Националният отбор затова е национален, защото в него играят играчи от една националност. И отбора се казва България. И на фланелките е герба на страната. И преди мач се изпълнява химна на страната.
Ако ще да станем световни шампиони с 11 бразилци /нещо, което няма как да стане, защото ако бяха толкова добри щяха да играят в бразилският национален отбор/ пак няма да се радвам. Тези хора не са от моята националност, за тях България не значи това, което значи за мен и никога не са пяли химна пред телевизора.
Все ми е тая дали са сърби, германци, бразилци или от африканско племе. С подобни повиквателни се обезсмисля идеята за национални отбори. За какво да гледам този отбор, ако не играят българи? Ще си пусна Барселона или Челси, поне ще играят по-добре.
п.с. Ако поне единият родител е българин и момчето е израстнало в България бих приел всеки - жълт, червен, черен, момчето си е българче.
Официално: Маркиньос се завръща в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
petko.h.markov
- Контакти:
Re: Официално: Маркиньос се завръща в националния отбор
pas написа:Националният отбор затова е национален, защото в него играят играчи от една националност. И отбора се казва България. И на фланелките е герба на страната. И преди мач се изпълнява химна на страната.
Ако ще да станем световни шампиони с 11 бразилци /нещо, което няма как да стане, защото ако бяха толкова добри щяха да играят в бразилският национален отбор/ пак няма да се радвам. Тези хора не са от моята националност, за тях България не значи това, което значи за мен и никога не са пяли химна пред телевизора.
Все ми е тая дали са сърби, германци, бразилци или от африканско племе. С подобни повиквателни се обезсмисля идеята за национални отбори. За какво да гледам този отбор, ако не играят българи? Ще си пусна Барселона или Челси, поне ще играят по-добре.
п.с. Ако поне единият родител е българин и момчето е израстнало в България бих приел всеки - жълт, червен, черен, момчето си е българче.
Момче най-сериозно те съветвам -иди се прегледай! Чудя се от къде тази злоба?
- Артилериста
- Контакти:
По принцип искам да си играят само българи,защото само те знаят какво е да играеш за МАЙКА БЪЛГАРИЯ,и най-добре знаят какво е българският национален отбор,но в крайна сметка Любо си знае.Маркиньор не е лош футболист,но все ми се струва,че трябва да се дава шанс на Неделев,Велев и т.н.Пак казвам Любо е голям треньор и щом го е викнал значи не е случайно 
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Аз нямам нищо против чужденците в националния отбор, но имам против това един над 30 годишен футболист, свършил тотално за футбола да идва от Китай, за да "играе" за националния.
Преди няколко дни се заговори да дадат паспорт на Мораеш, е тук вече съм съгласен, Мораеш е много по-млад, много по-добър и много по-мотивиран да направи нещо значимо, той е човек, който може да ни бъде полезен в няколко квалификационни цикли.
Преди няколко дни се заговори да дадат паспорт на Мораеш, е тук вече съм съгласен, Мораеш е много по-млад, много по-добър и много по-мотивиран да направи нещо значимо, той е човек, който може да ни бъде полезен в няколко квалификационни цикли.
petko.h.markov написа:Момче най-сериозно те съветвам -иди се прегледай! Чудя се от къде тази злоба?
Къде видя злоба и към кого съм озлобен? Изложих моето виждане и ако имаш друго мнение просто го напиши! Но не виждам в позицията си на какъв раздаваш оценки, класификации, че и диагнози. Аман от хора с два грама мозък, които нямат аргументи или поне собствено мнение, но имат имат самочувствие в излишък.
- Уейн Рууни
- Контакти:
Левски над всичко! написа:naftastyle написа:По добре Пенев да извика някои младо момче като примерно Неделев от Ботев. За какво ни е този Маркиньос? Някои знаели изобщо къде играе сега той?
Чангчун, Китaй
Тая маймуна няма място в националния отбор. Пенев ми пада в очите с тази повиквателна на някаква си чернилка, която дори не знае химна на България. Да не говорим, че не може да говори и чисто български език.
Нали сме след Италия в класирането, а и това е контрола!!!! Не е за квалификациите, така че ..
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Артилериста написа:По принцип искам да си играят само българи,защото само те знаят какво е да играеш за МАЙКА БЪЛГАРИЯ,и най-добре знаят какво е българският национален отбор,но в крайна сметка Любо си знае.Маркиньор не е лош футболист,но все ми се струва,че трябва да се дава шанс на Неделев,Велев и т.н.Пак казвам Любо е голям треньор и щом го е викнал значи не е случайно
На коя позиция играе Марконьос и на кои Неделев и Велев?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Е сега за един двама чужденци няма да правим проблем,но Маркиньос знае ли го някой в каква форма се намира дали го е гледал някой скоро.По скоро ми се вижда удачно да се пробват Платини и Мораеш ако има вариант, отколкото да се викат играчи които не сме ги виждали скоро в игра.
Германия,Англия,Франция, Италия имат чужденци, защо и ние да нямаме?
-
favaca8888
- Контакти:
Alexx написа:Германия,Англия,Франция, Италия имат чужденци, защо и ние да нямаме?
Защото ние сме расиситки копелета
Българина по природа си е расист , види ли черен ще каже: "я негро/черен, скивайте го тоя", няма да каже , а ето един човек идва.
Така че стига тука ми се правехте на много праведни
А и още нещо :
Я ми кажете кой от т.нар. легионери остави някаква следа в "А" отбора ни ? А бе , друльовци !? Кажете ми ЕДИН ! Загорчич ли, оная друга сръбска свиня Янкович ли,
Вагнер ли, Пажин ли , кой бе да му се не види? Докарват само срам на страната.
ВЪН ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !!!!!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!