Венци Стефанов възкликна:"При Иван Славков нямаше ибрикчии!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Венци Стефанов възкликна:"При Иван Славков нямаше ибрикчии!"

Мнениеот 1913 » 11 окт 2009 22:40

slavia_forever написа:
Alternative написа:
Все пак ви направи шампиони,но оттам нататък нямам спомени да сте играли в евротурнирите... :roll:

Играхме, но не искам да си спомням това ни представяне... :oops:

Не сме играли в турнирите след 1996.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 окт 2009 22:51

1913 написа:
slavia_forever написа:
Alternative написа:
Все пак ви направи шампиони,но оттам нататък нямам спомени да сте играли в евротурнирите... :roll:

Играхме, но не искам да си спомням това ни представяне... :oops:

Не сме играли в турнирите след 1996.

Аз за тогава говоря, след като станахме шампиони.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 11 окт 2009 23:03

Ясно е,че никой не обича Дебелия.Ясно е,че продава мачове.А това което казва за Националния отбор,ние много добре го знаем.Едно само не е ясно - защо само той казва нещата,които всички знаем.Защо само бат Венци казва нещата публично,пред медиите ? Защо примерно,всезнаещия Батков не ги каже,защо Титаните мълчат,защо Гришата нищо не казва...???? Ясно е защо - всички са навързани като свински черва.Някои са "на далавера" от тази работа.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Живко Петров
Контакти:

Мнениеот Живко Петров » 11 окт 2009 23:17

тоя е зациклил в епохата на СИК и ВИС2. хубави времена бяха....
но е прав 80%.
Мъри разбира от футбол и ако го оставят той да решава 100% ще има добри резултати.
за съжеление не той реди състава, поне не целия състав. повече от явно е, че има много други фактори които оказват влияние, а и самият Венци е един от тях. иначе как Благо, Митко и Ушко щяха да са титуляри през тези квалификации.
Последна промяна от Живко Петров на 11 окт 2009 23:48, променено общо 1 път.
"...and Hristo Yovov somehow struck the woodwork from close range.."
[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/photos/2009/11/b_1032.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 11 окт 2009 23:29

birabecks написа:Ясно е,че никой не обича Дебелия.Ясно е,че продава мачове.А това което казва за Националния отбор,ние много добре го знаем.Едно само не е ясно - защо само той казва нещата,които всички знаем.Защо само бат Венци казва нещата публично,пред медиите ? Защо примерно,всезнаещия Батков не ги каже,защо Титаните мълчат,защо Гришата нищо не казва...???? Ясно е защо - всички са навързани като свински черва.Някои са "на далавера" от тази работа.

Дам ,съгласен съм.Уж всички всичко знаят ,а никой не казва нищо по тия медии.Никой не си направи устата да каже какво става.Мъри с неговият "правилен" футбол не е за там,но нали обслужва интересите на Лъчо Танев и другите там мениджъри.Ще го държим докато ни пуска играчите........
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 окт 2009 00:20

А пък при Бай Тошо,престъпниците като Венци Стефанов лежаха по 20 години в затвора в костенец! Ето ви да се посмеете от утрешната преса
http://7sport.net/7sport/td_1temanadenia/d5537_7.htm

Ангелос Анастасиадис, треньор на Кипър: Бихме най-добрия отбор в групата
Спечелихме срещу най-добрия отбор в групата. Гледал съм всички мачове на България и според мен това е най-стойностният тим. Затова съм доволен, че успяхме да ги победим. Имахме проблеми в отбраната през първите 20 минути. За първи път заложих на тази централна двойка защитници и беше нормално да има грешки. На полувремето поговорих с тях и ги успокоих.
Доволен съм, че тази победа дойде след много добра игра. И двата отбора заложиха на открит и атакуващ футбол, което се хареса и на мен, и на феновете. Искам да отбележа, че и реферът бе на ниво.
Щастлив съм, че футболистите ми се стараха и подходиха отговорно към мача, въпреки че вече нямаме шанс да се класираме. Те заслужават повече от това четвърто място. Ако някой трябва да бъде обвиняван за неуспешните квалификации, то това съм. Поемам цялата вина.

del_pierobg
Контакти:

Мнениеот del_pierobg » 12 окт 2009 06:37

Ае моето мнение е че Венци разбира тази игра, но понякога прекалява.
1рво трябва да погледне отбора си а след тва да гледа Нац.Отбор
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 12 окт 2009 08:28

Прав е Венци Стефанов за мен. Наистина трябва да се назначи чужденец за треньор на националния ни отбор. Но и от другата страна трябва да има голяма работа. Говоря за клубовете. Нямаме нищо. Нито школи, нито бази, нито треньори за детско-юношеските школи. Тези 17-18 годишни момчета не се налагат в първите отбори, а се рзчита на някакви измислени чужденци. Поне като се взимат чужди играчи нека поне да са от средна европейска класа. Повечко пари са но поне нашите момчета да се учат от тях. Говоря за играчи от калибъра на Артета от Евертън. Нека се поучим от нашите съседи. Какви школи и треньори има там. А у нас няма нищо. Ами те като играха с нас като чух отбора им. Играчите къде играят и какви футболисти са в тези отбори съвсем нормално беше да ни бият с пет гола разлика. Защо те имат налице тези играчи а ние нямаме. Защо след поколението на Бербатов и Стилян Петров надолу няма нищо.
ВДинев

butragenio

Мнениеот butragenio » 12 окт 2009 09:00

Ти до къде докара Славия с твоите чужденци Бе ДЕБЕЛ ИЗРОД.?Я Мълчи там и си пийте ракията с Вили ГЛАВАТА.
Седем метра е вратата, седем гола на ЧОРБАТА!

Върни се в “Национален отбор”