РингТВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: РингТВ

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2009 20:54

Ми той е играл, ама аз поне мога да вържа едно смислено изречение. И аз подкрепям националите безусловно, ако ще само чорбета да играят, стига да върви няма значение. Аз не съм много сигурен, че МАйкъла знае състава примерно....

Прав е, че футболистите трябва да се гордеят с това че са национали, обаче това не е никакъв анализ, тва е констатация. И мене да ме сложат там, и аз същото ще кажа, Само дето ще го синтезирам и няма да се оплитам в собствените си доводи и тези... :D :D :P :P
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 мар 2009 20:57

Майкъла може и да има много опит, да е врял и кипял в битки на терена, но говори само празни приказки, слушал съм го многократно и съм чел "анализите" му във вестниците. Губене на време е да го слушате, гледате и четете.

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 30 мар 2009 20:59

mike28 написа:Не искам да споря, но ми се струва, че не разбра какво точно каза относно Ловеч. Той каза, че Ганчев дава мило и драго за този отбор, когото му поискат докарва, а в крайна сметка на стадиона ходят 500 човека. Все пак града има 40 000 население, заедно със селата в околноста минава 55 000 и не е нормално да ходят толкова малко хора.

Пич, разбирам чудесно какво е сравнението, че човек като Гриша Ганчев, дал толкова много за спорта, не само за футбола в Ловеч , а реално хората в града не му се отблагодаряват подобаващо. Но не може да наречеш тези "500" привърженици- пияници от местната кръчма (цитирам)!!! Това е равносилно на изказане от типа , че всички ултраси на Левски и ЦСКА само вандалстват по стадионите и извън и, че са всичките наркомани и дегенерати!!! Е хубаво, че при 55 000 души ходят 500 т.е. 1/100, ами при близо 2 000 000 София, да не би на двата гранда ходят по 20 000 хиляди (хайде нека да са по 10 000 поделени) на мач срещу Беласица, да речем...факт е че ходят по 3000- 4000 на такива мачове...Казвам го, не за да се заяждам, а просто да отбележа една тъжна закономерност в последните години от Българския клубен футбол.
Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2009 21:00

mike28 написа:Не искам да споря, но ми се струва, че не разбра какво точно каза относно Ловеч. Той каза, че Ганчев дава мило и драго за този отбор, когото му поискат докарва, а в крайна сметка на стадиона ходят 500 човека. Все пак града има 40 000 население, заедно със селата в околноста минава 55 000 и не е нормално да ходят толкова малко хора.

Да, чух, ама извинявай, това е отбор без история. Гриша ако ще и Ноу Камп да им построи, с къщички за пиленца наоколо, ловчанлии няма как да напълнат стадиона заради заводския отбор. Литекс ми харесват, играят красиво и наистина помагат много за конкуренцията в "А" Група, но няма как да очакват повече публика...поне за мачовете в първенството

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2009 21:02

L_Messi написа:Майкъла може и да има много опит, да е врял и кипял в битки на терена, но говори само празни приказки, слушал съм го многократно и съм чел "анализите" му във вестниците. Губене на време е да го слушате, гледате и четете.

И аз съм на това мнение...само плямпа простотии

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 30 мар 2009 21:04

Вижте сега, това че един човек няма дар слово, не означава, че е глупав, че не разбира от дадена материя или, че не е професионалист. Примерно един Балъков, който въпреки висшето си образование, като го слушам по телевизията едвам му схващам думите, това по някакъв начин умаловажава ли неговия професионализъм и факта, че чете футбола, както аз чета една книга?
Не знам какви анализи сте чели на г-н Илиев, но в случая аз лично не чух и една глупост от него. А само за справка- от последната седмица , да речем от 100 пуснати теми, колко са смислени? Колко се повтарят? В колко от тях има положително мислене или в най- добрия случай - градивна критика?

Съгласен съм, че сравнението с кръчмата беше тъпо, то обаче не беше същината на изказването.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2009 21:09

mike28 написа:Вижте сега, това че един човек няма дар слово, не означава, че е глупав, че не разбира от дадена материя или, че не е професионалист. Примерно един Балъков, който въпреки висшето си образование, като го слушам по телевизията едвам му схващам думите, това по някакъв начин умаловажава ли неговия професионализъм и факта, че чете футбола, както аз чета една книга?
Не знам какви анализи сте чели на г-н Илиев, но в случая аз лично не чух и една глупост от него. А само за справка- от последната седмица , да речем от 100 пуснати теми, колко са смислени? Колко се повтарят? В колко от тях има положително мислене или в най- добрия случай - градивна критика?

Съгласен съм, че сравнението с кръчмата беше тъпо, то обаче не беше същината на изказването.

Ми това че един човек няма дар слово значи че е прост и не трябва да се появява много много по телевизията, особено с цел даване на анализи. Майкъла не го видях какво толкова е казал, Касабов каза същите неща, изчистени от глупости и добре формулирани 3 часа по-рано...

Майкъла каза някакви пределно ясни неща, украсени с тонове клишета и общи приказки, които може да си ги говорим "В механата" ама много не стават за по ТВ. Всяка негова статия е такава...

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 30 мар 2009 21:16

Добре, според теб можели Майкъла да има същата изчистена дикция, като Борето Касабов, който е стар телевизионен ветеран? Отново бъркаш- казах ти, не бъркай факта, че някой няма дар слово с това, че е прост. По твоята логика, Хитлер трябва да е бил сред най- гениалните хора на миналия век, щом с речите си е убеждавал стотици хиляди в правотата на своята политика. Както и да е, спирам до тук да коментирам ораторските способности на Майкъла, факта, че са го поканили от Ринг да коментира, а едва ли той сам се е предложил за гост трябва също да ти говори нещо.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 мар 2009 21:18

mike28 написа:Добре, според теб можели Майкъла да има същата изчистена дикция, като Борето Касабов, който е стар телевизионен ветеран? Отново бъркаш- казах ти, не бъркай факта, че някой няма дар слово с това, че е прост. По твоята логика, Хитлер трябва да е бил сред най- гениалните хора на миналия век, щом с речите си е убеждавал стотици хиляди в правотата на своята политика. Както и да е, спирам до тук да коментирам ораторските способности на Майкъла, факта, че са го поканили от Ринг да коментира, а едва ли той сам се е предложил за гост трябва също да ти говори нещо.

Е, ти пък даде егати примера :D

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 30 мар 2009 21:29

Ей не хулете Хитлер , може да е виновен за смъртта на над 30 000 души , но за мен си остава една от най-великите исторически личности. Meine pflicht ist dich weiter zu furen!! :D :D Стига с нациските подстрекателства . Не съм гледал рингтв , нито съм много запознат с "творчеството" на майкъла , но мога да кажа , че наще играха доста добре и само мал шанса ни попречи да биеме (според мен) . Успех на играчите и на Мъри в сряда и за напред , и мисля че е крайно време да викне Камбуров . Левскар съм , но ако викне Йовов ще се самозастрелям , защото в момента е в ужасна форма...

Върни се в “Национален отбор”