Скандален рефер ще ни свири в Осло
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Скандален рефер ще ни свири в Осло
На калпава ракета космоса и е виновен.Типично по български от десет дерета вода ще извадим но няма да признаем че отборът ни е пошло и грозно слаб и футбалерите ни бъкел не вдяват от футбол.
727150 написа:След като загубим в понеделник от Норвегия възниква и естественият въпрос- ще си подаде ли оставката Любо Пенев , а също така - Ще се оттегли ли най-неуспешният президент в историята на БФС ?
В другата тема те питах, ти някаква врачка ли си

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- jembajemba
- Контакти:
greenlandia написа:Чудя се защо супата иаре само с едни куци коне
Къде е например Чунчуков от Ботев,Карачанаков от ЦСКА, Венци от Берое ....?Докога с едни и същи. Може да са малки момчета ,но поне ще се надяваме нещо да играят,а така все едно и също. Има толкова други млади ммчета ,по-добре тях отколкото скопените Гаджев,Попов и сие.
Карачанаков няма достатъчно опит. На Венци евала за гола в Баку, но си е дърво. Не мисля че имаме по - добри от сегашните, единствено Апостол не разбирам какво прави централен защитник, въпреки че горе - долу се справи вчера.
jembajemba написа:greenlandia написа:Чудя се защо супата иаре само с едни куци коне
Къде е например Чунчуков от Ботев,Карачанаков от ЦСКА, Венци от Берое ....?Докога с едни и същи. Може да са малки момчета ,но поне ще се надяваме нещо да играят,а така все едно и също. Има толкова други млади ммчета ,по-добре тях отколкото скопените Гаджев,Попов и сие.
Карачанаков няма достатъчно опит. На Венци евала за гола в Баку, но си е дърво. Не мисля че имаме по - добри от сегашните, единствено Апостол не разбирам какво прави централен защитник, въпреки че горе - долу се справи вчера.
Дърво ама без неговият гол сега щяхме да сме с 1 точка.Факт.Не че е от значение този гол защото със или без него по-напред от 4-5 място в групата няма как да сме.
- jembajemba
- Контакти:
sandi74 написа:jembajemba написа:greenlandia написа:Чудя се защо супата иаре само с едни куци коне
Дърво ама без неговият гол сега щяхме да сме с 1 точка.Факт.Не че е от значение този гол защото със или без него по-напред от 4-5 място в групата няма как да сме.
Aбсолютно, ако не беше Венци сега щяхме да сме с 1 точка и много по - малки шансове. Въпросът е че Попето е по - добър.
Норвегия си мисля че са по - зле от нас. Ще видим в понеделник.
- Captain Stottlemeyer
bobo_13 написа:Не виждам кое му е скандалното на рефера. А отсега се започва кампания за оправдания за загубата, която ни очаква. Но с този слаб треньор и посредствени футболисти това ни чака.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Нито Пенев е ОНЗИ ПЕНЕВ , нито четата е ОНАЗИ ЧЕТА !
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Аре да обсъждаме съдията след мача. Нека мине двубоя, да преценим добре ли е свирил и ако не - дали това е повлияло въобще на крайния изход. Сега засега ме интересува дали има добър норвежец, който да си вкара автогол, а после да направи дузпа с ЧК :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Гледам нещо много нихилистично го раздавате след снощната загуба, а съвсем не бива.
Има и такива мачове, играта не винаги се получава, а реално погледнато хърватите нямаха нито едно чисто голово положение.
Лично аз вярвам в победата срещу Норвегия, а и хървати и норвежци тепърва ще губят точки.
Едва два мача сме изиграли и не бива да изпадаме в крайности, какво да кажат испанците например след загубата от Словакия?
Успех на момчетата и горе главите!
Има и такива мачове, играта не винаги се получава, а реално погледнато хърватите нямаха нито едно чисто голово положение.
Лично аз вярвам в победата срещу Норвегия, а и хървати и норвежци тепърва ще губят точки.
Едва два мача сме изиграли и не бива да изпадаме в крайности, какво да кажат испанците например след загубата от Словакия?
Аврамов написа:Гледам нещо много нихилистично го раздавате след снощната загуба, а съвсем не бива.
Kakва игра бе младеж.Това което отборът играе е всичко друго но не и футбол.Факт.Толкова некадърни футболисти събрани на куп само в нашият отбор могат да се видят.Игра никаква,тактика никаква.За разхождане по спортни екипчета по терена точки не се дават.Футболът не е като да се ходи по дискотеки и чалгаджийници и да ти се лепят Златки,Млатки и Евгени Минчевци.Пък и да си го кажем честно,изобщо не ни трябва с тези ботушари в отбора да се класираме на голям футболен форум че голям срам и резил ще берем.Ние в квалификациите сме в ролята на тъпан,бръшнян чувал и пушечно месо а си представи каква грозна,отвратителна и отблъскваща гледка ще сме ако някога се класираме.Бедна ми е фантазията колко бой ще ядем там.Реално погледнато трябва да се стремим да запазим мястото си в четвърта урна,всичко друго е в сферата на фантастиката,мечтите и сънищата.Реалноста ни е до болка позната.Факт.