Стефан Грозданов -национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стефан Грозданов -национален треньор
Да определено може да се каже, че Стефан Грозданов е треньор с натрупан опит през годините. Освен това ми се струва, че е доста скромен и възпитан човек, не като някой други пишман треньорчета. Сега тук изниква въпроса, след като умните глави в БФС все казваха, че не могат да намерят подходящ защо не са го потърсили до момента. От далеч си личи че за една зимна подготовка успя да мотивира играчите на Пирин до толкова, че туриха 4 парцала на "кандидат гранда" от Ловеч. Но дали ако се случи да бъде нац. треньор няма да се намерят хора които да му се месят в работата. Нещо, което упорито се отрича на всички знаем че е така.
Аз го правя защото мога! Аз мога защото искам! Аз искам защото ти каза, че не мога!
TristaNNN написа:Хахахахаахх , смееееееееехххххххх - Грозданов би Литекс и сега вече го направихте национален селекционерАми тогава Велков като би Цска, той също трябва да е
само дето направи от Локо Сф от посредствен отбор в отбор борещ се за титла и абонат за европейските турнири.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:TristaNNN написа:Хахахахаахх , смееееееееехххххххх - Грозданов би Литекс и сега вече го направихте национален селекционерАми тогава Велков като би Цска, той също трябва да е
само дето направи от Локо Сф от посредствен отбор в отбор борещ се за титла и абонат за европейските турнири.
Не отричам този факт. Ама и аз смятам че трябва чужденец най-малкото да всее респект в играчите малко да ги ограмоти тактически. Наистина Грозданов е добър треньор, но за родните стандарти, за отбори от А е супер даже. Ама националния не е Пирин , нито Локо Сф.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Моите най-искрени уважения към Стефан Грозданов - добър и авторитетен специалист, интелигентен и възпитан човек.
Имам добри спомени от работата му в "Левски", видях добри отзиви от колеги във форума и за работата му в "Локо" София. За съжаление, лично моето мнение е, че ако Стефан Грозданов бъде привлечен на работа в националния отбор, той просто няма да има "материал", с който да работи. Иванков си тръгва, Бербатов, Стенли и Марто ще играят може би само този цикъл. След тях - потоп. Не виждам добри млади заместници. Резултатите на младежкия отбор говорят красноречиво - днес Черна гора ни бие при младежите, утре ще се нареди до Кипър и ще ни млати и при мъжете.
Футболните босове работят на парче - искат бързи резултати и печалби, затова привличат второразрядни чужденци (някои и на почтена възраст), вместо да отделят средства за ДЮШ, за терени ("Черноморец" е малко изключение) и пр. и пр. Държавата нехае, макар че точно сега е моментът да се помогне на футбола, след известно време той сам ще се издръжа, ще носи и добри приходи. Така че, ако аз бях на мястото на г-н Грозданов, ще продължа да си работя спокойно с "Пирин", където определено има талантливи момчета, ще постигна добри резултати с този отбор, пък след време ..... ако е рекъл Господ.... 

Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Е то хубаво чужденец ама явно от БФС са намнение, че треньор трябва да е някой на който да му се бъркат в работата. Наслушахме се на глупости че тоя и оня били отказали и т.н
Аз го правя защото мога! Аз мога защото искам! Аз искам защото ти каза, че не мога!
Fridtjof Nansen написа:Моите най-искрени уважения към Стефан Грозданов - добър и авторитетен специалист, интелигентен и възпитан човек.Имам добри спомени от работата му в "Левски", видях добри отзиви от колеги във форума и за работата му в "Локо" София. За съжаление, лично моето мнение е, че ако Стефан Грозданов бъде привлечен на работа в националния отбор, той просто няма да има "материал", с който да работи. Иванков си тръгва, Бербатов, Стенли и Марто ще играят може би само този цикъл. След тях - потоп. Не виждам добри млади заместници. Резултатите на младежкия отбор говорят красноречиво - днес Черна гора ни бие при младежите, утре ще се нареди до Кипър и ще ни млати и при мъжете.
Футболните босове работят на парче - искат бързи резултати и печалби, затова привличат второразрядни чужденци (някои и на почтена възраст), вместо да отделят средства за ДЮШ, за терени ("Черноморец" е малко изключение) и пр. и пр. Държавата нехае, макар че точно сега е моментът да се помогне на футбола, след известно време той сам ще се издръжа, ще носи и добри приходи. Така че, ако аз бях на мястото на г-н Грозданов, ще продължа да си работя спокойно с "Пирин", където определено има талантливи момчета, ще постигна добри резултати с този отбор, пък след време ..... ако е рекъл Господ....
+1
САМО ЛЕВСКИ