18-те на България U19 за Елитния кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: 18-те на България U19 за Елитния кръг

Мнениеот veseo » 02 юни 2013 11:14

И 1 играч от Левски - пак е много, и без това няма грам да му се даде шанс в А отбора и след 1-2 години ще е "вечната надежда", разцъкваща в Банско и Созопол.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 02 юни 2013 11:24

urkoto написа:
levski_shampion написа:А искаш ли да посетиш едновременно стоматолог и ортопед и гледайки мачове да се храниш със сламка? :)

Ганьо, аре сядай да пиеш ракия и да биеш жена си, че 11 часа стана, вече окъсняваш. Давам ти време до 2 часа следобеда да си припаднал под масата в собствената си повърня и урина. Аре чиба псе краставо

Така е розов екскремент,аз имм жена за разлика от тебе,все пак ти си падаш по лица от твоя пол,макар и неустановен!

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 юни 2013 11:32

levski_shampion написа:
urkoto написа:
levski_shampion написа:А искаш ли да посетиш едновременно стоматолог и ортопед и гледайки мачове да се храниш със сламка? :)

Ганьо, аре сядай да пиеш ракия и да биеш жена си, че 11 часа стана, вече окъсняваш. Давам ти време до 2 часа следобеда да си припаднал под масата в собствената си повърня и урина. Аре чиба псе краставо

Така е розов екскремент,аз имм жена за разлика от тебе,все пак ти си падаш по лица от твоя пол,макар и неустановен!

Нямаш си на идея колко далече си от истината с всяка една думичка от мисловната диария, родена от болния ти мозък и преобразована в интернет пост :|
Чак е тъжно да му се невиди :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 02 юни 2013 11:50

urkoto написа:
levski_shampion написа:
urkoto написа:

Нямаш си на идея колко далече си от истината с всяка една думичка от мисловната диария, родена от болния ти мозък и преобразована в интернет пост :|
Чак е тъжно да му се невиди :|

Само едно ще ти кажа и спирам да се занимавам с плиткоумни същества:
Шапката ми струва повече от живота ти!!!

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 юни 2013 12:03

Синко, истината е много проста, по-проста дори от самия теб, затова подозирам, че ще успееш да я проумееш след дълги размисли. А именно - не аз съм човека, който нарича 18-годишни деца "отрепки", а ти, да точно ТИ Ганьо. Така че шапката ти може и милиони да струва, но като няма акъл под нея за 5 стотинки, каква файда!?

Ще се повторя, ако не беше толкова тъжно и жалко, щеше да бъде адски смешно, но уви... :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юни 2013 12:41

levski_shampion написа:Къде е Ради Цонев бе тия луди ли са!? Взели са отрепките от Литекс а не са викнали най-добрия в целия набор...

Ми да го пуснат да играе в първия отбор че да го извикат,но като нямат топки треньорите ви няма да го викат...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 02 юни 2013 13:10

Култова тема :lol: Толкова обиди ,а уж трябва да говорим за 18 годишните юноши на БЪЛГАРИЯ :lol:
Иначе шанс не виждам срещу Португалия,Дания и Чехия
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 02 юни 2013 13:36

shotgun blues написа:Култова тема :lol: Толкова обиди ,а уж трябва да говорим за 18 годишните юноши на БЪЛГАРИЯ :lol:
Иначе шанс не виждам срещу Португалия,Дания и Чехия

+1 , а темата е за националният отбор на България . Това че има само 1 юноша от Левски / и той е от Благоевград/ си е проблем на ръководството на ПФК Левски .Смятам , че най-важното е да не загубим първия мач .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 юни 2013 14:07

Успех на момчетата!!
Киро да им мушне няколко гола :twisted:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юни 2013 15:19

И на мен ми е доста странен състава, но треньорът носи отговорността, така че решението кой ще извика си е негово. Иначе наистина силно впечатление ми прави отсъствието на Антонио Вутов, тъй като момчето е безспорен талант, което го признават и феновете на противникови отбори. Радослав Цонев също по едно време беше капитан на тази възраст, а сега изобщо извън групата (може би е контузен, но не съм чул такава информация). В Нефтохимик също играят няколко много силни юноши, които понатрупаха и игрови опит, та си мисля, че можеше и няколко човека от там да попаднат в групата. Но всичко това си е мое мнение, а то определено е далеч от експертно. Пожелавам успех на треньора и момчетата и дано ни зарадват с няколко хубави победи!

Върни се в “Национален отбор”