Михайлов: Бербо и Стенли се чувстват необичани в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Михайлов: Бербо и Стенли се чувстват необичани в България

Мнениеот de.bil » 04 мар 2010 20:08

За пореден път чрез това изказване “народната любов“ се прехвърля към тези, които имат най–малка вина и имат стойност. Плитък, жалък и недостоен номер, но явно намира почва срерд феновете.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 мар 2010 20:11

абе айде бе. Щом Бербатов вкара гол в Юнайтед по 3-4 теми във форума. Който знае или незнае англиски цъка из нета, че да гласува за Бербо да стане играч на Юнайтед през февруари. Всички се цъклим и чакаме позитивни коментари в англ. медий, че белкем Съра го остави в Юнайтед. А пък за Стенли.........аз лично един критичен коментар не съм чул!!!

До колкото четох снощи - всички ние, вкл. и аз плюхме Иван Иванов и Веско Минев, Сърмов от части и главно Мърито.

Та.........ако това, което перуката казва е истина, то аз съм много изненадан и разочарован от Стан и Бербо

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 04 мар 2010 20:31

Ами като не искат да играят в национала ,да си стоят в Англия.И без това нищо не правят.Тук в Кипър още ни базикат за онзи мач в който с Барбито,Стилиян ни окъпаха с 4:1.Всички казват товали са големите ви звезди ,тези дето ги бихме с 4:1.Ако това нее срам ,какво е.Та така де били обидени на България .А какво да кажат феновете ,ние как се чувстваме.Някои от тези манекени ,барбета и милионери излезе ли да каже ,извиняваме се на България и феновете за срамът който им носим с години наред.Вън от национала за такива „играчи“ псевдо национали и фуклювци със скъпи автомобили и тонове гел по празните им глави.Как можеха Стойчков,Сираков и компания да играят с гордост и чест за България ,а сега тези надути пикльовци да си правят каквото си искат и да сменят треньори когато си искат.Еееиии манекенчета това е България не е някоя сервитьорка по дискотеките да се базикате с нея.Това е нашата родина ,било тя бедна,гладна и мизерна това е България а тя е над всичко и който несе чувства вече българин понеже е станал богат и е забравил от каде е тръгнал и какъв хляб е ял ,то тези хора нямат място в България камоли в национаният тим.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
mixmasteriv
Контакти:

Мнениеот mixmasteriv » 04 мар 2010 22:11

Незнам за Вас БЪЛГАРИ ,но мен ме е срам от този мач!!Добре,контрола е ....,но!!Какви са изводите според Вас??Трябва ли това БФС да остане?Това ли е НАЦИОНАЛНИЯТ ни отбор?Менаджерите защо мълчат?София ли е БЪЛГАРИЯ??????????? Отворете са за НАРОДА!!!Да Свалим ОЧИЛАТА!!Бербатов ли е нападятелят ни?Доказва ли го???????Ще вярвате ли в БГ футбола-още????????
САМО ЧЕРНО МОРЕ-ВАРНА

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 мар 2010 23:22

Глупости ! За това ли са класирани на 1 и 2 място в класацията на годината ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2010 10:37

Ами те са си виновни
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 мар 2010 13:17

Messinho написа:Ами те са си виновни

Ами да си ходят според теб.Както направи Иванков.Без тях ще сме три пъти по-зле.Вие нямаше да се радвате и на победата над Малта,тогава.
P.S.Аз не се вълнувам от този национален тим и затова ми е все едно,какво прави.Яд ме е само,че управниците му,ни правят на маймуни и ни обясняват,каква сме сила. :roll: :roll:
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”