Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Мъри, поучи се от примера на Фатих Терим !

Мнениеот MuroCSKA » 12 окт 2009 13:10

iskren написа:защо да поема на 100% отговорноста като с първите мачове загубихме шансове за класиране а тези мачове не водеше Мъри отбора!Тои след мача в сряда ще подаде оставка но няма да му я приемат!Но не само това е проблема! Тесни специалисти като Венци Стефанов,Маикъла и още такива нали казваха защо не взима този и онзи футболист?Лечков- защо не взима футболистите от Сливен които правят фурор в Цска.
е СЕГА ГИ ВЗЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО ПРЕСТАВЛЯВАТ !НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ!
Като гледам какви отбори не се класират на световното и Румъния.и Швеция.Чехия и други има .ние за какви се мислим?за световна сила ли?с такива треньори като Любчо,или този които е в Литекс,Достанич, ами няма да стане!Ще ни бият и по слаби отбори защото те се развиват а ние се залъгваме че играем футбол!

Добре, ти нормален ли си??? Любо е виновен така ли? Е как тези същите момчета играят в клубовете си, а при Хасковския бостанджия - нищо и половина. да не би Любо да размени местата на Минев и Коста? Или пък Достанич пусна защитници, които и по физиономия не се познават? А може би с ирландия Червенков пусна титуляри Валери и Марто, които не бяха играли по 1 година мачове? Докато има слепи подлоги като тебе ще сме си на това ниво. Кланяйте му се на Мърльо, то на вас идолите са ви такива - измислени човечета за месна консумация!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 окт 2009 13:11

ros написа:В този ред на мисли, някой може ли да ми каже какво значи "Поемам цялата отговорност".

Предполагам, че въпроса ти е риторичен, но все пак да внесем яснота. Израза "поемам цялата отговорност" навсякъде във всички сфери, и в бизнес и в политика означава само едно, а именно "подавам си оставката". Само, че хората употребяващи този израз в България по скоро искат да кажат "аз съм недосегаем, оставете ме на мира, нищо не можете да ми направите". 8-)

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 12 окт 2009 13:13

Ай стига вече с тая помия по Мъри.толкова ли сте късопаметни и забравихте че не той загуби квалификациите ами онова треньорче дето в последно време много започна да говори и севети да раздава.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 12 окт 2009 13:15

Аве вие левскарите с какви очи въобще защитавате мърито.Срама нямате ли
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 12 окт 2009 13:16

buffon написа:Ай стига вече с тая помия по Мъри.толкова ли сте късопаметни и забравихте че не той загуби квалификациите ами онова треньорче дето в последно време много започна да говори и севети да раздава.

Добре, сега е така. А другите квалификации кой ще е виновен? Ти нали осъзнаваш, че ако ни хване някой отбор като Германия, Англия, испания и т.н. ще ни спука от бой. добре, че италианците не искаха да ни помелят яко в Италия...... А и като гледам колко сме трагични не мисля, че има друг виновник.

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 12 окт 2009 13:21

tprodanov написа:
valio_av написа:Те лефскарите са такива,не си признават като са сгафили.Също имат и други клишета,например:"Бързо забравяме този мач и гледаме напред..." :lol: или "вдигаме глава и и гледаме напред следващия мач.."....към следващата загуба :lol: :lol: :lol: Само че господа от Лефски това е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР не вашето мижаво отделение!!!

След като не е нашето мижаво отделение, би ли споделил колко точно левскаря играеха в този злополучен мач?

Да, мога,Мъри Стоилов,Наско Сираков,Иванков....още ,айде ти ми ги напиши,ооо още има в ръководството хубостници...смешници сте ,само първите двама да се махнат и нац.отбор ще се оправи.Забравих и баща ви -Перуката....

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 12 окт 2009 13:22

Защо той да си подава оставката, той не е искал да става треньор те го накараха насила.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 12 окт 2009 13:22

MuroCSKA написа:
buffon написа:Ай стига вече с тая помия по Мъри.толкова ли сте късопаметни и забравихте че не той загуби квалификациите ами онова треньорче дето в последно време много започна да говори и севети да раздава.

Добре, сега е така. А другите квалификации кой ще е виновен? Ти нали осъзнаваш, че ако ни хване някой отбор като Германия, Англия, испания и т.н. ще ни спука от бой. добре, че италианците не искаха да ни помелят яко в Италия...... А и като гледам колко сме трагични не мисля, че има друг виновник.

Че те ако ни хване Германия или Бразилия ако ще и Капело с помощник Липи да ни е треньор все тая.Първо трябва да се научим да бием отборите които са от нашта черга и тогава вече кот стане с тея големите.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 окт 2009 13:23

valio_av написа:
tprodanov написа:
valio_av написа:Те лефскарите са такива,не си признават като са сгафили.Също имат и други клишета,например:"Бързо забравяме този мач и гледаме напред..." :lol: или "вдигаме глава и и гледаме напред следващия мач.."....към следващата загуба :lol: :lol: :lol: Само че господа от Лефски това е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР не вашето мижаво отделение!!!

След като не е нашето мижаво отделение, би ли споделил колко точно левскаря играеха в този злополучен мач?

Да, мога,Мъри Стоилов,Наско Сираков,Иванков....още ,айде ти ми ги напиши,ооо още има в ръководството хубостници...смешници сте ,само първите двама да се махнат и нац.отбор ще се оправи.Забравих и баща ви -Перуката....

Я тогава ми обясни, когато марков беше треньор и пусна същата тая защита в мача срещу Сърбия - ПАК ли Мъри е виновен? И що тая защита в два мача с различни треньора се представя ужасно? ОБщо 10 гола пусна???

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 12 окт 2009 13:23

buffon написа:
MuroCSKA написа:

Че те ако ни хване Германия или Бразилия ако ще и Капело с помощник Липи да ни е треньор все тая.Първо трябва да се научим да бием отборите които са от нашта черга и тогава вече кот стане с тея големите.

Ние това сме го научили, само Бостанджията не е наясно как стават тия неща.

Върни се в “Национален отбор”