ЛН /България - Беларус/ 18.11.24 понеделник 21.45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛН /България - Беларус/ 18.11.24 понеделник 21.45
Победата срещу Люксембург бе много важна, макар че второто полувреме като цяло играхме слабо. Илиан Илиев задължително трябва да остане да работи, за да може лека-полека да се изгради наистина боеспособен отбор. Иначе за довечера се надявам на победа с 2:0 и Люксембург да се развихри срещу северноирландците :)
Аз пък искам чуждестранен треньор. Може да се опита поне малко да ги накара да играят футбол, а не опълчение. Иска ми се да виждам много по-често игра като от първото полувреме на първия мач срещу Беларус. Явно поне срещу такива отбори могат да показват хубава, комбинативна игра.
Но като знам "капацитета" на ръководителите от БФС, ако изобщо се стигне до чуждестранен треньор, той ще е менте тип Матеус или Кръстаич, а не тип Вили Саньол в Грузия.
Но като знам "капацитета" на ръководителите от БФС, ако изобщо се стигне до чуждестранен треньор, той ще е менте тип Матеус или Кръстаич, а не тип Вили Саньол в Грузия.
[center]
[/center]

Илиан Илиев е от малкото грамотни български треньори, който може да направи от нищо нещо с тези футболисти. Другите са Мъри Стоилов и Хубчев, при когото записахме най-добри резултати след последното ни участие на голям форум - ЕВРО 2004 г. Иначе от чуждестранните треньори може да се назначи някой, но реално погледнато доказан такъв с международни успехи ще е много трудно да приеме, а и БФС да си го позволи. За това Илиев трябва да бъде оставен да работи поне до края на квалификациите за световното и лично аз вярвам, че ще съумее да изгради боеспособен и труден за побеждаване отбор, както Черно море в първенството.
Мачкаме безапелационно и категорично! 1:0 на точен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- LoveAndPeace
- Контакти:
Маринчо в игра :lol: Ради Кирилов ........заеби
Пича от Славия е два пъти по-добре , Спасчо Делев също.
Пича от Славия е два пъти по-добре , Спасчо Делев също.
Хайде, Илиев да вкара петима защитника и да затваря мача.
Гледам ги вече 4 поредни мача и съм на мнение че нямаме читави нападатели. Кирилов, Минчеви, Колев, Делев са много слаби футболисти. Миланов и Краев са една идея по- добре от другите опции за халфове. Десподов е резерва в Гърция.
Добре че младото вратарче на Беларус ни подари гол иначе си се мъчехме на 0:0.
Като цяло не разбирам и фаворизирането на Колев. Не се интересувам от А група но е много спънат и дори не знам Левски как са го взели. Поне да беше някакъв младок ама и това не е.
Добре че младото вратарче на Беларус ни подари гол иначе си се мъчехме на 0:0.
Като цяло не разбирам и фаворизирането на Колев. Не се интересувам от А група но е много спънат и дори не знам Левски как са го взели. Поне да беше някакъв младок ама и това не е.
- Drunken_Master
- Контакти:
Баси трагедията...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Понякога Филип Кръстев вкарва гол, и си помисляш, че е станал футболист най-сетне. Но ето, излиза на терена за България, и си е пак същия нещастник.
Честито второ място и класиране за бараж :mrgreen: