България служебно в ЮАР!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България служебно в ЮАР!!!
вие полудяхте ли всички , как я виждате тази работа Италия - настоящ световен шампион да пропусне световното и да пуснат нас на тяхно място , абсурд да се случи
Иска ми се да стане, но не ми се вярва ... Едва ли ще изхвърлят настоящия световен шампион, за да пуснат нас
Не, няма да стане ! Най-много да накажат самия Канаваро за някоя година без футбол ... Това обаче нито ни топли, нито пък ми е приятно, защото Канаваро не ми е противен за разлика от някои от другите жабари ....
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
ЕМИЛ написа:gugushito написа:баси ,абсурд !!!!!!!!!!!!!!!! не се излагай ,бе момче,тия не трябва да гледат световното по ТВ, ти ги пращаш служебно....![]()
Няма значение дали заслужават или не.......важното е да сме в играта.![]()
+1
И още нещо - ако не сте го разбрали досега. В колективните спортове отговорност за положителните допинг проби носят само състезателите, които са уличени. Федерациите само ги глобяват. Това е.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:И още нещо - ако не сте го разбрали досега. В колективните спортове отговорност за положителните допинг проби носят само състезателите, които са уличени. Федерациите само ги глобяват. Това е.
Остави ни поне малко да помечтаем де........
ЕМИЛ написа:ros написа:И още нещо - ако не сте го разбрали досега. В колективните спортове отговорност за положителните допинг проби носят само състезателите, които са уличени. Федерациите само ги глобяват. Това е.
Остави ни поне малко да помечтаем де........
Мечтайте си наум, за де подлъгвате хората, които не са информирани. Празните надежди са по-лоши дори от празните джобове
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
дано стане, но по-скоро не ми се вярва 
Това чудо е по-възможно от онова на което се надява Благо защото не зависи от нашия отбор.
http://corner.dir.bg/news.php?id=5198353
И все пак... Надеждата умира последна...
Дано лъхне кислород във въглените

И все пак... Надеждата умира последна...
Пълни глупости
За един хванат играч не се предвижда никакво наказание за отбора, дори ако е хванат непосредствено след мача, а тук става дума за цикъл от 2 години. Еееевентуааално ако повече италианци изгърмят на мача с Ейре.
За един хванат играч не се предвижда никакво наказание за отбора, дори ако е хванат непосредствено след мача, а тук става дума за цикъл от 2 години. Еееевентуааално ако повече италианци изгърмят на мача с Ейре.