Войната с Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Re: Войната с Италия
Надеждата ми е,че когато сме "до стената",обикновено играем на върха на възможностите си,дано и сега е така!!!
Аз предлагам да прочетете коментара на Митко Лишев в гонг.Много истини казва.Иначе за войната,мен ме вълнуват националните битки,клубните да става каквото ще.Айде Димитровците(този път без наказания Мечо),Стенли,Марто,Пелето,Тинката,Манолев и т.н. донесете ни много радост в сряда!Истинските българи са с вас

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
radko piratko
- Контакти:
azata написа:Много ще е сложно
И във Франция беше така,но за пореден път футбола доказа,че е непредвидима игра.Дай боже за пореден път господ да е българин и да повторим триумфа от Парк Де Пренс.
Не се заблуждавай, на Парк Де Пренс имахме много футболисти.Ами ако бием Италия, после те отиват на Ейре и паднат, няма да идат на световно ли. Абсурд
говорим и накрая мача свършва 2-0 за Италия ,вие представяте ли си как ще ги бием в Торино ? 
И все пак да не забравяме, че става дума за игри, а не за война
-
radko piratko
- Контакти:
casualls написа:говорим и накрая мача свършва 2-0 за Италия ,вие представяте ли си как ще ги бием в Торино ?
Никак как
Ще ни бият с тази защита! Всички забравихте че вчера извадихме късмет през първото полувреме
Ако имаше втори гол ,трудно щяхме да обърнем мача. Давайте го по-спокойно и трезво,спечелихме само един мач! Не сме се класирали още -тепърва ще си правят тънки сметки и Италия и Ейре. Лошото е че сега от нас нищо не зависи-можем да се доберем до равен ,но той не върши работа
redkiko написа:Със мечовци и домузчета голяма воина ще падне.
Къде остави Котете,нещастник
batmanlevski написа:ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВОЙНАТА.ЩОМ ИГРАЕ МЕЧО ТЕЛКИЙСКИ И НАПРЕД ДОМОВЧИЙСКИ И РАНГЕЛОВ НЯМА КОЙ ДА НИ СЕ ОПРЕ.
много ми се иска точно така да изглежда нападението ни зада ти се изакат в устенцата тези дето си ги написал
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
rembrant написа:batmanlevski написа:ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВОЙНАТА.ЩОМ ИГРАЕ МЕЧО ТЕЛКИЙСКИ И НАПРЕД ДОМОВЧИЙСКИ И РАНГЕЛОВ НЯМА КОЙ ДА НИ СЕ ОПРЕ.
много ми се иска точно така да изглежда нападението ни зада ти се изакат в устенцата тези дето си ги написал
Както на вас Котев - дебело и смрадливо!!!