Акция #ОСТАВКА в 14-ата минута
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Акция #ОСТАВКА в 14-ата минута
Чакам да разбера,дали Алекс Веселинов е "начупил" хората,които са скандирали оставка и колко хора от стадиона виката,пак ли бяха дежурните 50 човека 
- El Commandante
1913 написа:Само в моя сектор, в който имаше около 2700 души, поне половината скандираха и двата пъти.
E от там където пък бях аз, така ми се стори, че не беше особено масова проявата...
Както и да е-минало...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Е никой не е вярвал,че всичките 35 хил. души на стадиона ще викат оставка,но мнозинството от хората скандираха...
Както обичат да казват,разни мекотели в форума - ФАКТ !
Както обичат да казват,разни мекотели в форума - ФАКТ !
-
James Beattie
Не ги слушай! Тези са от платените, които доукрасяват историята
Къде си чул и видял, фен на Славия, да ходи на футболни мероприятия, без да му се плати? Аз гледах мача по ТВ и се ослушвах в 14-тата минуна, но не чух никаква "ОСТАВКА". Само през второто полувреме се чу малко. Едва ли са били над 1000 души. Пък може през втората част да са се включили повечко хора във викането, но те са имали предвид оставка за Любо Пенев, не за правителството.
James Beattie написа:Пък може през втората част да са се включили повечко хора във викането, но те са имали предвид оставка за Любо Пенев, не за правителството.
-
THE G.A.M.E
По ТВ нищо не се чу.
Имам претенции да съм с доста добър слух, и единственото което чух, бе скандиране на името на Любо Пенев.
Така че, пълен провал на "инициативата" родена от някоя тиква в централата на ГЕРБ.
Имам претенции да съм с доста добър слух, и единственото което чух, бе скандиране на името на Любо Пенев.
Така че, пълен провал на "инициативата" родена от някоя тиква в централата на ГЕРБ.
James Beattie написа:Не ги слушай! Тези са от платените, които доукрасяват историятаКъде си чул и видял, фен на Славия, да ходи на футболни мероприятия, без да му се плати? Аз гледах мача по ТВ и се ослушвах в 14-тата минуна, но не чух никаква "ОСТАВКА". Само през второто полувреме се чу малко. Едва ли са били над 1000 души. Пък може през втората част да са се включили повечко хора във викането, но те са имали предвид оставка за Любо Пенев, не за правителството.
Още един титан на оригиналността във форума

-
NADURVEN_FILOSOF
- Контакти:
1913 написа:James Beattie написа:Не ги слушай! Тези са от платените, които доукрасяват историятаКъде си чул и видял, фен на Славия, да ходи на футболни мероприятия, без да му се плати? Аз гледах мача по ТВ и се ослушвах в 14-тата минуна, но не чух никаква "ОСТАВКА". Само през второто полувреме се чу малко. Едва ли са били над 1000 души. Пък може през втората част да са се включили повечко хора във викането, но те са имали предвид оставка за Любо Пенев, не за правителството.
Още един титан на оригиналността във форума
човека казва истината
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Който не е с партията мащеха е платен. Браво, комунета, само така

THE G.A.M.E написа:По ТВ нищо не се чу.
Всеки чува,това което иска май ? Аз как ги чух скандиранията ? Или си измислям ?
Естествено,всеки протестиращ и имаш гражданска позиция е несъмнено гербер,не може да е от друга партия,не може да е безпартиен човек.