Разбира се, не очаквам от феновете на другите отбори да реагират добре, те никога не са харесвали Благо, както и Чавдар Янков, както и Рангелов. Които с нищо не са по-слаби и даже са доста по-класни от футболисти като Гаджев, Галчев, Сърмов, Хичо и т.н. Но просто не са минали през Левски и ЦСКА, това им е проблемът.
Знам че ще кажете, че съм пристрастен, но хайде да видим - дали пък Благой не е поне 2 класи над гореизброените Гаджев, Сърмов и Галчев, загърбете малко клубните пристрастия и погледнете реално. Щом такива играчи попадат в националния, защо Благой да няма място в него ? Просто някои хора никога няма да се примирят че техните звезди стигат максимум до Турция или Израел, а други са твърди титуляри в елитен руски отбор и са играли в Първа Бундеслига и Примера Дивисион

Колко от сегашните ни играчи са титуляри в чуждестранните си отбори с изключение на Малката Перука и Иван Иванов ? Нито Мицански, нито Манолев, нито Ивелин Попов ... Така че не виждам защо Благой да не бъде извикан, ако разбира се Любо Пенев реши да му гласува доверие
Искам да бъда разбран правилно, за мен и славистите като цяло никога не е било фикс идея да имаме само наши момчета национали. Просто ме дразнят двойните стандарти на много от феновете