Гол и 3 асистенции за Бербо!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гол и 3 асистенции за Бербо!!!
Прекрасен мач на Мъри Стоилов. Мисля, че противниците му е време да замълчат. Обрат във мача, подходящи смени, правилна схема. Гениален треньор. Явно и повиквателните дето ги е пратил са били точни.
- djikitaeca
- Контакти:
Ако играят така и с Италия ще отида на мача с Грузия.. иначе нямам много желание - 1 мач са перфе -друг са "неузнаваеми" както казва моя любим Ибришимов..време е да го махнат от БНТ да не трябва да си спирам звука на телевизора!
къде ги видя тези 3 асистенции :D при гола на Кишишев ? при гола на Домовчийски ? а при гола на Телкийски му се получи малко късметлийска асистенцията... може да е изиграл добър мач ама ако небеше топалката на кишишев си мисля че щеше да има мъки и второто полувреме
- levskarinvt
- Контакти:
delije_sever написа:Абсолютно играч на мача,гола както казваш е от дузпа,но той си я направи,вкара още един и той бе поне за мен съмнително отменен.
Да,гола си беше чист отвсякъде!Така че Бербатов-2гола и 3 асистенции
браво БЕРБО време е рекорда на Бонев да отиде в историята. Дано е сред голмайсторите на Ман. Юн. Уно малък GOD
The_Scientist написа:Само така бием италията и мачкаме!Мъри се показва като добър тактик!
Ако беше такъв нямаше да проспим едно половреме заради грешно нареден състав (мое мнение)
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“
- levskarinvt
- Контакти:
IvoDivo написа:къде ги видя тези 3 асистенции :D при гола на Кишишев ? при гола на Домовчийски ? а при гола на Телкийски му се получи малко късметлийска асистенцията... може да е изиграл добър мач ама ако небеше топалката на кишишев си мисля че щеше да има мъки и второто полувреме
Е ако при гола на Домо не е асистенция не знам кое ще е !
Прекрасен мач на Мъри Стоилов. Мотивирал отбора, направил обрат, правилни смени и явно точни повиквателни. Пак можете само да му целувате.... ръката
или болните червенковци ще скърбите за ицето и неговите КОЛОСАЛНИ мачове 
Мисля,че тези,които винаги плюят Бербатов сега трябва да замалчът.Изигра страхотен мач и не мисля че има две мнения по този въпрос 
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!