Играем с Южна Африка през месец май

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Играем с Южна Африка през месец май

Мнениеот gilento93 » 30 апр 2010 19:01

AnalBreaker написа:Тея банани ще ги счупим. Помнете, че нашите са царе на контролите(с изключение на мача със Сърбия) .

по-добре щеше да е да сме царе на квалификациите ама на.пусти късмет.все нещо се обърква :)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 апр 2010 19:35

AnalBreaker написа:Тея банани ще ги счупим. Помнете, че нашите са царе на контролите(с изключение на мача със Сърбия) .

Царе на контролите?! ЛОЛ???
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 апр 2010 19:57

А как ми се искаше заглавие от вида: "Играем в Южна Африка през месец юни " :cry:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 апр 2010 20:17

Перфектна контрола.Дано да се осъществи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 апр 2010 21:30

ЕМИЛ написа:Перфектна контрола.Дано да се осъществи.

Няма нищо перфектно в тази конрола :) ЮАР са един от най-слабите отбори на световното, затова нямаме никаква полза от такъв мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 апр 2010 22:17

Tommi написа:

Няма нищо перфектно в тази конрола :) ЮАР са един от най-слабите отбори на световното, затова нямаме никаква полза от такъв мач.

:lol: Томи,защо си мислиш така? :roll: В такъв период сме че,скоро ще се молим и на Гренландия и на папуасите в Папуа-Нова Гвинея,да играем контрола с тях,а ти викаш че,ЮАР са един от най-слабите на Световното. :lol: И така да е,радвай се ако този мач стане реалност и се играе.Щото нали и с Боливия,щяхме да играем миналата есен. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 апр 2010 22:39

garfild8 написа:
Tommi написа:

:lol: Томи,защо си мислиш така? :roll: В такъв период сме че,скоро ще се молим и на Гренландия и на папуасите в Папуа-Нова Гвинея,да играем контрола с тях,а ти викаш че,ЮАР са един от най-слабите на Световното. :lol: И така да е,радвай се ако този мач стане реалност и се играе.Щото нали и с Боливия,щяхме да играем миналата есен. :)

Сигурно много хора ще ми се смеят, но аз продължавам да твърдя, че имаме национален отбор, който изобщо не е толкова слаб, колкото го изкарват хората в България :) Сигурен съм, че ние сме по-добри поне от десет отбора, които ще играят на световното, но къде поради лош късмет, къде поради наши грешки, все не успяваме да се класираме. А играем конроли само със слаби съперници най-вероятно заради слаба организация на нашия футболен съюз, не знам :roll: .
Сега мога да гарантирам, че в тези квалификации ще сме втори и отиваме на европейско 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 30 апр 2010 22:40

Африканците ще ни скъсат от бягане,нашите няма да могат да дишат след мача...
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 апр 2010 22:44

maximalniq написа:Африканците ще ни скъсат от бягане,нашите няма да могат да дишат след мача...

Гана и Кот д`Ивоар може да ни скъсат от бягане, но точно тези са пълни циркаджии :)

Върни се в “Национален отбор”