Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Nistelroy

Митенцето издуха гарнитурите

Мнениеот Nistelroy » 10 мар 2010 15:00

Нещо не разбирам какво толкова е постигнал Той че да се мисли за много голям.......Голям е само тука пред нас, но като застане до Гигс, Скоулс, Роналдо или Руни бая малее...........
Той е един от играчите на Ман Юнайтед, които не са постигнали и няма да постигнат нищо в индивидуален план........Това златни топки обувки и други златни дрънкулки за мираж за него

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Ти Митко, ти си един НИКОЙ

Мнениеот cska_90 » 10 мар 2010 15:19

marmi52 написа:
cska_90 написа:
marmi52 написа::mrgreen:

Ние, които критикуваме господин Летящия в облаците поне имаме куража да го правим ! Дали сме анонимници и посредственици е въпрос на гледна точка.
Аз съм българин, фен на националния отбор по футбол, запалянко !
Националния отбор представя мен и милионите като мен "безличници" и "анонимници" !
Бербатов е просто един футболист, един ритнитопковец и галеник на Системата и Съдбата !
Ако не е Бербатов ще е някой друг, който да забавлява мое Величество Зрителят !
Това шоу - футболът е направено именно за мен и милионите като мен ....
А той е само един от актьорите ... При това не от най-добрите ! ;) :lol:

Аз предлагам, ако искаш и да ти плаща че го гледаш.Какво ще кавеш,аа??? :roll:

:mrgreen:

Ще кажа, че на този свят не всичко е пари, приятелю !
Ти, явно се възхищаваш на Бербатов, само защото взима по 100 000 паунда на седмица примерно ...
За мен това не означава нищо ! 8-)
В живота има далеч по-важни неща от парите ! Пожелавам ти най-искрено да ги откриеш .... :lol:

Нищо подобно-възхищавам му се да-но последното нещо заради,което го правя са парите-повярвай ми!!!!За другото си прав да-така е!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 мар 2010 15:26

Парите на Бербатов са проблем на критиците му и редовен довот колко взема и колко заслужава... Аз, а предполагам и много други фенове, се кефя на отиграванията му, които стоят в "шапките" на спортните новини на всички телевизии, които всяка вечер гледам. Ето заради такива отигравания футболът е велика игра и заради това съм горд, че българин ги прави
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 15:36

ros написа:Парите на Бербатов са проблем на критиците му и редовен довот колко взема и колко заслужава... Аз, а предполагам и много други фенове, се кефя на отиграванията му, които стоят в "шапките" на спортните новини на всички телевизии, които всяка вечер гледам. Ето заради такива отигравания футболът е велика игра и заради това съм горд, че българин ги прави

да направи няколко отигравания и националният отбор тогава
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 15:44

направо е за златна топка
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Botari
Контакти:

Мнениеот Botari » 10 мар 2010 16:05

Жалко малко човече,недей да интерпретираш и манипулираш с думите на Бербатов.Това че се припознаваш показва ти какъв си и си проличава човекът колко е прав,а истината винаги боли нали Йосифе.Хвърли камъка вече ,а не се замисли и не показа ти кой си и какъв си?

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Мнениеот megagrym » 10 мар 2010 16:21

Не знам дали Йоско се е почувствал кофти от думите на Бербатов но аз като голям фен на ЦСКА и въобще на футбола като цяло ... виждам много истина в това което е написал. Бербатов наистина се самозабрави ... ще ви попитам .. какво толко направи тоз индивид като футболист ??? това, че играе в МЮ него прави цар на футбола... в индивидуален план какво има ??? няколко 1-ви места като футболист номер 1 на БГ .... какво направи за националния отбор като негов капитан ? а да сетих се какво изпросиха си по големи премии за това, че обличат националната фланелка с едничката мисъл как след това да се отърват по бързо от нея нали вече са си взели паричките ... та за медиите критици. Ми, че точно тези медии го направиха звезда ако никой не пишеше за него едва ли сега щеше да е в МЮ просто никой нямаше да го знае.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 мар 2010 16:36

Ти като фен на ЦСКА знаеш как се става футболист - с игра и доказване... Тези дето са любимци на медиите - Гонзо, Кривия, Правия и.т.н. походиха, поиграха, показаха се, върнаха се, пак се показаха, пак се върнаха, медиите продължават да си ги обичат, да им се подмазват, да им звънят за интервюта на които не се отказва... да "бойкотират" пресконференции и да се извиняват после за това. Нали разбираш какво е влиянието на българските медии в световен мащаб. Общо взето е като моето влияние в световния футбол... и аз гледам мачове, но никой не ме знае. Та нашите медии, към които Бербатов се обръща си го заслужават. те се ровиха да го спипат с приятелката му, те стояха пред родилното, въпреки че ги бяха помолили да не са там, те ПРЕПЕЧАТВАТ всяка евтина сензация на СЪН, а не произвеждат новини, дори и да са лоши...Заслужил си е извесността и си я защитава. когато дойде време да слезе от "висотити" историята ще покаже прав ли е бил
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 мар 2010 16:39

На мен ми е по-интересно защо Бербатов не излезе със същото изявление, когато английските медии го съсипват от критика. Вярно е - напоследък направи добри мачове за Юнайтед и местните го похвалиха, но припомнете си какво беше преди това.

Върни се в “Национален отбор”