Венци Стефанов и футбол...да,да

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Re: Венци Стефанов и футбол...да,да

Мнениеот ivo23 » 29 окт 2009 21:11

shumnaliq написа:ivo ти левскар ли си ?

Левскар съм и ми е болно като ходя по стадионите и гледам как разсипват единствената радост която ни беше останала...футбола...В България няма нито един отбор който да играе правилен и хубав футбол...
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 окт 2009 21:13

До автора на темата,една забележка.Венци Стефанов открай време си говори,срещу Мъри и Наско.Може и ти да си прав за някои неща,но Стефанов е един от малцината в БГ футбола,който казва нещата такива каквито са.
P.S.А за правилния футбол,Ivo много бъркаш.Има един треньор в България,чиито отбори играят правилен футбол. :) Жокер искаш ли? :lol:
Последна промяна от garfild8 на 29 окт 2009 21:19, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 29 окт 2009 21:15

garfild8 написа:До автора на темата,една забележка.Венци Стефанов открай време си говори,срещу Мъри и Наско.Може и ти да си прав за някои неща,но Стефанов е един от малцината в БГ футбола,който казва нещата такива каквито са.

Виж сега,Венци Стефанов не е журналист да говори!!!
Да вземе да си погледне в собствената градина и да види какви ги е свършил,а тогава да дава оценка на другите какви ги вършат.Тва ми е интимната мисъл
Последна промяна от ivo23 на 29 окт 2009 21:17, променено общо 1 път.
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 21:16

PFC Litex написа:
ivo23 написа:Бях се увлякъл и забравих две много важни неща да попитам:
1. Г-н Стефанов,представете си,че някой голям трньор поеме национала,тогава той ще нарисува нови футболисти ли? Не виждате ли с какъв материал разполагаме сега? И вълшебна пръчка няма да помогне в случая.

Тук бих ти дал пример с отбора на Литекс, как с един и същ материал се вижда, че нещата СТАВАТ.
Бих ти дал и пример с националния отбор на Англия.
Явно и материала на Реал Мадрид е некачествен и падат с 4:0 от аматьори.
Кеф ти и Барселона за пример.

Абе ти наред ли си ... мислиш ли че сегашното положение на Литекс се дължи на треньора, който не е правил селекцията и не е водил подготовката??? Дали сега червенков не бере плодовете от труда на Мъри??? За Литекс с Червенков можеш да говориш едва след зимната подготовка- другото е само догатки...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 29 окт 2009 21:21

ivo23 написа:Виж сега,Венци Стефанов не е журналист да говори!!!

Айде не говори глупости! Това, че не е журналист не означава, че няма право да говори или, че няма какво да каже!!!

Не забравяй, че конституцията на България гарантира свобода на словото :!:

Друг е въпроса, че Венци Стефанов в 90% от случаите говори глупости, но конкретно за Мъ(ду)ри е напълно прав!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 29 окт 2009 21:24

ivo23 написа:
shumnaliq написа:ivo ти левскар ли си ?

Левскар съм и ми е болно като ходя по стадионите и гледам как разсипват единствената радост която ни беше останала...футбола...В България няма нито един отбор който да играе правилен и хубав футбол...

ясно...
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 окт 2009 21:28

UltraBlue написа:Абе ти наред ли си ... мислиш ли че сегашното положение на Литекс се дължи на треньора, който не е правил селекцията и не е водил подготовката??? Дали сега червенков не бере плодовете от труда на Мъри??? За Литекс с Червенков можеш да говориш едва след зимната подготовка- другото е само догатки...

Не бях чел по голям виц тези дни :lol:
Когато не знаеш нещата в детайли си спестявай мнения.
Хаха, плодовете на Мъри, няма по-голям смях.

Работата на Мъри в Литекс е видя цяла България и половин Европа.
Последна промяна от PFC Litex на 29 окт 2009 21:31, променено общо 1 път.
Изображение

white_devill
Контакти:

Мнениеот white_devill » 29 окт 2009 21:31

ivo23 написа:Слушах последното и поредно изказване на големият футболен човек Венци Стефанов по повод треньора на националният ни отбор по футбол Станимир Стоилов.Направи ми впечатление,че изказването му бе само лична нападка към Стоилов.Не заради национала,а против Стоилов.Контекста бе - Стоилов да си ходи,защото е не знам какъв си,трябва да е чужденец,но не знам кой,не е моя работа.
Г-н Стефанов,като не е ваша работа защо въобще се обаждате? Предполагам ще кажете,че вие сте човек дали много на футбола,хвърлил сте много пари и т.н. и т.н....Само дето аз не съм на това мнение! Ходил съм няколко пъти на мижавото Ви стадионче,което прилича на всичко друго,но не и на стадион. Тогава въпроса е какво сте направили?Или само приказвате,че правите а всъшност си перете мръсните пари! Кога направихте добра селекция?Кога за последно играхте в Европа?Кога ще имате модерен,покрит стадион за 25 000 души и ще го напълните?Стадиона е собственост на СК Славия нали?
Но нали не трябва да ни забравят и така редовно да си плюем по Наско и Мъри и след мач по съдиите.
Ако толкова много милеете за родният футбол,направете по-горе посочените проблеми реалност, кажете,че сте готов лично вие да дадете годишно поне 200 000 евро за треньор от ранга на Капело или Раниери,за да ви последват и многоуважаваните г-н Гигов и г-н Лечков.Останалите 400-500 000евра,БФС ще ги събере.
Писна ми от мрънкалници и разбирачи в тая държава и хора тупащи се по гърдите със заслуги които само те виждат.
Футбол в България скоро няма да има и не защото съм песимист или черноглед,а защото такава е реалността.Всяка една година губим десетки млади таланти от рода на Бербатов,Мартин,Стилян,Пелето и т.н. защо всичко е занемарено и няма свестни НЕкорумпирани треньори които да работят с децата...
Радвайте се когато бием отборите от Сан Марино,Лихтещайн,Малта и Фарьорите,защото вече сме на тяхното ниво.Но все пак те са аматьори и играят колкото нашите.Плачевно е.Забравете Европейско,забравете ШЛ.Това вече са нереални цели...заради хора като Стефанов,Гигов,Томов и компания дали много на футбола...

Що брато не си изпиеш дозичката и да си лягаш а ?
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 окт 2009 21:34

PFC Litex написа:
UltraBlue написа:Абе ти наред ли си ... мислиш ли че сегашното положение на Литекс се дължи на треньора, който не е правил селекцията и не е водил подготовката??? Дали сега червенков не бере плодовете от труда на Мъри??? За Литекс с Червенков можеш да говориш едва след зимната подготовка- другото е само догатки...

Не бях чел по голям виц тези дни :lol:
Когато не знаеш нещата в детайли си спестявай мнения.
Хаха, плодовете на Мъри, няма по-голям смях.

Работата на Мъри в Литекс е видя цяла България и половин Европа.

То във вашия отбор всеки знае как стават нещата ... нали знаеш че рано или късно ще отидете там, където ви е мястото ... в небитието 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 окт 2009 21:36

UltraBlue написа:То във вашия отбор всеки знае как стават нещата ... нали знаеш че рано или късно ще отидете там, където ви е мястото ... в небитието 8-)

Помислих, че ще кажеш нещо ново, но уви тъпчеш на едно място.
Та как стават нещата, това че синия Мъри така се осра, че още мирише не му е виновен никой, кофти, че ще пропуснем поредното европейско
Изображение

Върни се в “Национален отбор”