Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Анкета: Ще отидете ли днес на мача България - Италия?

Мнениеот k_oleto » 07 сеп 2012 16:55

По принцип такава простотия отдавна не беше правена. С какво аз и моите 10 лева които дадох за билет сме различни с онези от фенклубовете? Или за сички или за никой!!! Такова деление отдавна не е имало, да не кажа, че ако сезираме комисията по доскриминация ще имат сериозен повод за разледване.

Комисията за дИскиминация със сигурност не може да ти помогне в настоящият казус

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 сеп 2012 17:00

k_oleto написа:
По принцип такава простотия отдавна не беше правена. С какво аз и моите 10 лева които дадох за билет сме различни с онези от фенклубовете? Или за сички или за никой!!! Такова деление отдавна не е имало, да не кажа, че ако сезираме комисията по доскриминация ще имат сериозен повод за разледване.

Комисията за дИскиминация със сигурност не може да ти помогне в настоящият казус

не бе, то е ясно, че е кауза пердута цялата тази история, просто отношенето на БФС към феновете е крайно обидно, поне наистина да ги бяха раздали тези билети на хора в неравностойно положение.

[offtopic]и да знам как се пише дискриминация, просто и-то от клавиатурата е над о-то и не съм го уцелил точно ;)[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 07 сеп 2012 17:00

Това с безплатните билети и на мен не ми харесва, но има желание от страна на футболния съюз за сътрудничество с феновете, което е добре, след като от 2005, от онзи мач с Швеция, всичко беше пълна анархия. Колкото до нашите 12 бройки, раздадохме ги на момчета и момичета, които имат финансови затруднения.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 07 сеп 2012 17:07

БФС прави всичко възможно, за да може повече фенове да наблюдават срещата между България и Италия. Първата световна квалификация е на 7 септември (петък) от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. От футболната ни централа са предприели хубава инициатива и в последните няколко дни са разпратили по 150 безплатни билети до фенклубовете на ЦСКА, Левски, Локомотив (Пловдив),Ботев (Пловдив), Пирин (Благоевград),Берое (Стара Загора) и други. Раздадени са общо около 700-800 пропуска, като с тях има и фенски шалчета. Целта е колкото може повече зрители да присъстват на двубоя с “адзурите”.
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 сеп 2012 17:10

m.unaited forever написа:БФС прави всичко възможно, за да може повече фенове да наблюдават срещата между България и Италия. Първата световна квалификация е на 7 септември (петък) от 21:45 часа на Националния стадион “Васил Левски”. От футболната ни централа са предприели хубава инициатива и в последните няколко дни са разпратили по 150 безплатни билети до фенклубовете на ЦСКА, Левски, Локомотив (Пловдив),Ботев (Пловдив), Пирин (Благоевград),Берое (Стара Загора) и други. Раздадени са общо около 700-800 пропуска, като с тях има и фенски шалчета. Целта е колкото може повече зрители да присъстват на двубоя с “адзурите”.

Борбата с "купените" фенове явно не е приоритет на централата. Така е, по веме на избори партиите купуват гласове, по време на мачове БФС купува фенове
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 07 сеп 2012 17:11

В никакъв случай няма да стъпя на мач повече! За последно бях през 2005 на мача с Швеция когато паднахме 3:0 тогава още се отвратих от Барбуков и всички останали педерасчета сега работата е мнооого по зле така че гледайте си го .
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 сеп 2012 17:18

1913 написа:Това с безплатните билети и на мен не ми харесва, но има желание от страна на футболния съюз за сътрудничество с феновете, което е добре, след като от 2005, от онзи мач с Швеция, всичко беше пълна анархия. Колкото до нашите 12 бройки, раздадохме ги на момчета и момичета, които имат финансови затруднения.

Това сътрудничество ми прилича на - Ние ви даваме билети , вие няма да пеете против нас ...Аз съм напълно съгласен с ros , с какво феновете , които ще си купят билети са по-различни от останалите ? Друг въпрос е как става самото разпределяне на билетите ? По-добре да бяха направили някаква кампания , за да призоват хората да ги подкрепят , а не капитанът на отбора да се изцепва и да заявява : "Няма да се моля на никой , който иска да дойде" ... Браво за инициативата на вашия фенклуб .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 07 сеп 2012 17:27

bilyaletdinov написа:
1913 написа:Това с безплатните билети и на мен не ми харесва, но има желание от страна на футболния съюз за сътрудничество с феновете, което е добре, след като от 2005, от онзи мач с Швеция, всичко беше пълна анархия. Колкото до нашите 12 бройки, раздадохме ги на момчета и момичета, които имат финансови затруднения.

Това сътрудничество ми прилича на - Ние ви даваме билети , вие няма да пеете против нас ...Аз съм напълно съгласен с ros , с какво феновете , които ще си купят билети са по-различни от останалите ? Друг въпрос е как става самото разпределяне на билетите ? По-добре да бяха направили някаква кампания , за да призоват хората да ги подкрепят , а не капитанът на отбора да се изцепва и да заявява : "Няма да се моля на никой , който иска да дойде" ... Браво за инициативата на вашия фенклуб .

Аз лично се съмнявам, че някой фен няма да вика, ако иска, срещу футболния съюз или срещу треньора, защото са раздадени няколко билета. Може и това да им е целта, но е смешно да разчитат на това. По-скоро, жената, която са назначили за общуване с феновете, за разлика от всички други тикви в бфс, има желание да върши работа и опитва различни варианти. Лично говорих с нея за билетите за гостуването в Чехия и ми се стори много разбрана. Това ми се случва за пръв път със служител на бфс и съм много доволен от този факт, досега винаги имаше купища проблеми от организационен характер. Дано я оставят да работи и да помага на феновете, които искат да гледат националния отбор, било в София или на гостуванията.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 07 сеп 2012 17:29

аз имам билет за сектор Д /диван/ , предлагат се екстри като питиета , мезета и други :lol:

haha

Мнениеот haha » 07 сеп 2012 17:41

Ако от БФС ми платят някаква сума бих се замислил дали да отида ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Национален отбор”