А този Москов дали някога през живота си изобщо е докосвал футболна топка за да се прави на голям футболен анализаторSan-Jose написа:Тоя футболен неграмотник знае само ''фаза защита, фаза атака и правилен футбол'', няма ли да се разкара най-накрая, както каза Юлий Москов - ''той е плямпало, а на нас ни трябва треньор'' не го знам синоптик ли е, правилен треньор ли е, мърльовец ли е, любеница ли е, фаз-умер, от футбол не разбира, БАТЕ го пребиха, Литекс без него заигра много добре
Фаза атака, фаза защита - правилния футбол на Стоилов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фаза атака, фаза защита - правилния футбол на Стоилов
Хаха това "Фаза атака и фаза защита" ми звучи малко като ония филм Двойника с Тодор Колев "Аз винаги съм разглеждал тялото като съвкупност от клетки"
Или той човека хабер си няма(може да си мисли че има),но приказва глупости на изуст.Не съм чул Капело,Трапатони,Липи да приказват такива работи,ако някой е чул да ме поправи..
Или той човека хабер си няма(може да си мисли че има),но приказва глупости на изуст.Не съм чул Капело,Трапатони,Липи да приказват такива работи,ако някой е чул да ме поправи..
от GoingDown на 13 Ное 2009 09:46
Поредната тема , която показва интелекта на свинете, като беха свине на националния кво стана бе прасета ?
Само знаете да лаете , я ходете се гръмнете , на Мъри мъдите ще му ядете
Браво пич,че и рима има.
Тия не спряха да квичът.Мине се,не мине и хоп тема против Мъри.
Разбирачи,
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Много хора все още немогат да му простят,че стигна 1/4 финал в евротурнир и че биеше едно отборче,където го хване.Вместо да го обиждате,се хвърлете от някой блок или мост.Света ще стане по-добър.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Кой му отрича успехите с Левски,просто не става за националниятkoi4i написа:Много хора все още немогат да му простят,че стигна 1/4 финал в евротурнир и че биеше едно отборче,където го хване.Вместо да го обиждате,се хвърлете от някой блок или мост.Света ще стане по-добър.
Хора, които си градят мнението на база Юлий Москов заслужават единствено съжаление.
koi4i написа:Много хора все още немогат да му простят,че стигна 1/4 финал в евротурнир и че биеше едно отборче,където го хване.Вместо да го обиждате,се хвърлете от някой блок или мост.Света ще стане по-добър.
Точно.Пък и като години наред търпяхме Цскарски треньори, с нищо не превъзхождащи Мъри, е ред и на него да му се даде втори шанс.На Стоичков му дадоха два шанса,а е недоказан,пък Мъри е доказан и трябва да му се даде друг шанс.А да не забравяме,че миналите квалификации Пламен Марков ни провали
П.С.Той ги е бил навсякъде,взимаше титлите им,пък после искате да го обичат

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:koi4i написа:Много хора все още немогат да му простят,че стигна 1/4 финал в евротурнир и че биеше едно отборче,където го хване.Вместо да го обиждате,се хвърлете от някой блок или мост.Света ще стане по-добър.
Точно.Пък и като години наред търпяхме Цскарски треньори, с нищо не превъзхождащи Мъри, е ред и на него да му се даде втори шанс.На Стоичков му дадоха два шанса,а е недоказан,пък Мъри е доказан и трябва да му се даде друг шанс.А да не забравяме,че миналите квалификации Пламен Марков ни провали![]()
П.С.Той ги е бил навсякъде,взимаше титлите им,пък после искате да го обичат
Вие не сте добре..България не е само Левски и ЦСКА..да видим довечера какво ще стане..
chelseabg написа:Вие не сте добре..България не е само Левски и ЦСКА..да видим довечера какво ще стане..
Прав си пич
П.С.Виждам,че си от Челси,което ме радва

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
На Синоптика Мъри,всичко му е правилно.Само поста който заема,не е правилния.
Само Черно море.