? Еуфорията от снощи попремина. Вече е време за по - смислени коментари.
Незнам за вас, но на мен мачът ми качи адреналина. За 90 мин. Това е. Сега може да си кажем някои неща.
1. Атмосферата на стадиона - не знам колко хора бяха там заради упрека от Мъри. Аз бях там въпреки него. И ми се струва, че е време отговорникът за националите да се извини на хората, а не само да им благодари.
2.Играта - един добър мач, на малко над средното евро равнище между 2 отбора с претенции, за съжаление без голямо покритие. Много ясно се видя, че напрягаме сериозно мускули и нерви за ситуации, които по принцип са елементарни за отиграване. И наистина се вдига адреналина. Но за момента нищо повече. Не бива да се изхвърляме. ПО-УМЕРЕНО ГО ДАВАЙТЕ. Защото ни е такъв манталитета , че след един мач възвеличаваме, а след друг веднага плюем. Най пресният пример са срещиге с Италия и Грузия 4 дни по-късно.
3.Състава - ясно е, че Мъри няма да слуша нас, а сърцето си и Наско Сираков разбира се. Но той трябва да знае, че с този маниер на работа се подиграва на млади и къдърни момчета, които трябва да са гръбнака на отбора. Защото от В сектор ясно се видя, че когато Тинката се затича, косата му почва да пада от вятъра и от старост. Илиян Стоянов вече няма коса. ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО.
4. Съдийството - за първи път от много време СЪДИЯТА НИ ПОДПРЯ И ТО СЕРИОЗНО. И трябва да си го признаем.
Интересно ми е съгласни ли сте с мнението ми и искам да разбера вашето ?
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
1. Не мисля, че Мъри или Наско трябва да се извиняват на някой. Цяла седмица ги плюха из форуми медии и тн... Евалата, че има и хора различни от лумпените в сектор Г, тривиалният с дебилското си мислене хомосексуалист Георги Атанасов и неговите последователи.
2. Сългасен.
3. Младите ще ги налага като спрем да имаме шансове за световно... За момента освен млади, трябват и хора с много опит. Все пак Попов и Манолев са млади и бъдещето е пред тях. Тинката напук на всички критици направи 2 силни мача. Защитата ни в последните 20 мача е все на едно ниво, няма значение кой играе... Освен в мача срещу Италия (където целият отбор беше в защита) винаги се пропукват нашите...Добре, че вратарите са ни световна класа!
4. Освен спестения червен картон какво ни е подпирал? Не свири два фала (единият на Благо при контра атака. Чист жълт картон). Страничният пропусна 3 4 засади в наша полза! Много слабо съдийство като цяло...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!