Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !
unist_gp написа:garfild8 написа:Четох го,този коментар на Боби Борисов.Именно за това не съм оптимист,за повече от трето място в групата.С това БФС и този треньор,нищо хубаво не ни чака.
е като си го чел,що не пусна линк
Мързеше ме,колега.
Само Черно море.
Гледай ги веее, като глутница нападат различното мнение от тяхното... ДА от Левски съм, но това няма нищо общо!! Не гледам на нещата така! Пак казвам НЕ Е ВЪЗМОЖНО ЧОВЕК,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА ДА СРАБОТИ ЕДИН ТИМ (как ще го направи като едно изречение не може да върже?!? "ти пази оня, а ти този там с черното. Аре играйте" ОООО ДА определено е доста класен треньор... Винаги може да има добър помощник треньор обаче. Защо всички мислят, че той сам е направил всичко в националния? Може някой да му е помагал (като например преводач) Щом беше толкова добър треньор защо после не успя НИЩО да направи като треньор?!?! Пълен провал беше наскоро. Не те на класните ръководители някой път не им върви, съдба.... нали
Избрани бисери на Димитър Пенев:
"Задръстването е голямо, отбий в лоялното" (напътствия към шофьора)
"Не е честно, ще подам констатация" (при игра на карти)
"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите"
"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях" (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)
"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)
"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3". След като му е направена забележка, че играчите стават 12 Пената отвръща: "Абе сега ще играем или ще броим."
"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)
"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче Жмуньо, който направо скрива топката на защитата". (Пенев за Атлетико Мадрид)
"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН" (Пенев към Иво Димов)
"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава" (Пенев за Динамо Минск)
Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш в ляво, ти в дясно, ти в центъра"
Иво Димов: Ама Пена, ние станахме 12!
Пенев: Щом толкова говориш сега няма да играеш
(разбор преди мач)
"Задръстването е голямо, отбий в лоялното" (напътствия към шофьора)
"Не е честно, ще подам констатация" (при игра на карти)
"Момчета, тренировката ще се води от Краси Борисов, ако ви стане студено ще пуснем лампите"
"Запознайте се с новия си другар. Иван Трифонов от Янтра. Абе незнам дали е Иван или Трифон, но трябва да му поогънем краката, щото са малко криви. Страх ме е да не му пробутат лесно топката между тях" (1988 година, представянето на новото попълнение в ЦСКА Трифон Иванов)
"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)
"Момчета, днес ще играем по системата 4-4-3". След като му е направена забележка, че играчите стават 12 Пената отвръща: "Абе сега ще играем или ще броим."
"Познавам австрийците, много добър отбор. Бил съм и на стадионът им - "Кратера" (б.а. всъщност Пратера). Около него има много люлки" (Пената за Австрия)
"Испанците са опасни. Особено онова, къдравото - Киков. Имат и бразилче Жмуньо, който направо скрива топката на защитата". (Пенев за Атлетико Мадрид)
"Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН" (Пенев към Иво Димов)
"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава" (Пенев за Динамо Минск)
Пенев нарежда отбора: "Ти ще играеш в ляво, ти в дясно, ти в центъра"
Иво Димов: Ама Пена, ние станахме 12!
Пенев: Щом толкова говориш сега няма да играеш
(разбор преди мач)
soUman написа:Гледай ги веее, като глутница нападат различното мнение от тяхното... ДА от Левски съм, но това няма нищо общо!! Не гледам на нещата така! Пак казвам НЕ Е ВЪЗМОЖНО ЧОВЕК,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА ДА СРАБОТИ ЕДИН ТИМ (как ще го направи като едно изречение не може да върже?!? "ти пази оня, а ти този там с черното. Аре играйте" ОООО ДА определено е доста класен треньор... Винаги може да има добър помощник треньор обаче. Защо всички мислят, че той сам е направил всичко в националния? Може някой да му е помагал (като например преводач) Щом беше толкова добър треньор защо после не успя НИЩО да направи като треньор?!?! Пълен провал беше наскоро. Не те на класните ръководители някой път не им върви, съдба.... нали
Tи защо искаш да се налагаш над онези,които имат различно мнение от тебе?Опонирам ти с факти,кой направи отбора за 1994година,ти не разбираш.Питаш къде са му отишли успехите след САЩ.Остави ЕП 96 в Англия,победа,равен и загуба.Големите му успехи,бяха преди да поеме националния.За това ти споменах,ама ти или не си ми чел поста или толкова знаеш.
Само Черно море.
Няма смисъл да му обесняваш на тоя...
YA GUNNERS YA
Абе вие сте уникален случай... моля да си останем с добрият тон. Прочетох ти поста доста добре и разбирам, че той има успехи. Но пак не ми казахте защо така изведнъж той не може да направи нищо като треньор? Нали е велик? Какво стана последният път с националният? Нали има талант да открива таланти?
Мисля, че не ми прочетохте последният пост с избраните му бисери... даааа, той има 6 по български език! И 6 по постройка на отбор (защо пък да не сложим 12 играчи? По-лесно ще ни е
)
crab, като няма какво да кажеш, поне не пиши нищо!
Мисля, че вие сте заслепените ЦСКАри, а не аз заслепеният Левскар...
Мисля, че не ми прочетохте последният пост с избраните му бисери... даааа, той има 6 по български език! И 6 по постройка на отбор (защо пък да не сложим 12 играчи? По-лесно ще ни е
soUman написа:Абе вие сте уникален случай... моля да си останем с добрият тон. Прочетох ти поста доста добре и разбирам, че той има успехи. Но пак не ми казахте защо така изведнъж той не може да направи нищо като треньор? Нали е велик? Какво стана последният път с националният? Нали има талант да открива таланти?
Мисля, че не ми прочетохте последният пост с избраните му бисери... даааа, той има 6 по български език! И 6 по постройка на отбор (защо пък да не сложим 12 играчи? По-лесно ще ни е)
Първо,аз съм от Черно море.Виж ми подписа.
Само Черно море.
Е нали е велик? Специалист е! Ако не е имал никакъв шанс да класира отбора защо се е нагърбил с задачата да става треньор тогава? Не, той прие да стане треньор, защото мислеше, че нямаме никакъв шанс...той се бореше за провал..
Това, че си от Черно море не пречи да симпатизираш и на ЦСКА... Аз съм фен на ЛЕвски, но симпатизирам на Черноморец и не заради отбора ами заради треньора!!! Балъков трябва да е треньор на Националния! Единственият свестен, който знае за какво става вупрос и не се втурва да става треньор на НАционалния заради парите веднага щом му предложат! (веднъж отказа предложение да стане, защото според него не беше готов. Тоест, знае си възможностите и ще приеме когато има достатъчно опит и знания!) А не да се втурва веднага да унижава България на кфалификации..
Това, че си от Черно море не пречи да симпатизираш и на ЦСКА... Аз съм фен на ЛЕвски, но симпатизирам на Черноморец и не заради отбора ами заради треньора!!! Балъков трябва да е треньор на Националния! Единственият свестен, който знае за какво става вупрос и не се втурва да става треньор на НАционалния заради парите веднага щом му предложат! (веднъж отказа предложение да стане, защото според него не беше готов. Тоест, знае си възможностите и ще приеме когато има достатъчно опит и знания!) А не да се втурва веднага да унижава България на кфалификации..
Вярвай ми, имам какво да кажа, но не е за във форум...
YA GUNNERS YA