Защо според вас стана така с Манолев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Защо според вас стана така с Манолев?

Мнениеот shotgun blues » 04 юли 2013 11:39

metodito написа:@shotgun blues: Определено не си прав. Аз пък по време на силния период на Манолев в ПСВ, зяпах доста холандското с някакви стриймове, имах много повече свободно време, може би затова. А и ПСВ направи някои много добри мачове в Лига Европа. В холандското първенство се играе интересен и динамичен футбол. Скоростта е сравнима с тази в Англия. Неслучайно наши футболисти там не успяват да се наложат. Просто убийствен ритъм. А реакцията на публиката по време на мачовете и настроението към Манолев говори достатъчно.

Фулъм не беше стъпка "надолу" за Манолев. За Бербатов - да, но не и за Манолев. Премиършип си е Премиършип, а Фулъм не са някакъв асансьор. Те не са от типа "Чемпиъншип отбор" просто са средняци в смятаното от мнозина най-силно първенство в света.

Манолев имаше и не малко силни мачове за ПСВ,но и много посредственни,гледал съм такива.Няма как футболист който играе силно,да бъде закотвен на пейката или пратен във втория отбор,само защото треньора бил сменен :geek: ПСВ явно са потърсили нов вариант,по-стабилен футболист ,защото не са били доволни от нашия.
"Надолу" е да имаш 10 мача клубен футбол ,за 1 година :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 04 юли 2013 11:40

metodito написа:@shotgun blues: Определено не си прав. Аз пък по време на силния период на Манолев в ПСВ, зяпах доста холандското с някакви стриймове, имах много повече свободно време, може би затова. А и ПСВ направи някои много добри мачове в Лига Европа. В холандското първенство се играе интересен и динамичен футбол. Скоростта е сравнима с тази в Англия. Неслучайно наши футболисти там не успяват да се наложат. Просто убийствен ритъм. А реакцията на публиката по време на мачовете и настроението към Манолев говори достатъчно.

И аз по същия начин гледах стриймове по времето когато игра там, също съм чел и някои фенски форуми и там реакцията на феновете на ПСВ беше малко раздвоена към Манолев. От една страна някои изтъкваха пробивите които ставаха по неговата зона (нормално при включванията му) и това бяха основните критики. Защитниците му пък цитираха точно този факт, че много се включва, умее да променя рязко ритъма на игра в своята зона (което за мен е много важно в съвременния футбол) и факта, че може да се разчита на пробивността му както в 1-вата, така и в 90-тата минута.

Само за сравнение, от другата страна на левия фланг ПСВ имаха едно снажно момче с профил повече на централен защитник, отколкото на бек - Ерик Пийтърс. Сега гледам, че са го взели у Стоук. Ами човека беше доста стабилен отзаде, но пък напреде си беше пълна дупка. Затова и повечето флангови атаки ставаха отдясно, където има по-голяма подкрепа от втора позиция. Не знам, просто за мен профила на съвременния краен защитник е много по-комплексен от това да бъде просто "краен защитник". В България примери мога да дам да речем с Мюлдлер от Левски и Страхил Попов от моя Литекс. Еми ей това са нарисувани бекове - мечта (за нашите стандарти).
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 юли 2013 11:45

Работя с холандци и те са ми разказвали, че загубата от България в контролната среща е била посрещната много лошо. Може би това е една от причините.. :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 04 юли 2013 11:48

А този некъдърник Николет Божинов :o какво да кажем за него....от години той футбол НЕ играе,но продължава да си урежда трансфери през 2 месеца :o :o Ето сега в ШЛ ,можело да играе :o Не ми го побира акъла ,как го прави този чалгар..как залъгва тези отбори :shock:
Няма такава кариера ................................................
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 04 юли 2013 12:08

shotgun blues написа:А този некъдърник Николет Божинов :o какво да кажем за него....от години той футбол НЕ играе,но продължава да си урежда трансфери през 2 месеца :o :o Ето сега в ШЛ ,можело да играе :o Не ми го побира акъла ,как го прави този чалгар..как залъгва тези отбори :shock:

Божинов има отличен мениджър. Мениджърът му може и лайна да успее да продаде или хладилник на ескимосите :)
Последна промяна от pumpo на 04 юли 2013 12:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2013 12:10

shotgun blues написа:А този некъдърник Николет Божинов :o какво да кажем за него....от години той футбол НЕ играе,но продължава да си урежда трансфери през 2 месеца :o :o Ето сега в ШЛ ,можело да играе :o Не ми го побира акъла ,как го прави този чалгар..как залъгва тези отбори :shock:

+100!
Нелогична игра е футбола. Но и снобизма в днешния футбол е голям. Веднага давам пример с Тевез. Същата е работата и с Нани. Само защото са били избрани от сър Алекс и играят в националните си отбори си гарантираха престижни трансффери. Всъщност, за Нани и Монако не съм сигурен.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юли 2013 12:12

2 години по ред в идеалните 11 за сезона в Ередивизи... Какво повече да кажем. ;) Успех му пожелавам!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юли 2013 12:18

Манолев определено радва с играта си в Националният ни отбор.
Сега, защо се получиха така нещата за него в ПСВ, и в последствие - във Фулъм, е много трудно да се каже.
Всъщност, май причината, поради която англичаните не пожелаха да го закупят, бе исканата цена от ПСВ. :?
Имаше някакви подобни слухове ... Не би било толкова изненадващо това, с оглед на това, че от Фулъм значително намалиха разходите си за трансфери в последните 1-2 години.

Докато картината в Айндховен ми е мъгла ...
Признавам си, че рядко съм гледал мачове на ПСВ, но на база отзиви, Нашият не се е представял никак слабо там.
По-едно време се беше чуло, за някакъв конфликт на Манолев с новият треньор, след който даже Станислав беше няколко мача извън групата на отбора си.
Това си го спомням ясно ... Дали не беше поради това, че Манолев още след уволнението на Рутен поиска трансфер ? :roll:
Само можем да гадаем ...
Но аз лично съм убеден, че проблемите на Манолев в ПСВ, не бяха от спортно-техническо естество.

Разбира се, по-мое лично мнение, Манолката си е страшен футболист !
Но по-скоро е за външен хлаф/крило, от колкото за бек ...
Дано наистина успее да си уреди нещата.
Ще е голяма загуба футболист с неговите качества, да не рита често за някой, най-малкото среден за европейските стандарти Клуб.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 юли 2013 12:33

Понеже е слаб като бек. Като халф не е достатъчно добър. Става за бек в схема 5-3-2 или халф в 3-5-2, където винаги ще има кой да го подсигурява за да може да използва най-силното си качество да снове по фланга - бързината.
...

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 04 юли 2013 12:36

Определено този , който казва ,че Манолев е посредствен футболист или не е гледал негов мач или просто представа си няма от футбол или просто не е гледал България - Италия ,където унизи най-добрия вратар момента от 30-тина метра :)
Още докато беше в Литекс правеше впечатление в националния и то не когато бяхме в най-трагичния ни период , а когато бяха квалификациите за Евро 08 . Просто си личеше ,че е едно ниво над другите въпреки да играеше в Литекс ... казвам го така защото имаше играч на Ман Юнайтед в същия този отбор , в който изпъкваше :)
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Върни се в “Национален отбор”