Защо Илиян Мицански не бе викнат за мача с Полша...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Защо Илиян Мицански не бе викнат за мача с Полша...

Мнениеот Angoff » 09 мар 2010 01:42

Зададох си днес въпроса що по-дяволите не викна Мъри Илиян Мицански за контролата с Полша след , като това момче играе в полската висша лига и бележи голове а миналата година вкара 21 гола и стана голмайстор в б-групата им а сега последния кръг влезе като резерва и вкара 2 гола за победата на Заглебие над Рух с 2-0 като гости ... а най големия фарс е че треньорът на Илиян в клубния му отбор е треньорът на Полша !!!
Да не говорим че предния селекционер на дружина полская искаше Мицански да играе за националния отбор на Полша ... в тоя ред на мисли къде е и Макриев който има 10 гола в израел !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

ugBaM_3a_HaeMbt
Контакти:

Re: Защо Илиян Мицански не бе викнат за мача с Полша...

Мнениеот ugBaM_3a_HaeMbt » 09 мар 2010 02:08

хахахах аз знам отговора ! защото не е при тея мениджъри който лансират играчите си за да може да ги продадат в русия а и нали знаеш ,че на емил данчев е забранено да се викат играчи освен чичо митко бербатов

pepsi 1914
Контакти:

Мнениеот pepsi 1914 » 09 мар 2010 02:29

Не бе пичове,просто няма място .То по тая логика трябва да извикат в нац.отбор примерно Мирослав Манолев,Тодор Колев или Иван Цачев.Нападатели на малко под средно ниво като Илиян Мицански.

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 09 мар 2010 03:02

Полското първенство е много слабо, а и Мицански играе в отбор, борещ се да не изпадне...
И за да съм по-точен - полският футбол е на 26-то место в клубната ранглиста на УЕФА, некъде около Беларус, Словакия... за сравнение ние сме на 17-то и щом сме трагични представи си полските отбори на какво дередже са.

Вкара 2 гола на Рух, така е, но в мач с половин метър преспи и снег на парцали. Бил е лани голмайстор на полската Б група, а защо не викнем в националния голмайстора на нашата "Б" група от миналата година? :lol:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 09 мар 2010 03:05

Е да ме извиняваш ама нищо лошо няма да пробваме играчи , нападателите освен Бербатов и Божинов другите са един дол дренки а Мицански е млад има хляб в него и Макриев не играе кой знае къде но е добър нападател !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 09 мар 2010 03:13

Аз съм за Камбуров, требва да е твърд титуляр. Лани само за един полусезон стана голмайстор, тая година пак е на път да стане голмайстор на А група.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 мар 2010 04:01

Ами в последно време закотвен на резервната скамейка! Ти би ли го викнал, след като не играе в отбора си?! Такива екстри са запазени само за синковеца! Не играе никъде и хоп, национален вратар! Кой каквото и да ми говори, Иванков заради това си отива! Не, че не ни е дънил, но и много ни е вадил, а е име в България, и знам, че и червените го уважават, но го принудиха да се махне!......Но в случая, ми се струва, че колегата дето е писал за интересите е също много прав!........

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 09 мар 2010 07:54

Най-добрия вариант е когато започне Световното първенство нашите национали не да стоят пред телевизорите по цял ден , а да се направят няколко проверки " А " Национален отбор срещу отбор от проектонационали .
Да бъдат викнати футболисти , които са наблюдавани известно време и да им се види нивото.
До колкото се сещам в един такъв мач преди няколко години Велизар Димитров показа качества и ЦСКА го взе .
Защо някое друго момче , на което досега не е даван шанс за изява да не покаже качества.

А относто Илиян Мицански ... според мен е слаб футболист и няма да може да се наложи в Националния отбор.
Макриев е по-добрата алтернатива.
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 09 мар 2010 09:18

защо Макриев в кфалификациите игра в няколко мача а сега не играе.Защото не подписа с Левски.А относно Полското първенство като излезне новото класиране ще си говорим дали е по слабо от нашето.Вярно че последните години не се представят много добре в евротурнирите,но няколко тяхни отбора играха в шампионска лига за сметка на единствения наш участник.

leomessi
Контакти:

Мнениеот leomessi » 09 мар 2010 09:19

По същата причина,заради която не се викат и Валентин Илиев и Асен Караславов...

Върни се в “Национален отбор”