Хърватска - България - 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хърватска - България - 3:0
Мисълта ми е, че тия набедени легионерчета са загубили радостта от играта. В тях не е останало нищо футболно, нищо професионално - те полуиграят или не играят в резервите на вторите отбори на вторите дивизии, а някои и навтороразредни държави.
openminded написа:ivan56 написа: И аз смятам, че треньора няма вина, той прави това което му наредят отгоре.
Ти сериозно ли твърдиш, че Перуката или Лечков директно или чрез другиго се обаждат на Петев и му нареждат кого да викне, кого да пусне и къде да го пусне?.Ако самият Петев се опитва да промотира определени играчи, ако се е поставил сам в ситуация да бъде зависим или манипулиран от някого, ако няма характер да удари по масата и да си наложи мнението, проблемът си е изцяло негов.Като не му харесва, да си заминава, нали уж имал много изгодни оферти.Верно, че не виновен той виновни са тия дето са го сложили там
Писна ми от това - тоя не виновен, оня не виновен.Е кой е виновен-шофьора на рейса ли?
Напълно сериозно го твърдя, и всеки разбиращ поне малко от футбол и в частност български футбол, ще ти го каже същото.Явно си много далеч, от родната футболна действителност.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Двама нови за мача с Азерите, Данчо ти Минев и рендето Дяков
Явно и на тях им търсим пазар.Баси ташака братче.
Явно и на тях им търсим пазар.Баси ташака братче.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
За наште ми е все тая, но ме е яд, че не помогнаха на норвежците малко, не че е имало особено шансове това да стане де.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Какъвто и състав да бяхме пускали в тия квалификации, пак нямаше да се класираме на Евро 2016. Просто нивото ни е ниско и май вече е доста под средноевропейското. Ясно е, че БФС също има голяма вина за това състояние на футбола, но далеч не е само то... Нямаме икономика / което е важно за футбола и спорта като цяло/, нямаме качествени и научени треньори по школите, нямаме нужния манталитет, прекалено корумпирани сме, нямаме и акъл май, доста неща нямаме като цяло. Не е виновен само Бобито. Ако беше толкова просто, щяхме да се оправим сравнително бързо, но аз изход в близко време не виждам.
Петев и Терзиев избиха рибата 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Петев и Терзиев избиха рибата
Ако бяха този и онзи на тяхно място... щяхме да бием с 3 - 0, тъй като другите ни играчи стават и за Барса и Реал.
Петев вън 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Кашчей написа:viali69 написа:pomiqr270 написа:Естетсвено, Бойко разруши спортните учиилища и школите. Даже е виновен, че 96-97 са се раждали малко деца. Дори е виновен, че БСП не строиха зали по време на 3-4 управления за 25 години.
Борисов е техен представител, за да не казвам техен верен слуга. Факт !
Какво промени ГЕРБ за 5 години управление ?
Построи 3 грандомански спортни зали и толкоз !
В същото време тяхната политика на ГЕНОЦИД спрямо българите продължава, народът ни става все по-беден, а деца в България раждат само циганите. И ГЕРБ не промени нищо от това ! Нищичко !
5 години управляват, а от 11 са в политиката.
Цялата власт е в техни ръце - народно събрание, президент, кметове, общински съвети, прокуратура, МВР, НАП, ДАНС ...
КОЙ е виновен тогава ?
Сигурно Путин и комунистите, нали ?!
КОЙ съсипа двата гранда Левски и ЦСКА ? КОЙ ????
Ти нямаш ли си тема за политиката в България, та и тук продължаваш с изцепките си?! Кой бил съсипал Левски и ЦСКА-те сами се съсипаха, с некадърни управления. Ние пари за свястна армия и въоръжение нямаме, ще ти издържа МО футболен отборСъщото и с МВР.
Впрочем аз се сещам за едно нещо, което той може и трябва да направи. Не искам да издържа клубовете (не, по принцип искам системата да бъде сменена и много работи да бъдат одържавени, защо не и клубовете), но при тези реалности (които между другото не трябва да ги считаме за даденост и нещо задължително) той (не конкретно Бойко Борисов, а властта, министър-председателят, който и да е той) може и трябва да демутризира спорта и в частност футбола, да криминализира всички престъпни практики, водещи до съсипването на клубовете, да вкара виновниците за задлъжняването на Левски, ЦСКА, Ботев и други клубове по затворите, да поведе борба срещу корупцията по школите и в сътрудничество с БФС да бъде създадена такава законова рамка, на която да стъпи дългосрочна стратегия за развитие на футбола. А той дали прави това? Не лобира ли именно той до Левски и ЦСКА да се доберат ликвидаторите Иво Тонев и Титаните? И после се биел в гърдите, че е левскар. С какви очи Тонев говори за изплащане на задълженията, при положение, че именно той е в основата на натрупването им?
Може да изглежда крайно, но според мен има много истина в това, което казва Виали.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
мили написа:stefani написа:Петев и Терзиев избиха рибата
Ако бяха този и онзи на тяхно място... щяхме да бием с 3 - 0, тъй като другите ни играчи стават и за Барса и Реал.
Е много закъсня скъпа, да оближеш гъза на бившият ви треньор и настоящ играч-дървар.
Ай сега се качвай на килима и отлитай.