До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Мнениеот k_oleto » 31 май 2012 22:43

Не изчетох всички мнения, понеже предполагам, че повечето са на пубери, нямащи 8-ми клас

Аз знам, че преди тези квалификации ни биеха като боксува круша. Знам, че преди това при младежите играеха главно момчета от "Б" група и то от Чавдар. Знам и си спомням някой отчайващо слаби мачове и се запознавах с националите - едва като ги видя в състава.
Виждам и че българите сме племе - сериозно. Как може все да плюете ? Нашите все още имат шанс за класиране, а яко плюем - треньора, подготовката, терена, съдията и т.н Абе хора, Вие футбол гледате ли ? Как така ви харесва да живеете все в негативизъм > ? Как се кефите все когато сме зле ? Как веднъж не видяхте нещо хубаво ?

До автора на темата: До кога ще те търпим > ?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 май 2012 22:47

danko_sot написа:
paceto написа:Как пък всички, които разбират от футбол киснат по форумите, а не на терените да тренират някой отбор па макар и във В група :roll:

Как пък някой зевзек като вземе да напише нещо критично за някой невероятен треньор на български национален отбор и всички го мислят за луд и му се чудят как пък аджеба не е станал селекционер. Как не е пробил в чужбина с тези познания, как не го е забелязал Абрамович да му предложи договор за скаут поне или президента на Ливърпул. Те сега нали май си търсят нов треньор ;)

Ъ-ъ-ъ, стой си там, вече си намерихме треньор. :mrgreen: :lol:

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 31 май 2012 22:52

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:.Аз също немога да проумея защо мача се играе във най-НЕфутболният град Ловеч!!!!

За това ли намери да се хванеш :shock: Малко хора може да е имало,но агитката не спря да пее,да вика и да ги подкрепя през цялото време,дори и когато резултатът стана 1:2 :!:

Представям си във "футболна" София как щеше да е - същия брой зрители, освирквания за играчите,които не са от шопските "грандове" и викове " Левскии, Цесекаа" :evil:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 31 май 2012 22:56

danko_sot написа:Хора, възмутен съм от видяното преди малко на мача на младите българи с Шотландия. Какво са повече от нас шотландците??? А едвам се докопахме до равенството. Дори и този прехваления Роудс не е чак толкова страшен, макар че ни вкара два гола.
Много е лошо да виждаш, че имаме талантливи момчета, но заради изостанали и морално остарели в тактическо отношение хора като Мадански да играем толкова зле и без ясна идея. Общо взето ние вкарахме в този мач два случайни гола. Първия беше благодарение най-вече на индивидуалното майсторство и талант на Миланов, а втория благодарение на доброто включване на Цветков, а и имаше доза шанс, за да попадне топката накрая у Костадинов в продължението на мача.
Първия въпрос е въобще този мач в Ловеч ли трябваше да се играе, където на мачове за ШЛ идват има-няма по хиляда човека? Въпроса е към г-н Перуци!
Сега към Г-н Мадански. Този човек сигурно вече 10-на години води националните гарнитури. Сигурно е някакъв последовател на Мауриньо. Мисля, че успя да класира един път юношите ни на европейско, но в тактическо отношение е пълна трагедия, ако съдим от този мач.
Каква схема избра Мадански за този мач?! Аз видях, че играем в някакъв ромб, без хора по крилата. От къде го измисли този ромб г-н Мадански само той си знае. Може да е фен на Анчелоти. Четирима човека от нашите наблъскани в средата на терена- Балджийски, Цветков, Миланов и Димов. Страшна стратегия, нямам думи. В атака ми пуснал Костов и Цветанов. Страхотна двойка, много си пасват нали???Дори и тези, които не разбират много 100 % са забелязали, че силното качество на Цветанов е да спринтира на фланга, защото е бърз и пробивен. Той го пуснал нападател, макар че имаше по свободна роля и пак сновеше и на фланговете. Костов напред беше пълен анонимник. Питам защо един от най-големите таланти на бг футбол и най-креативният ни играч, с два мача за мъжкия отбор на Киево този сезон и капитан на втория отбор на Магаретата е оставен ррезерва и влиза в последните 15 минути и то при вече негативен резултат като трета смяна в двубоя??? Преди това Мадански при 1:0 за нас извади Станислав Костов и пусна още един вътрешен халф, та тамън да станат петима в средата, че бяха малко преди това.
Вместо да ппочне Мадански с Кирилов и Цветанов по крилата и да разположи трима вътрешни халфа в средата на терена в схема 4-2-3-1 или 4-3-3, той избира някъв смешен ромб и нашите не могат да направятт цял мач една свмислена атака. Ето защо заради некадърността на един треньор, кой знае защо Боби го държи толкоз време, ние пропиляваме таланта на нашите футболисти. Вместо Перуци да сложи начело на младежите треньор, който ще изповядва подобна стратегия като тази на Любо Пенев, млад интелигентен специалист от сорта на Илия Груев или Ясен Петров, той пуска морално остарели треньори като този Мадански. Не знам, вие какво ше кажете по въпроса??? ;)
даже си мек пълна тактическа некопетентност и после се чудим защо нямаме треньори ми днес разбрахте Мадански им е преподавател и им преподава некадърнос
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 31 май 2012 23:21

а защо Мадански взима футболисти коите не играят редовно по клубовете. за мен това е странно

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 май 2012 23:23

danko_sot написа:Хора, възмутен съм от видяното преди малко на мача на младите българи с Шотландия. Какво са повече от нас шотландците??? А едвам се докопахме до равенството. Дори и този прехваления Роудс не е чак толкова страшен, макар че ни вкара два гола.
Много е лошо да виждаш, че имаме талантливи момчета, но заради изостанали и морално остарели в тактическо отношение хора като Мадански да играем толкова зле и без ясна идея. Общо взето ние вкарахме в този мач два случайни гола. Първия беше благодарение най-вече на индивидуалното майсторство и талант на Миланов, а втория благодарение на доброто включване на Цветков, а и имаше доза шанс, за да попадне топката накрая у Костадинов в продължението на мача.
Първия въпрос е въобще този мач в Ловеч ли трябваше да се играе, където на мачове за ШЛ идват има-няма по хиляда човека? Въпроса е към г-н Перуци!
Сега към Г-н Мадански. Този човек сигурно вече 10-на години води националните гарнитури. Сигурно е някакъв последовател на Мауриньо. Мисля, че успя да класира един път юношите ни на европейско, но в тактическо отношение е пълна трагедия, ако съдим от този мач.
Каква схема избра Мадански за този мач?! Аз видях, че играем в някакъв ромб, без хора по крилата. От къде го измисли този ромб г-н Мадански само той си знае. Може да е фен на Анчелоти. Четирима човека от нашите наблъскани в средата на терена- Балджийски, Цветков, Миланов и Димов. Страшна стратегия, нямам думи. В атака ми пуснал Костов и Цветанов. Страхотна двойка, много си пасват нали???Дори и тези, които не разбират много 100 % са забелязали, че силното качество на Цветанов е да спринтира на фланга, защото е бърз и пробивен. Той го пуснал нападател, макар че имаше по свободна роля и пак сновеше и на фланговете. Костов напред беше пълен анонимник. Питам защо един от най-големите таланти на бг футбол и най-креативният ни играч, с два мача за мъжкия отбор на Киево този сезон и капитан на втория отбор на Магаретата е оставен ррезерва и влиза в последните 15 минути и то при вече негативен резултат като трета смяна в двубоя??? Преди това Мадански при 1:0 за нас извади Станислав Костов и пусна още един вътрешен халф, та тамън да станат петима в средата, че бяха малко преди това.
Вместо да ппочне Мадански с Кирилов и Цветанов по крилата и да разположи трима вътрешни халфа в средата на терена в схема 4-2-3-1 или 4-3-3, той избира някъв смешен ромб и нашите не могат да направятт цял мач една свмислена атака. Ето защо заради некадърността на един треньор, кой знае защо Боби го държи толкоз време, ние пропиляваме таланта на нашите футболисти. Вместо Перуци да сложи начело на младежите треньор, който ще изповядва подобна стратегия като тази на Любо Пенев, млад интелигентен специалист от сорта на Илия Груев или Ясен Петров, той пуска морално остарели треньори като този Мадански. Не знам, вие какво ше кажете по въпроса??? ;)

Напълно съм сугласен с теб, с малката разлика, че това трябваше да се каже още преди години. Да припомним, че мадански е единственият тренер, осъждан в БГ за уговаряне на мачове. Друг куриоз е, че е доцент по футбол на НСА, а Франц Бекенбауер е само доктор. Абсолютен интригант и слагач на Гриша Ганчев, което го държи до сега в националните отбори, иначе няма място за мъри, херо, стойчо, георги василев или други тренери, които не са доценти като мадански. смешна работа. не на последно място мадански направи така, че матеус да се отчая от организацията в БФС и да прежали 100 000 евро. винаги съм бил на мнение, че мястото на мадански е в янтра габрово, неговия роден отбор.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2012 23:25

Тези, които изброи никога няма да се съгласят да водят младежите, защото те искат да се изявяват на голяма сцена, а такава има само при мъжете.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 май 2012 23:28

paceto написа:Тези, които изброи никога няма да се съгласят да водят младежите, защото те искат да се изявяват на голяма сцена, а такава има само при мъжете.

младежите трябваше от 2 години да ги води мъри вече. ама перуката много зает със смъркане и платини...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 май 2012 23:30

А Мъри питал ли го е някой дали иска? :roll:
То за да се слагат такива треньори значи другите, които имат нещо в главата и голям опит не искат да се занимават с младежите.
Те едвам ги склоняват да поемат мъжете, а ние искаме да поемат младежите :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 31 май 2012 23:36

paceto написа:А Мъри питал ли го е някой дали иска? :roll:
То за да се слагат такива треньори значи другите, които имат нещо в главата и голям опит не искат да се занимават с младежите.
Те едвам ги склоняват да поемат мъжете, а ние искаме да поемат младежите :lol:

да си тренер на младежите е доста перспективно. ако бфесто дава пари за лагери и се казваш мъри стоилов, херо или георги василев може да направиш доста солиден отбор, който по-късно да играе и като мъжки и с него да станеш тренер на А отбора. мястото на селекционер юноши (16), кадети (17 и 19) и младежи (21) са доста желани места в други футболни федерации. в БГ на тези постове са слагачи на гриша ганчев. а за да сложат мъри, мъри трябва да се обади и да се помоли на перуката. в БГ става всичко ако се помолиш на някой, иначе се правят че не те виждат, колкото и да си кадърен...

Върни се в “Национален отбор”