Национален стадион в Пловдив?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Hugo Boss
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив?

Мнениеот Hugo Boss » 09 мар 2010 09:50

Дай да бачкаме N години и да продължават да ни крадът а пък ние да си бачкаме. Ние да си бачкаме, а ония да си правят заменките, да си точат фондовете, Кремиковци и така нататък. Може пък след още 20г. да стане готова магистралата София - Бургас с това темпо.

juventinec76
Контакти:

Мнениеот juventinec76 » 09 мар 2010 09:54

До колегата с мението и твърдението че всяка страна има национален стадион!
Дай примери ,защото аз не се сещам! Идеята е добра ,само дето не е нужно да се нарича национален, Пловдив има много бележити личности и на някой от тях може да бъде кръстен,да бъде общински или държавен! За София също е необходимо, виждате на какво приличат клубните стадиони ,а Васил Левски стои така и пустее,ще бъде по-добре и за феновете от гледна точка на локация,удобен транспорт и така! За справка Италия и техния модел! До добавя ,фен съм на Левки ,от София съм и ми е крайно не удобно да ходя на мачове на любимият отбор ,места за паркиране няма,градски транспорт неуреден!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 09 мар 2010 09:56

mfca написа:Ex, много разбирачи в тая страна, много бизнесмени...сега трябва да намерим кой да работи и ще сме новия "икономически тигър" в световен мащаб! Тия нападки столица vs. провинция са същите като ония по оста Левски vs. ЦСКА - глупави и безмислени. Точно такива неща ме отказаха да ходя по стадионите, точно такива въпроси ме карат да мисля има ли смисъл да стоя тук и да вярвам, че един ден заедно ще променим държавата ни и нас самите. Може да сме последна дума на кавала, ама всеки разбира от футбол, всеки разбира от политика, всеки разбира от бизнес, всеки разбира от всичко...България вече няма нужда от разбирачи, а от РАБОТА! Вместо да коментирате кой по-умен, кой по-пропаднал, на кой му е по-голяма па*ката вземете млъкнете и всички заедно да работим N години заедно да видим дали няма нещата няма да станат по-иначе! Ае, със здраве...

пич ,не знам на колко години си,но си много наивен с тези приказки за работата.20 години ни карат да си стягаме коланите,и докато ние сме се стегнали те развъртят кранчето.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 мар 2010 10:08

Напълно подкрепям идеята за национален стадион в Пловдив . Авторът е изброили логични причини поради които в Пловдив трябва да бъде изграден национален стадион и на който домакински мачове да играят Локото и Ботев

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 09 мар 2010 10:10

difeza написа:
mfca написа:Ex, много разбирачи в тая страна, много бизнесмени...сега трябва да намерим кой да работи и ще сме новия "икономически тигър" в световен мащаб! Тия нападки столица vs. провинция са същите като ония по оста Левски vs. ЦСКА - глупави и безмислени. Точно такива неща ме отказаха да ходя по стадионите, точно такива въпроси ме карат да мисля има ли смисъл да стоя тук и да вярвам, че един ден заедно ще променим държавата ни и нас самите. Може да сме последна дума на кавала, ама всеки разбира от футбол, всеки разбира от политика, всеки разбира от бизнес, всеки разбира от всичко...България вече няма нужда от разбирачи, а от РАБОТА! Вместо да коментирате кой по-умен, кой по-пропаднал, на кой му е по-голяма па*ката вземете млъкнете и всички заедно да работим N години заедно да видим дали няма нещата няма да станат по-иначе! Ае, със здраве...

пич ,не знам на колко години си,но си много наивен с тези приказки за работата.20 години ни карат да си стягаме коланите,и докато ние сме се стегнали те развъртят кранчето.

На достатъчно, за да ме мечкат години на ред и мен, но пак да успея...поне за моите стандарти де! Не толерирам начина на управление на страната, а това, че само с говорене нищо не става. Така съм възпитан, така разбирам живота. Ако някой ни мачка - вдигаме се всички, отиваме пред НС и го изхвърляме. Ама и за това не ставаме! А призива ми за работа е към всички, не към простосвъртния работник, а към всеки. Все пак ако ти нямаш идея как да работиш и да се развиваш като портиер/чистач, няма да имаш и като станеш шеф!
“Прост народ - слаба държава”

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 09 мар 2010 10:34

Ти хубаво си се развил, ама приятно ли ти е купил си сигурно хубава кола, излизаш и пропадаш в дълбока дупка скрита от непочистения сняг, защото парите от твойте данъци за пътища и почистване са отишли в нечий джоб. Или парите отишли в друг джоб не са инвестирани в спортно съоражение с което да се наемат работници които да изкарат пари които после част от тях да изхарчат в твойта фирма примерно. А ти от по-голямата си печалба да платиш повече данъци за да се построи магистрала и така да се завъртят парите в държавата, а не да седят в нечии джобове.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 09 мар 2010 10:48

Твърдо съм ЗА,Националният отбор да играе в Пловдив.Вижда се ,че София е град-обор и т.нар. столичани(заселили се 90% от тях от всевъзможни селца) не подкрепят местните си отбори на Левски и ЦСКА средната посещаемост е около 3 000,на Локо Сф и Славия е 300 спартанци :) :) :) :) :) :)
Нека се върнем на националния отбор,ако националния отбор играе мачовете си в Пловдив съм убеден ,че подкрепата ще бъде много по голяма.За това ,че е по в центъра на България,не съм много съгласен.Пловдив ще си остане достатъчно далечена дестинация за русенци,варненци,добричлии,силистренци,свищовлии,като цяло поречието на река Дунав и морето.Но съм убеден ,че пловдивчани масово ще подкрепят националния отбор,като дори съм сигурен ,че ще измислят и доста нови песни.Като цяло публиката в Пловдив е по темпераментна от тази в София.А и софианци,са страхотно незаинтересовани от посещаване на футбол,ако на "Васил Левски" има 40 000,20 000 се придвижват от т.нар.провинция.Така ,че София не заслужава да домакинства на Националния отбор,така както София загуби правото да домакинства на волейбол мъже(за съжаление подкрепата във Варна е твърде женска),баскетбол жени,така след време и националния отбор по футбол се надявам ,да не играе в София.
Относно стадион"Пловдив",лично мое мнение е,че трябва да бъде разрушен и да се почне от нулата,както 90% от българските стадиони!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 мар 2010 10:51

Най-футболен град :lol: :lol: :lol: :lol:

Я да сравним успехите на Ботев , Марица и Локомотив Пловдив с тези на Славия , Локомотив София , Левски , ЦСКА и Академик . Говоря за успехи в България и в Европа . Да не говорим , че Левски и ЦСКА имат най-многобройните агитки с верни фенове по света и у нас . Още веднъж - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Като се има предвид разрушителния характер на пловдивските фенове - категорично съм против тази идея . За национален стадион могат да спорят София , Варна или Бургас поне според мен .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 мар 2010 10:52

Подкрепям аргументите на автора на темата и съм съгласен с тях с изключение на едно нещо!!!
Колкото и да е хубаво да играеш на един нов и прекрасен стадион, когато той не е пълен нещата биха изглеждали доста трагично!!! Това за което говоря е не срещите на националният ни отбор, които неминуемо ще бъдат по-добре посотени и с в пъти по-добра атмосфера от тези на ст. "Васил Левски"... Това, за което говоря е вероятността на този евентуален стадион да си играят срещите Локомотив и Ботев... Повярвайте ми... обаче аз съм бил на много мачове на стадион "Пловдив", когато е имало по 7 - 8 000 зрители и той си изглежда направо празен... просто е едно ОГРОМНО нещо, където тези 7 - 8 000 направо се губят майна... а оттам и цялата атмосфера се прецаква, макар че АКУСТИКАТА е невероятна!!!...
Мен ако питате... Най-добрата формула си е клубовете в Пловдив да си имат свои 10 000-ни /макс/ изцяло футболни /т.е. без писта/ стадиони, а на мястото на "Голямата къща" (ст. "Пловдив") да се направи един стадион, който да приема националният ни отбор и големите дербита... За тези, които не знаят от "Голямата къща" в сегашното й положение не става абсолютно нищо... Според експертизите този стадион трябва да се събори и построи наново, което ще рече, че без ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ това е невъзможно!!!
Изображение

Върни се в “Национален отбор”