Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Мнениеот crap » 11 мар 2010 12:47

За разлика от Митьо, Ицо и Чичовото се справиха с натиска, поне според мен! А и Митьо си заслужава критиките от където и да го погледнеш! Не е върпоса кой в кое се препознава, а каква издънка направи Митьо...

пп. Благодаря на Рос за корекцийте... няма какво да се оправдавам, бързах и така :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 мар 2010 12:54

Какво значи "справиха се с натиска"? И до ден днешен Любо продължават да го плюят заради супата, макар и не така както преди. За Ицо какво да кажем? На практика плюенето срещу него не намалява. Дори и да намалее, чака се най-малкия повод да се поднови с пълна сила.
За Бербатов ти се струва, че не се е справил просто защото от него никой не е очаквал да каже нещата с истинските им имена. От Ицо да, свикнали сме му още от началото. Но Бербатов винаги си е траел и сега изведнъж това! Защо вместо да го плюете, не се замислите какво всъщност става и към кого действително са насочени тези писания? Ако смяташ, че са към хора като бай Кольо и леля Пенка, то не говори добре за теб. Във втората си статия смятам, че назовава достатъчно ясно кой има пред вид. Не би трябвало да е трудно да прозреш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 мар 2010 12:58

Да бе човек, ясно ми е за кво иде реч, но Митьо се изложи! Хора като него не бива да правят такива коментари, има си неща които се разбират с времето, и трябва да ги преодолееш сам със себе си, както е и това с критиците... защото честно казано, не ме интересува кой визира Митьо, а начина по които се е изразил, този начин е изключително просташки и тъп, все едно слушам съученичката си Маринка, русата Маринка, която неможеше едно изречение да състави без да се запъне някъде, но за сметка на тове бе пълен отличник, "сеш ли се копеле"?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 мар 2010 13:04

Сега пък словореда и изказа не ти харесва?!
Ми нямам повече какво да кажа. Ако смяташ, че Митко се е явил на изпит по култура на изказа и се е провалил, вместо да се съсредоточите върху, това, което казва, ок. Мен поне не ме интересува стила му, както не ме интересуваше когато Любо каза "който не ме харесва да духа супата", както не ме интересуваше и когато Ицо казва... сещаш се. Интересува ме кой какво има пред вид. И знам, че и тримата са абсолютно прави да говорят така, просто защото са принудени да говорят така. А кой и защо ги принуждава да говорят така, е за това би следвало да се замислим.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 мар 2010 13:46

Все тая, омръзна ми да ти обяснявам какво имам в предвид, ти просто не искаш да чуеш различно от твоето мнение.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 11 мар 2010 14:05

Може би всички виждат неща-различни от головете на Бербатов, може би не виждат българския флаг, който се вее над Олд Трафорд и за всички, които казват "това момче е от България". Вместо да сме горди и да извличаме положителното от това, че българин играе в един от най-добрия отбор в Европа, ние продължаваме да сипем пепел върху главата му. Замислете се дали не сте обременени от хората-нихелисти, на които светът им е крив.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 13 мар 2010 12:12

Точно така more.Аз съм горд,като видя трибагреник на Олд Трафорд,в чест на Бербо.Затова не го плюя.Ако не е той,щяхме да сме сто пъти по-зле.Защо да не си каже мнението,след като всички си изказват своето,като много често плюят по него.С повод и без повод.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”