Националният селекционер набеляза Старокин, Младенов и Макен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Националният селекционер набеляза Старокин, Младенов и Макен

Мнениеот gobara » 31 мар 2010 12:11

Мъри заяви, че е не е забравил играчите от българското първенство за попълнения за националния, като дори е хвърлил око на някои от тях. След като изгледа срещата между Пирин и Черноморец Стоилов сподели, че наблюдава изкъсо изявите на Орлин Старокин, Георги Терзиев и Даниел Младенов. Той призна, че играта на Благой Макенджиев му е допаднала. Мъро обаче съжали искрено, че македонецът Драги Коцев няма българско гражданство, защото е респектиран от качествата му. Засега това е сериозен проблем, но младокът не е играл в националния отбор на Югозападната ни съседка и ако прояви желание може да вземе български паспорт.

Мисля ,че Мъри напипва малко по-малко правилния път щом е хвърлил око на Старокин ,Младенов и Терзиев за Макенджиеев нямам мнение, не съм го наблюдавал.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Националният селекционер набеляза Старокин, Младенов и Макен

Мнениеот acmilan » 31 мар 2010 12:30

Не съм наблюдавал внимателно тези момчета,но щом Стоилов ги е набелязъл,нека им даде шанс,може пък да излезе някой нов Манолев ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 31 мар 2010 12:54

Отишъл един път извън София да гледа мача и вече набелязал играчи, тоя е пълен тъпак, жалко, че ще пропуснем още един голям форум заради този некадърник, както и началника на националните отбори, другата подлога на Михайлов

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 13:12

Синоптика добре ги набеляза,похвално е това,ама си мисля една работа.Че ще стане като Иво Иванов и Милиев за по 15 минути,ще ги изпробва.Поне ще се опита,да замаже очите на феновете.Гарантирам че,моите няма да ги замаже.Защото съм на мнение,когато си тръгне или го махнат,все ще е късно.
Само Черно море.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 31 мар 2010 13:16

garfild8 написа:Синоптика добре ги набеляза,похвално е това,ама си мисля една работа.Че ще стане като Иво Иванов и Милиев за по 15 минути,ще ги изпробва.Поне ще се опита,да замаже очите на феновете.Гарантирам че,моите няма да ги замаже.Защото съм на мнение,когато си тръгне или го махнат,все ще е късно.

Милиев е много слаб, не знам защо изобщо го вика, няма и никаква физика, всъщност знам защо го вика него и Сърмов, единия игра титуляр срещу Италия , за да му уредят трансфер, но не стана, да се маха Синоптика, поне Мондиал 2014 да не изпуснем

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 13:19

Сан Хосе,мислех си че,от Милиев може да стане нещо,ама се излъгах.Мисълта ми беше(ако не си я усетил :) ),че вика някой,а после го пуска за 10-15 минути.И голямата проба,значи.
Само Черно море.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 31 мар 2010 13:26

garfild8 написа:Сан Хосе,мислех си че,от Милиев може да стане нещо,ама се излъгах.Мисълта ми беше(ако не си я усетил :) ),че вика някой,а после го пуска за 10-15 минути.И голямата проба,значи.

А Иво Иванов ако не се лъжа мисля, че даже и не влезе в игра, но от тогава насам му викат ''националът'' :lol: пък и да е влязаъл за 10 минута, така ли се става национал?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 мар 2010 13:43

Дaно извика Терзиев момчето е само на 17 години и е титуляр в Черноморец Бургас!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 мар 2010 14:12

За Старокин съм съгласен, другите не са за националния!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 мар 2010 14:22

San-Jose написа:
garfild8 написа:Синоптика добре ги набеляза,похвално е това,ама си мисля една работа.Че ще стане като Иво Иванов и Милиев за по 15 минути,ще ги изпробва.Поне ще се опита,да замаже очите на феновете.Гарантирам че,моите няма да ги замаже.Защото съм на мнение,когато си тръгне или го махнат,все ще е късно.

Милиев е много слаб, не знам защо изобщо го вика, няма и никаква физика, всъщност знам защо го вика него и Сърмов, единия игра титуляр срещу Италия , за да му уредят трансфер, но не стана, да се маха Синоптика, поне Мондиал 2014 да не изпуснем

Фъргюсън ти ли си?Да ми кажеш,че Милиев няма физика немога да го приема.Сърмов е слаб,това е вярно,ама на негово място да вземе Т.Янчев ли? Само да угоди на цесекарите?Сега,ако вземе Гаджев ще кажете,че е тенденциозно.Досега проблема беше,че не викал играчи от "А" група,а след като извика било за замазване на очите на хората.Няма угодия,братче.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Национален отбор”