Селектираните "легионери" за мача с Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селектираните "легионери" за мача с Полша
Викнати от България ще са Иван Иванов,Данчо Милиев,Пламен Николов,Веско Минев,Иван Стоянов и Ивелин Попов и колкото да не ми се иска Сърмов,заради когото евентуално може да изгори един от централните защитници и дано даде шанс на Камбура въпреки,че не ми се вярва...Мърко отново невика Караславов,Желев и Вальо Илиев,но иначе няма защитници...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Gonzo0009
- Контакти:
Ако ще и Георги Христов да викне трябва да играе със сърце за България...Колкото и фантастично да свучи това - Христов и национален отбор и Гошко и сърце.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Д. Макриев се справя отлично в Израел - няма го
Освен Ж. Желев, няма го и Вальо Илиев. Според мен точно в такива мачове трябва да бъде пробван и Асен Караславов. Ето трима централни защитници /вместо Пламен Николов и Иво Иванов напр./
Освен Ж. Желев, няма го и Вальо Илиев. Според мен точно в такива мачове трябва да бъде пробван и Асен Караславов. Ето трима централни защитници /вместо Пламен Николов и Иво Иванов напр./
smurfcho написа:Викнати от България ще са Иван Иванов,Данчо Милиев,Пламен Николов,Веско Минев,Иван Стоянов и Ивелин Попов и колкото да не ми се иска Сърмов,заради когото евентуално може да изгори един от централните защитници и дано даде шанс на Камбура въпреки,че не ми се вярва...Мърко отново невика Караславов,Желев и Вальо Илиев,но иначе няма защитници...
И аз не искам Сърмов,но не смяташ ли,че има причина Иван Иванов и Пламен Николов също да са нежелание с оглед "прекрасните" си изяви?А и ще има и други контроли преди квалификациите,така че Караславов и Желев може би ще получат шанс.Вальо Илиев е доказал,че не става.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Александров и Миро Манолов от Черно море????С какво Иво Иванов е по добър?Не казвам че е лош.Просто питам.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Александров и Миро Манолов от Черно море????С какво Иво Иванов е по добър?Не казвам че е лош.Просто питам.
Виж сега,аз съм пристрастен за Иво,а и нямам впечатление от вашия Сашо.Може и двамата да викне,не знам.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
k_oleto написа:Д. Макриев се справя отлично в Израел - няма го![]()
Макриев отказа на Левски лятото което автоматично го вади от отбора независимо, че в мача с Кипър в София дори и без големите звезди а с Макриев може би направихме най-добрия си мач в миналите квалификации.
1. Темата е за "легионерите". Все пак нека не коментираме играчите от А група преди да са обявени от С. Стоилов.
2. Най-добрите ни централни защитници в момента са: Ж. Желев, А. Александров, Милиев, И. Иванов и А. Караславов (за последния нямам собствени наблюдения).
2. Най-добрите ни централни защитници в момента са: Ж. Желев, А. Александров, Милиев, И. Иванов и А. Караславов (за последния нямам собствени наблюдения).
Xanko написа:k_oleto написа:Д. Макриев се справя отлично в Израел - няма го![]()
Макриев отказа на Левски лятото което автоматично го вади от отбора независимо, че в мача с Кипър в София дори и без големите звезди а с Макриев може би направихме най-добрия си мач в миналите квалификации.
Аха,Мъри вика само левскари
Макриев е "тежък нападател", каквито са Д. Бербатов и В. Божинов. На терена има място само за един такъв нападател (изключение са мачовете срещу отбори играещи "катеначо").