Анкета: Има ли според вас Пенев проблем с Генков?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Анкета: Има ли според вас Пенев проблем с Генков?
И какво като не е в отбора ..бил вкарал за ВИСЛА и кво ??? Абсолютно дърво е ...
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
dimo95bs написа:Абе, то да беше само Рангелов. Кво да говорим - Сърмов титуляр. Дето не влиза в груапата на Хасанпаша. Макриев се скъсва да вкарва в Израел, ама кой да го види...
[offtopic]да и за Сърмов много съм се чудил как така дори е в националния...дано наистина знае какво прави Пенев...[/offtopic]
САМО ЛЕВСКИ!!!
Да, Пенев има проблем с Генков, същия проблем, който имам и аз с него - че е доказано менте и некадърник. Не искам да си цитирам пак поста посветен на великия футболист Ц. Генков, който беше обезчестен от 18-годишен дебютант (ок, май имаше 1-2 мача Илия Миланов като резерва по него време) в директен мач за титлата в Ловеч, като накрая яде и шамари от същия голобрад юноша. Кво повече да си говорим. Нека си прибира парите и да си вкарва головете в Полша, само да не ни къса нервите за националите. Такива като него в "А" група с лопата да ги ринеш.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Пак станахме всички треньори.. Щом Любо Пенев е решил да не го викне, значи си има причини за това. Ако отборът продължи възходящата си линия, играе добре и побеждава, радва запалянковците, кара ни да се чувстваме горди,има я тръпката от мачовете на националния и т.н. няма да ме касае особено защо вика Сърмов от Касъмпаша, Бай Гунчо от Долно Уйно или защо не вика Мартин Петров, Генков или някой друг. Важното е националния отбор да върви. Оставете човека да работи. Явно го прави, явно се получава, има си разбирания, той си знае...
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
ДА.
Определено има проблем с него!
Проблемът е, че не става.
И аз имам същият проблем с него.
И всеки нормален, ще има същият проблем
Определено има проблем с него!
Проблемът е, че не става.
И аз имам същият проблем с него.
И всеки нормален, ще има същият проблем
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Хич не се правя на треньор. Който разбира вижда. Според мен причините не са футболни, ако бе преминал в "Левски" на бас че щеше да е избор номер 1, карай.
urkoto написа:Да, Пенев има проблем с Генков, същия проблем, който имам и аз с него - че е доказано менте и некадърник. Не искам да си цитирам пак поста посветен на великия футболист Ц. Генков, който беше обезчестен от 18-годишен дебютант (ок, май имаше 1-2 мача Илия Миланов като резерва по него време) в директен мач за титлата в Ловеч, като накрая яде и шамари от същия голобрад юноша. Кво повече да си говорим. Нека си прибира парите и да си вкарва головете в Полша, само да не ни къса нервите за националите. Такива като него в "А" група с лопата да ги ринеш.
Абе, разбирач, щом такива като Генков в А група с лопата да ги ринеш, защо в последните 4-5 сезона, като изключим миналия, все чужденци стават голмайстори?!?
Колкото до Пенев-така е преценил, тези е викнал. Макар че е малко странно да вика точно Рангелов, ама в крайна сметка той си взима решенията(надявам се), той си носи отговорността...
- Red Warrior
- Контакти:
Все едно аз да кажа, че Любо има проблем с ЦСКА, защото не е извикал нито един футболист от нашите. Стига глупости! Има си спортно-техническа причина, която си я знае Любо и неговият щаб. Това, че Рангелов, както между другото и всички други в момента централни нападатели (освен Бербатов) не стават за националния отбор е друга тема. Не случайно Любо пуска Бадема. Сещайте се сами колко ни е качествен материала. Дори не мога да повярвам какви добри резултати постига с тези футболисти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Няма място за Генков в "националния" отбор ,както нямаше място за Бандаловски,Дяков ,Гъргоров и т. н. и т. н.,докато бяха извън интересите на мениджърите.
И дори да го пуснат нито една от примадоните на Танев няма да му подаде топката ,само ще си разхожда фанелката.
И дори да го пуснат нито една от примадоните на Танев няма да му подаде топката ,само ще си разхожда фанелката.
james написа:Няма място за Генков в "националния" отбор ,както нямаше място за Бандаловски,Дяков ,Гъргоров и т. н. и т. н.,докато бяха извън интересите на мениджърите.
Абсолютно Дяков бе готов за националния отдавна, но понеже беше в Локомотив никой не си и помисли да го викне.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА