Стари муцуни се връщат с наведени глави от Босфора след пореден резил.
Фенове обмислят ново събличане след позорните четири куршума в трибагреника.
КС | Турция - България - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо никоя телевизия не предава мача на България
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Re: Турция - България (Приятелска среща)
Стари муцуни се връщат с наведени глави от Босфора след пореден резил.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aFiQ5ROJgZk[/youtube]
Лека нощ!
Лека нощ!
- suburban
greenpeak написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aFiQ5ROJgZk[/youtube]
Лека нощ!

radewski написа:Балкански Орел написа:БНТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ И ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ НА ХРАНИЛКА КАТО ПЕТЕЛА И ОСТАНАЛАТА ПАПЛАЧ ДА ОСТАНАТ НА УЛИЦАТА И ДА СИ ТЪРСЯТ РАБОТА КАТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА !
А кой ще коментира мотокроса по БНТ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Култово!
ShooterMan написа:С ръководители като Перуките - толкоз! Те са прекалено заети да погазват законите при лицензирането, да чакат нечии подкупи (да хване дикиш)....С такива завършени ДЕГЕНЕРАТИ и с мутрите в Изпълкома - дотам, т.е. дотук, до рязания анадолски. В Националния на Киро Гела и Дришата играят само некъдърници и връзкари. Незабавно трябва да се закрие мениджърското недоразумение и то с ниво надолу - плюс посмешището Младежки национален отбор! Няма такава гавра и обида за България от това, тези две отборчета да носят името и герба й ПЪЛЕН РЕЗИЛ! Смърт за Перуките
Веднага ТИМ да оглавят БФС! Ама веднага!
От привидно синя купа направиха така, че да стане зелена...! Вещери, магьосници, кадърни хора без перуки и с "малко" пари правят чудеса /дай Боже и стадион/.
Мечтите се сбъдват. България може да не е на три морета, но пък ще е на три поредни СП и ЕП!
П.С. Пак нищо градивно бе, Мучо, ама НИИИИИЩО! Много слюнкоотделяне, много нещо, как въобще преглъщаш?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Защо никоя телевизия не предава мача на България - и по-добре, че щях да се излъжа да го гледам
Голям резил е било даже не ща да гледам репортажи и клипове !
БОТЕВ Пловдив
На бързо като прегледах темата стигнах до следния извод- само националния отбор може да обедини всички агитки
с кора яйца пред БФС и да чакат перукан или на летището нашите "герой" 
БОТЕВ Пловдив
greenpeak написа:[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aFiQ5ROJgZk[/youtube][/offtopic]
Лека нощ!
Музикалният фон е небезизвестната класика "Лебедово езеро"
[offtopic]
[/offtopic]
-
samo_levski
- Контакти:
беруката финансира малко бфс-то с продажба на мачове.
при третия гол 3ма турчоля се гаврят с 8 защитника в наказателното. бодуров и митрев не са чисти :D
при третия гол 3ма турчоля се гаврят с 8 защитника в наказателното. бодуров и митрев не са чисти :D