Хърватска - България - 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хърватска - България - 10.10.2015, 21:45
Тия прости хървати ми скъсаха нервите. Цял мач играха на ходом и едвам вкараха необходимия брой голове
Честно казано съм доста разочарован от тях.
Re: Хърватска - България - 3:0
Кашчей написа:Кой бил съсипал Левски и ЦСКА-те сами се съсипаха, с некадърни управления. Ние пари за свястна армия и въоръжение нямаме, ще ти издържа МО футболен отборСъщото и с МВР.
Само много наивен и тъп човек може да смята, че и двата гранда изведнъж потънаха от самосебе си.
Как така 20 години Левски и ЦСКА бяха добре и след комунизма, а за последните години изведнъж рухнаха до нивото на второстепенни отбори ?
Сигурен ли си, че няма външна намеса в това ?
Левски и ЦСКА винаги са били символи на българщината !
Те са българските грандове. Както Галатасарай и Фенербахме, примерно в Турция.
Няма Левски и ЦСКА - няма български футбол ! Има мимикрия и унизителни загуби от скиорски отбори.
Има унижение за българите ! Смачкване на националната гордост и самосъзнание. Точно затова съсипаха и Левски, и ЦСКА !
Преди време дори пуснах тема за този пъклен заговор срещу двата гранда.
Разбира се, всичко това беше облечено в законова форма. Официално "некадърното" ръководство доведе до това положение.
Такъв удар по Левски и ЦСКА дори комунистите не успяха да нанесат, когато ги прекръстиха на Витоша и Средец. Факт !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: Хърватска - България - 3:0
Отборът в трети пореден мач нямаше абсолютно никакъв облик, нито в тактическо, нито в игрово отношение. Централните защитници Терзиев и Александров не са титуляри в Лудогорец, и не са играли заедно от години, а Живко Миланов, който беше пуснат отляво, е десен бек. Съвсем другояче би изглеждала защитата, ако бяха пуснати обиграните титуляри на Берое Венци Василев и Иво Иванов, а отляво играещият в Руската висша лига Петър Занев. Да не говорим за неадекватните смени и най-вече пускането на Мишо Александров, който от дълго време не играе.
Трябва незабавно да бъде назначен друг, адекватен и грамотен селекционер, а БФС и клубовете да започнат да развиват детско-юношеските школи и да въведат правило за задължителни поне 6-ма български футболисти през всичките 90 минути на мачовете от А група. В противен случай още 100 години няма да се класираме на световно или европейско.
Трябва незабавно да бъде назначен друг, адекватен и грамотен селекционер, а БФС и клубовете да започнат да развиват детско-юношеските школи и да въведат правило за задължителни поне 6-ма български футболисти през всичките 90 минути на мачовете от А група. В противен случай още 100 години няма да се класираме на световно или европейско.
- openminded
- Контакти:
Кмета да си събира багажа и да си заминава за Баховица.Не стига, че играчите не стават за нищо , а и той с неадекватните си решения и поведение влошава още повече нещата
Аврамов написа:Отборът в трети пореден мач нямаше абсолютно никакъв облик, нито в тактическо, нито в игрово отношение. Централните защитници Терзиев и Александров не са титуляри в Лудогорец, и не са играли заедно от години, а Живко Миланов, който беше пуснат отляво, е десен бек. Съвсем другояче би изглеждала защитата, ако бяха пуснати обиграните титуляри на Берое Венци Василев и Иво Иванов, а отляво играещият в Руската висша лига Петър Занев. Да не говорим за неадекватните смени и най-вече пускането на Мишо Александров, който от дълго време не играе.
Е, то идеята на тоя мач беше да се експериментира. Видяхме някои интересни нови решения как можем да губим.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Тия националчета(сегашните) ще излязат големи дебили обаче.Постоянно ги плюят, и медиии и фенове, обаче те корави копелета.Не се сърдят и не се отказват от националният отбор.
То бива бива да ни правят на прости, ама тяхното(ръководители и мениджъри) минава всякакви граници.Няма как да се съглася, че тази пасмина която в момента игра е за националният отбор е най-доброто с което разполагаме в момента.Няма как да се съглася, че твърди резерви в А група имат място в отбора.Той коментатора си го каза за Неделев, че само националните тренери виждали нещо в него, и го викали за всеки мач.Терзиев и Александров, че такива дървари ще намериш във В група колкото искаш.Специално за Терзиев, винаги си е бил мърда, бавно подвижен, рисков играч, никакво чувство за пласиране, абсолютно завършено дърво.Интер
И аз смятам, че треньора няма вина, той прави това което му наредят отгоре, и с чужденец няма да стане.Матеус е пример, сега говори много но като беше тук си траеше като *****, за нещата около отбора.Трябва ни смяна на чипа, това е.
Все сме били слаби, ама такива лекета като сегашните май сме нямали.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Тия националчета(сегашните) ще излязат големи дебили обаче.Постоянно ги плюят, и медиии и фенове, обаче те корави копелета.Не се сърдят и не се отказват от националният отбор.То бива бива да ни правят на прости, ама тяхното(ръководители и мениджъри) минава всякакви граници.Няма как да се съглася, че тази пасмина която в момента игра е за националният отбор е най-доброто с което разполагаме в момента.Няма как да се съглася, че твърди резерви в А група имат място в отбора.Той коментатора си го каза за Неделев, че само националните тренери виждали нещо в него, и го викали за всеки мач.Терзиев и Александров, че такива дървари ще намериш във В група колкото искаш.Специално за Терзиев, винаги си е бил мърда, бавно подвижен, рисков играч, никакво чувство за пласиране, абсолютно завършено дърво.Интер
И аз смятам, че треньора няма вина, той прави това което му наредят отгоре, и с чужденец няма да стане.Матеус е пример, сега говори много но като беше тук си траеше като *****, за нещата около отбора.Трябва ни смяна на чипа, това е.
Тренера нямал вина, защото му казвали кой да играе. Наемният убиец и той няма вина, защото му казали кой да убие. Голяма логика вадите.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
Тоя галош още не си е подал оставката.
Затова го съблякоха.
Защо се вземат футболисти, изхвърлени от родния футбол? Какво имам в предвид? Ами, всеки млад футболист, който хване малко окото, мериджерите гледат да го пробутат в чужбина, за да си пълнят джобовете, а и клубовете да вържат бюджета за заплати на маймунки. Тези млади надежди нямат никакво развитие навън. Имената ги знаете - вече станаха около 20. Тая сбирщина в националния ще загуби от всеки състав от А група, че дори и от един от В група. Левскар съм, но във В групата има отбор, който има двама централни нападателя, които бележат всяка седмица. Разберете - не се шегувам. Какъв е тоя Рангелов и прочее?
Затова го съблякоха.
Защо се вземат футболисти, изхвърлени от родния футбол? Какво имам в предвид? Ами, всеки млад футболист, който хване малко окото, мериджерите гледат да го пробутат в чужбина, за да си пълнят джобовете, а и клубовете да вържат бюджета за заплати на маймунки. Тези млади надежди нямат никакво развитие навън. Имената ги знаете - вече станаха около 20. Тая сбирщина в националния ще загуби от всеки състав от А група, че дори и от един от В група. Левскар съм, но във В групата има отбор, който има двама централни нападателя, които бележат всяка седмица. Разберете - не се шегувам. Какъв е тоя Рангелов и прочее?
NOMER14 написа:Тоя галош още не си е подал оставката.
Затова го съблякоха.
А аз съм цесекар и требва да ти кажа, че и Рангелов ще се скъса от голове, ако иде във В групата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- openminded
- Контакти:
ivan56 написа: И аз смятам, че треньора няма вина, той прави това което му наредят отгоре.
Ти сериозно ли твърдиш, че Перуката или Лечков директно или чрез другиго се обаждат на Петев и му нареждат кого да викне, кого да пусне и къде да го пусне?
Писна ми от това - тоя не виновен, оня не виновен.Е кой е виновен-шофьора на рейса ли?