Captain Stottlemeyer написа:g3_ev2 написа:Любо Пенев отдавна си е завоювал правото да ходи на стадиона по анцуг! С дъвката е, горе - долу, същото - успокояване на нерви, оттам - дълбоко вкоренен навик, а като следствие - несъзнателно дъвчене и по време на химна! Ако си събуе обувките, всеки ще види колко печати има там в името на България, чийто химн, според диванните фенове, не уважавал!
Нашите претенциозни патриоти първо изгониха Стоичков като треньор на националния отбор, после изгониха Бербатов, сега ще гонят Пенев. Ще докарат някой костюмиран и недъвчещ, ронещ сълзи по време на химна, псевдо-патриот, който ще реализира окончателно очертаващата се тенденция - шеста урна! Тогава вече българският интерес ще бъде защитен!
1. Ако трябва да бъдем съвсем точни, Стоичков за**а националния отбор насред квалификации и отиде в Испания за повече пари. Там закопа "Селта".![]()
2. Бербатов заряза националния отбор по сходна причина - сър Алекс не обичаше много неговите футболисти да играят в своите национални отбори. Такъв беше и случаят, например, с Райън Гигс.![]()
3. Пенев ще си тръгне сам при добра оферта от чужбина - перфектният за него договор с БФС му позволява да стори това по всяко време. В противен случай ще си седи на гъза и ще си взима голямата заплата, а от Изпълкома няма да смеят да го изгонят заради неустойката.
4. Пенев е дал много на България като футболист, но също така е получил много. "Печатите" са част от играта, така че няма да ме просълзят...![]()
5. Другите глупости които си написал ме мързи да коментирам. Все пак е нормално на 100 (примерно) твои умни и обосновани мнения, които съм прочел (включително в друг форум), да имаш едно тъпо.При мен този процент е по-висок...
По т.2-Е ми то заради това ли в Ман.Юнайтед не играеха национали