Ще ходите ли на мача?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Bully_Blue
- Контакти:
Re: Ще ходите ли на мача?
Надявам се да се освободя от работа и да мога да покрепя националите. 
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
puhisamolevski
стига простотия. от такива ,като тебе няма нужда. каква игра ?. ти си поредната Амеба ,каква игра ?
стига простотия. от такива ,като тебе няма нужда. каква игра ?. ти си поредната Амеба ,каква игра ?
Последна промяна от angulo на 30 мар 2009 22:48, променено общо 1 път.
puhisamolevski написа:С тая игра в Дъблин няма как да не отида...
Не се заблуждавай от това, което чуваш от медиите, половината отбор беше трагичен и само с късмета и невероятните спасявания на Иванков измъкнахме равен. Не знам какво беше това студио след мача, тия се радваха все едно сме се класирали на финалите
По темата: Телевизия и бири
Milenchoy написа:puhisamolevski написа:С тая игра в Дъблин няма как да не отида...
Не се заблуждавай от това, което чуваш от медиите, половината отбор беше трагичен и само с късмета и невероятните спасявания на Иванков измъкнахме равен. Не знам какво беше това студио след мача, тия се радваха все едно сме се класирали на финалите
По темата: Телевизия и бири
Е чакай бе ти кво искаш неможе изведнъж да смачкаме отбори като Аржентина примерно. Важното е че има напредък. Хубавите неща стават бавно. С треньор като Марков тоя мач отиваше на 4-5 гола за ирландците. Важна е идеята и колкото повече хора отидат на стадиона толкова повече тези момчета ще умрат на терена с такъв селски манталитет като вашия гледай до къде е стигнала България !
там съм мнооо ясноо
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Fonzky написа:
Е чакай бе ти кво искаш неможе изведнъж да смачкаме отбори като Аржентина примерно. Важното е че има напредък. Хубавите неща стават бавно. С треньор като Марков тоя мач отиваше на 4-5 гола за ирландците. Важна е идеята и колкото повече хора отидат на стадиона толкова повече тези момчета ще умрат на терена с такъв селски манталитет като вашия гледай до къде е стигнала България !
Евала пич, каза го много точно
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Ticha
- Контакти:
И аз няма да ходя. Няма как през седмицата.
МЯСТОТО НА ВСЕКИ ФУТБОЛЕН ФЕН Е НА СТАДИОНА, ТАКА ЧЕ - ДА

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
Бих искал да отида , но съм от Варна и няма как да се освободя през седмицата от работа . Надявам се да победим в сряда и да мога да отида Юни срещу Ейре