Видя се колко са ни големи "звездите"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Видя се колко са ни големи "звездите"!

Мнениеот glarus_ds » 07 юни 2009 14:36

collector написа:Напротив.Живко правеше непрекъснато безсмислени фалове ,след един от които последва гола.Ако се беше поокротил малко преди мача сега вероятно щяхме да си говорим "защо ги бихме само с 1:0"

Ако Бербатов беше от висока класа, примерно като Руни, също щяхме да си говорим защо ги бихме само с 2:1 :!: !!!!!!!
CHELSEA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 юни 2009 14:43

collector написа:Напротив.Живко правеше непрекъснато безсмислени фалове ,след един от които последва гола.Ако се беше поокротил малко преди мача сега вероятно щяхме да си говорим "защо ги бихме само с 1:0"

Добре, а колко атаки опасни спря с тези безсмислени фалове? А на колко пъти успя и чисто... В почти всяка атака участваше. Не направи нито 1 грешка в защита и двамата с Мечо тормозиха много ирландците от дясно. Общо взето добре, че ни беше десният фланг, че и равенството щеше да ни се стори мечта...
Сега за мача. Марто направи много слаб мач! Чест му прави, че е толкова самокритичен. Ако ни беше тръгнала играта от ляво и имахме добър бек мача щеше да е съвсем друг! Добър мач на Бербо, но за съжеление изтърва най-чистото ни положение, а също и човека при гола... Но иначе нямаше грешни отигравания. Божинов беше слаб... Макриев направи доста по-добро включване.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 07 юни 2009 14:43

Вместо Макриев трябваше да играе Домо-по-бърз е!!!Иначе Мъри води добре мача,но "великите" "звезди" от Висшата лига се о....ха /то вече не изненадва никого/

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 07 юни 2009 14:54

България вече изигра 6 мача в световните квалификации за 2010 година. Централният ни нападател и най-голяма "звезда" има отбелязани общо нула голове. Последният му отбелязан гол в официален мач на нац. отбор беше през 27.11.2007 година в евроквалификация срещу Словения ... Видяхме вече и "плеймейкъра" Бербатов, как се пънеше в топката и ставаше за смях ! Видяхме отново, за стотен път как се пропускат чисти голови положения. Пропусна да отбележи с глава , като дори не уцели вратата, която беше на 2-3 метра от него. След това перфектно не можа да овладее топката, която се удари в крака му и излезе в аут . С това отиграване снощи доста са се посмели в Ирландия.

Как се бележат голове показа Телкийски. Едно положение възникна пред него и за секунда успя да взема правилно решение и да отправи снайперски удар във вратата !!! Това го умеят само ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ . Бербатов може само да се учи от Мечо как се вкарват голове.
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 07 юни 2009 14:56

ТаралежВгащите написа:България вече изигра 6 мача в световните квалификации за 2010 година. Централният ни нападател и най-голяма "звезда" има отбелязани общо нула голове. Последният му отбелязан гол в официален мач на нац. отбор беше през 27.11.2007 година в евроквалификация срещу Словения ... Видяхме вече и "плеймейкъра" Бербатов, как се пънеше в топката и ставаше за смях ! Видяхме отново, за стотен път как се пропускат чисти голови положения. Пропусна да отбележи с глава , като дори не уцели вратата, която беше на 2-3 метра от него. След това перфектно не можа да овладее топката, която се удари в крака му и излезе в аут . С това отиграване снощи доста са се посмели в Ирландия.

Как се бележат голове показа Телкийски. Едно положение възникна пред него и за секунда успя да взема правилно решение и да отправи снайперски удар във вратата !!! Това го умеят само ГОЛЕМИТЕ ФУТБОЛИСТИ . Бербатов може само да се учи от Мечо как се вкарват голове.

Расмя ме.Бас държа,че можеш и да кажеш и как се играе в евротурнирите. :lol:

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 07 юни 2009 15:00

Ако играчите ни бяха както публиката на стадиона щяхме да ги бием с 5-0 най малко.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юни 2009 15:01

Харесва ли ви като плюете? Освобождавате ли напрежението? Доволни ли сте?
Това са въпроси, които отправям към онези, дето само недоволствот.
Да ... Пак няма да се класираме. Да пак не бяхме много силни...
Но кога сме били...Имаме играчи, които много повече от вас и мен искат да са там. Но не стана. Тях също ги е яд. Но няма да се класираме и с вашето плюене. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.Други по-добри нямаме...За всички чазбирачи-станете професионални футболисти и ще ви видим.
Ама по-лесно е пред компютъра нали.
И нещо за Бербатов. Нима е бръкнал във вашите джобове, че му завиждате. А не проявявате същата вербална агресия към тези, които пряко крадат от вас?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 07 юни 2009 15:12

ros написа:Харесва ли ви като плюете? Освобождавате ли напрежението? Доволни ли сте?
Но кога сме били...Имаме играчи, които много повече от вас и мен искат да са там. Но не стана. Тях също ги е яд. Но няма да се класираме и с вашето плюене. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.Други по-добри нямаме...За всички чазбирачи-станете професионални футболисти и ще ви видим.
И нещо за Бербатов. Нима е бръкнал във вашите джобове, че му завиждате. А не проявявате същата вербална агресия към тези, които пряко крадат от вас?

Има хора които отиват на стадиона и изразходват също толкова психически и почти толкова физически сили, колкото играчите на терена (дори повече от Бербо).
Аз няма да сляза да вкарвам на негово място, но от друга страна, не струвам и 30 млн. паунда.

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 07 юни 2009 15:36

ros ма какво значи плюеме ги! Ми ще ги плюеме! Правят ли се на звезди - правят се! Май сте забравили Бербатката като обясняваше как едно време на него му викали сега е време и той да вика на другите...Уж нали са голямата работа! Вчера 40000 си драха гърлата за тях, бяха дали пари за да ги гледат и какво стана?! За пореден път нищо! Досега винаги сме ги оправдавали, но вече няма място за оправдание, защото имахме два мача с Ирландия, които трябваше да вземем, а не взехме! Аз не казвам, че само звездите са ни виновни, но е нормално от тях да се очаква най-много! А по повод тия смешници дето ми обясняват Томашич що играел, Живко що играел че кажа, че проблемът на нашите вчера НЕ БЕШЕ В ЗАЩИТА! Ние трябваше да си вкараме още един гол! Стига вече с тия оправдания! За страхливци място в националния няма!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 07 юни 2009 15:36

ros написа:Харесва ли ви като плюете? Освобождавате ли напрежението? Доволни ли сте?

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ
Само да допълния - ПРОСТ , МНОГО Е ПРОСТ бЪЛГАСКИЯ НАРОД (нарочно с малка буква ! ) когато Бербатов вкарва - браво на нашето момче той велик той такъв - онакъв сега го плюете еми за 10ти път ще кажа ако бях на мястото на Бербо щях да ви тегля една П**КА М**НА и да си цъкам в англия !!! :evil: :evil: Вчера играхме найстина играхме като отбор ! НО топката е кръгла ! И не винаги можеш да победиш ЕВАЛА на Трапатони показа ни италиянски футбол ! И Бразилия да беше играла срещу тази Ирландия и те нямаше да победят !!
Марто и Божо играха първите си мачове какво искате !?!?!
Бербо игра отзад дали не подаде едно 20тина паса напред дали някои въобще успя да му вземе топката ??? Да имше шанс да вкара , но всеки пропуска Кийн топка не видя цял мач да ли ше плюят в Ирландия ???
Стенли и Миланов според мен играха малко по слабо от последния мач - простено е края на сезона е
Стоянов , Кишишев , Телкийски , Иванков изиграха добър мач Стоянов бе единствения човек който се опита да изненада от над 20м вратаря на Ирландия ЕДИНСТВЕНИЯ !!!! Кишешев игра като 20г младок не като застаряващ 34г ветеран Телкийски изравни какво още искате от него ? Иванков каквото успя извади !
НО НИЕ СМЕ НАБЛАГОДАРНА ПУБЛИКА ТАКАВА СМЕ И ТАКАВА ШЕ СИ ОСТАНЕМ !!! Ако бях на мястото на момчетат нямаше да играя да националния ПОДКРЕПА-0 е мерси ти от такава публика !
Изображение

Върни се в “Национален отбор”