unist_ex написа:Разкритие на db: Дъщерята на Емил Данчев е тайнственият автор на Бербатов
17 март 2010 18:20
Ивелина пише текстовете на национала в личния му блог
***.eu се добра до поредното сензационно разкритие за вас! Нашата медия разбра от отлично осведомен източник, че дъщерята на мениджъра Емил Данчев – Ивелина (на снимката), е тайнственият автор на материалите на Димитър Бербатов, публикувани в личния му блог. Както е известно, от десетина дни националът се изявява като мастит колумнист, който със сериозен хъс започна да громи своите завистници и зложелатели. Още с първите му постинги обаче възникна съмнение относно авторството на текстовете, а по-наблюдателните читатели прозряха, че в тях има твърде много емоционалност, която по правило е характерна за пера от женски пол.
Дори най-отявлените недобрежелатели на Митко едва ли са очаквали, че той може да се обърне към тях с изрази като "АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО". Познати на свенливия благоевградчанин твърдят, че подобен стил на изразяване по принцип не е характерен за него, като той предпочита да се вглъбява в себе си и да се фокусира върху изявите си на терена. В досега публикуваните текстове изобилстват и жаргонни изрази, а нерядко в тях присъстват чуждици или директно думи на английски език като Haters или Friends and Supporters, в които мистериозният автор изразява презрение към българската реч.
Интересното в случая е, че госпожица Данчева е гадже на изпадналия в немилост четвърти вратар на ЦСКА Ивайло Петров-Пифа. Досега Ивелина стоеше встрани от светлината на прожекторите, но с изявите си в блога на подопечния на своя баща тя "излиза на светло". Не е тайна, че медийният образ на Бербатов в България се гради именно от Емил Данчев, но засега не е ясно дали хрумването за личен блог на футболиста е негово творение или е идея на инициативната му щерка. За момента Димитър Бербатов се оказа по-скоро губещ от публикациите в блога, като - съдейки по обществените реакции на материалите му, той си спечели повече нови врагове, отколкото почитатели.
Абе цървул,не можеш ли с нещо друго да се занимаваш а пускаш такива тъпи теми.Обясни ми теб какво те засяга,и защо такава завист и злоба към един успял българин