Ами ако България вземе та бие Ейре?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- DON Del Piero
- Контакти:
Re: АМИ БЪЛГАРИЯ АКО ВЗЕМЕ ТА БИЕ ЕЙРЕ
Ами ако вземем да бием ЕЙРЕ,играчите щесе надуят и ще загубим от Кипър

emkata написа:ПРОСТО не ми се мисли ако успеем да бием в дъблин една трета българи ще са болни повярвайте ми така е.виждам го в очите на познати това е истина.и причината е една имало много левскари в националния.абе аз се питам въобще заслужаваме ли да има футболна нация БЪЛГАРИЯ в листите на уефа,защото ако на няма май бая хора ще са доволни
та поради тази причина бий БЪЛГАРИЯ БИЙ БИЙ ,защото дали е бат МИТКО тренер или стойчо младенов или мъри ,кокала аз съмБЪЛГАРИН.
Не си наред, пич!!!! Сигурен съм, че в момента всичко това е джафкане, запалянковщина, заяждане. Бием ли, всички, абсолютно всички ще се радват ! После, ако има такива за които говориш, може да говорят, че късмет видите ли, ма подценили на, не нам ко си, но за мача всички ще се радват!!! Дано да стане!
- child in time
- Контакти:
Естественно че ще се радваме! Само че малко по умерен оптимизъм на никого не пречи!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
child in time написа:В друга тема казах ако бием ЕЙРЕ ще отворя тема и ще се извиня на Мъри за отправените нападки!
Мъри ще е най-малки виновник при евентуални победа или загуба в този мач , нещата в националния са изпуснати преди много време и според мен едва ли скоро ще се съвземе(много силно се надявам да греша). Дори да биеме Ейре ще се омажеме в някой от така наречените мачове "сигурни" мачове срещу "слабаци" , просто такъв ни е мантелитета. Приемето го няма да се класираме в близките години,а лошото е ,че това,което идва от долу за нищо не става. Е нека греша , пепел ми на устата,но просто съм реалист.
Формата е временна , класата е вечна !!!
http://www.vbox7.com/play:5e609d0f Бъдете бъргари!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
- child in time
- Контакти:
Може да прозвучи параноично но аз силно се съмнявам да бием Кипър! Особенно при загуба от ЕЙРЕ всички ще са обезверени!
child in time написа:Може да прозвучи параноично но аз силно се съмнявам да бием Кипър! Особенно при загуба от ЕЙРЕ всички ще са обезверени!
Къф е смисъла да биеме Кипър при положение ,че паднеме от Ейре , всички шансове заминават на кино. Трябва да почва да се гради нов отбор за следващите квалификации и да се обиграва
Формата е временна , класата е вечна !!!
- child in time
- Контакти:
LoLo написа:child in time написа:Може да прозвучи параноично но аз силно се съмнявам да бием Кипър! Особенно при загуба от ЕЙРЕ всички ще са обезверени!
Къф е смисъла да биеме Кипър при положение ,че паднеме от Ейре , всички шансове заминават на кино. Трябва да почва да се гради нов отбор за следващите квалификации и да се обиграва
Ох като чуя някой да казва че ще обиграва отбор за другия цикъл и направо ми се доаква! Че те само това правят обиграват - да ама не става така! Трябват и резултати! Дано някой се задържи за повече от един цикъл та мръднат нещата! Който и да е - просто да го оставят да работи!
fc_squid написа:Само като видиш къде играят нац. на Ейре ти става ясно че няма как да ги бием. Добре че поне се контузиха основни играчи, че да имаме оправдание за боя който ще ядем в Ирландия. Според мен да даже и с/у Кипър не са ни големи шансовете.
Е ти още малко ще ни изкараш ,че и Сан Марино не можем да бием

Аз съм сто процента сигорен че ще ги бием те се взеха на много сериозно а аз не виждам чак да са голямо стршилище та да се плашим. Сега слушам тяхният тренер Трапатони той не ни смята никаде аз викам даму го наместим здравата в гъза в събота само БЪГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ