Състав на Националния Отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Състав на Националния Отбор ?

Мнениеот pomiqrat » 06 мар 2010 19:01

gobara написа:pomiqrat ,кажи твоя отбор какъв е да го чуем ,щото ако почнеш и националния отбор на Англия или на Бразилия и там ще откриеш кусурите.И от къде разбра ,че Орлин Старокин не е играл нищо, ти гледам ли си негов мач, защото аз почти всеки мач на Черноморец гледам.

Тая смешка треньора на Бразилия да не вика най-добрия бразилски футболист в момента Роналдиньо за сметка на клоуна Робиньо е смешно. Плюс това с Пато се разбират великолепно.

-------------------------------Греда с вратаря----------------------------

Манолев----------Желев-----------Илиев-----------Стоянов------------

-------------------Петров----------------Ангелов---------------------------

-----------------------------Георгиев----------------------------------------

-----------------------------Бербатов----------------------------------------

-------------Божинов------------------Петров------------------------------

Както е така схемата 4-2-1-1-2 може да прелива в 4-4-2 като Георгиев да отива в дясно, а Петров в ляво и в 4-3-3 Георгиев в центъра и в центъра на атаката Бербатов и Петров в ляво и Божинов в дясно.
Последна промяна от pomiqrat на 06 мар 2010 19:10, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 мар 2010 19:04

Много добър отбор.За вратар мисля Илко Пиргов или Жоро Вратаря,ако е във форма.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 мар 2010 20:31

garfild8 написа:Много добър отбор.За вратар мисля Илко Пиргов или Жоро Вратаря,ако е във форма.

Жоро вратаря? Гарфийлд, не съм очаквал такова некомпетентно мнение от теб! :lol: :lol: :lol:
Ако ще е Урсула... по-добре да съм аз!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 мар 2010 21:42

crap написа:
garfild8 написа:Много добър отбор.За вратар мисля Илко Пиргов или Жоро Вратаря,ако е във форма.

Жоро вратаря? Гарфийлд, не съм очаквал такова некомпетентно мнение от теб! :lol: :lol: :lol:
Ако ще е Урсула... по-добре да съм аз!

:lol: Всеки има право на мнение,нали? :lol: Сега по-сериозно.Ако прави мачове като в Грузия,дето ни извади и спаси от загуба,съм съгласен.Тогава не загубихме само заради него.
Само Черно море.

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 06 мар 2010 23:41

Георги Петков вратар??Той става за резерва ,но му вкараха 2 гола от два удара срещу Дебрецен.

ЕДИТ:Случайно като бяхме с Вальо Илиев не ни ли вкараха 6 гола сърбите?
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 мар 2010 00:54

gobara написа:Георги Петков вратар??Той става за резерва ,но му вкараха 2 гола от два удара срещу Дебрецен.

ЕДИТ:Случайно като бяхме с Вальо Илиев не ни ли вкараха 6 гола сърбите?

И кой пази тогава? Сега ще кажете за дузпите... да ама тия му биха дузпите право в ръцете!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 02:13

Моят титулярен състав е:Георги Петков,Станислав Манолев,Иво Иванов,Йордан Милиев,Михаил Венков,Стилиян Петров,Станислав Ангелов,Мартин Петров,Иван Стоянов,Димитър Бербатов и Валери Божинов.Това са 11-те,които аз лично бих пуснал към днешна дата.В разширения състав попадат още-вратари:Николай Михайлов и Божидар Митрев;защитници:Живко Миланов,Костадин Стоянов,Асен Караславов,Живко Желев,Александър Тунчев(след като се оправи някога от контузията си),Веселин Минев;халфове:Чавдар Янков,Благой Георгиев,Георги Илиев,Димитър Телкийски,Велизар Димитров;нападатели:Мартин Камбуров,Ивелин Попов,Димитър Рангелов и Валери Домовчийски.Вярно е,че станаха 28 футболисти,но всеки национален селекционер има горе-долу такъв кръг от потенциални варианти за състав.Има и други имена,които някога биха могли да намерят място в националния отбор,но,към този момент,това е моят състав.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 07 мар 2010 11:01

Вратарите са Ники Михайлови и Гошо Петков
Бекове Ст. Манолев, Ж. Миланов, В. Минев, К. Стоянов
Централни защитници - които и да викне ще сбърка просто няма качество в момента
Халфове и крила - Ст. Петров, Ангелов, Янков, Бл. Георгиев, Сърмов, Ив. Попов, Гаджев, М. Петров, В. Димитров, Бербатов, Божинов, Рангелов, Домовчииски и Камбуров

Това е реалноста, това са най-добрите футболисти на България в момента всички друго е виц

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 12:42

Разширен състав:

Вратари: Г. Петков ( все ще си върне формата, а и е най опитен в момента ) ; Пиргов ( в добра форма е ) ; Н. Михайлов ( каквото и да си говорим, има перфектни качества )

Защитници: отляво - Венков, К. Стоянов, Миланов
отдясно - Манолев, Й. Минев, Занев
централни: Милиев, Иво Иванов, Ал. Александров- Сашо, Караславов, Ж. Желев

Халфове: отляво - Марто, Юруков ( какво стана с това момче...май е контузен ? ) Ив. Попов
отдясно: Том, Благо, Велизар
Централни: Стенли, Гаджев, "Пелето", ? ? ?

Нападатели: Бербатов, Божинов, Макриев, Ил. Мицански ! ... Камбуров и Домо ( когато и да е влизал в игра, винаги е играл силно ) !

Титулярен състав, по схема > 4-3-3 ( любимата на Мъри ... :lol: )

.......................................Петков........................................

Манолев...............Милиев...................Желев.................Венков

.........................Гаджев.....................Ст. Ангелов..................

........................................Ст. Петров....................................

Том ..................................Бербатов.............................М. Петров

Това е от мен .... ;)

П.П.
Подкрепете ме за нац. селекционер.....обещавам, че ще се класираме на Европейското с избраните от мен ! ..... :lol:
Резултата ни ще е: 7 победи - 1 равен и - 0 загуби !
Головата ни разлика ще е, към > 30 : 5 ...като тия 5 гола във врата ни...ще са по милост към съперниците..... :mrgreen:

заб.
Равният ще е на Уембли ..... :mrgreen: ... :twisted: ... :lol: ..
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 мар 2010 14:43

Да ти кажа първият ти двубой ще е служебна загуба благодарение на Том (трябва да е играл 5 г. в БГ). Кандидатурата ти е отхвърлена. Следващият.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Национален отбор”