Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: Господин Стоилов!!!

Мнениеот plamen_ch » 04 мар 2010 11:47

arsenalko написа:а Стоилов ходи ли въобще по стадионите да гледа как играят избраниците му? аз защото не си спомням такова нещо. а в англия виждаме как Капело ходи на по 2-3 мача всеки кръг

Най-добре ще е колкото се може по-бързо да се изметат от национала и двамата със Сираков и да ходят в Хасково да отглеждат любеници.

haha

Мнениеот haha » 04 мар 2010 12:04

Според мен,добра работа в защита би свършил "забравеният" Живко Желев.По-стабилен е от повечето ни национални защитници,но съм готов да си заложа главата,че българският Моуриньо няма да го викне.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 мар 2010 12:05

mik написа:Абе,приятели,защо му давате акъл и идеи на Г-н Стоилов!? Нали на всички нас ни е ясно,че той просто не става за селекционер на Нац. отбор?!Ако още някой има надежди,че нещо по съществено може да се случи с него начело би трябвало да е по-голям оптимист от лудите.Просто човека е много послушен и много не става!Ако има залози кои отбори няма да се класират за Европейските финали подскажете ми как мога да заложа съвсем спокойно огромна сума. За толкова безрисков залог и толкова сигурна печалба всеки може само да мечтае!...Не съм песимист.Аз са реалист и за пръв път толкова сигурен оптимист за себе си !

Заложи на това, че след края на квалификацийте Стоилов ще си подаде оставката и ще поеме цялата вина за пълния провал :!:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 12:11

Sole написа:
mik написа:Абе,приятели,защо му давате акъл и идеи на Г-н Стоилов!? Нали на всички нас ни е ясно,че той просто не става за селекционер на Нац. отбор?!Ако още някой има надежди,че нещо по съществено може да се случи с него начело би трябвало да е по-голям оптимист от лудите.Просто човека е много послушен и много не става!Ако има залози кои отбори няма да се класират за Европейските финали подскажете ми как мога да заложа съвсем спокойно огромна сума. За толкова безрисков залог и толкова сигурна печалба всеки може само да мечтае!...Не съм песимист.Аз са реалист и за пръв път толкова сигурен оптимист за себе си !

Заложи на това, че след края на квалификацийте Стоилов ще си подаде оставката и ще поеме цялата вина за пълния провал :!:

Стоилов е доказал, че отговорност не поема. Седи като като мътеща кокошка, гледа като пукал, мисли... явно... НО отговорност НЕ поема! Както и перуката, както и който и да е некадърник там!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 04 мар 2010 12:31

според мен най-добър заместник на Иванков е вратарчето на Септември-Лехчево-монтанско-есенния дял беше неизменен титуляр

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 04 мар 2010 12:57

......аз ли само не разбрах дали...Сърмов,Зетя,И.Попов,Чавито Янков играха в мача.....снощи националния игра като ЦСКА при Любо Пенев и Иван Иванов....едно голямо нищо......радвам се че се отървахме от тях навреме.....но какво трябва да се слъчи за да се отървем от Мъри,Наско и Боби.....може би "заметресение" във футбола ни като в Хаити.....вие тука си говорете но кервана си върви......идва контрола с "европейския колос" Македония същия като колосите Латвия,Литва,Естония....с които играхме и по преди,и след които мачове Боби,Наско и Мъри казват дежурните...."хареса ми старанието,направихме добри неща,вижда се че отбора играе"....всъщност обаче тези отбори са полезни и ги прави удобни само за Боби,Наско и Мъри,защото това само ги бетонира и продължава агонията на националния отбор и обслужва само техните интереси....и интересите на придворните медии които ги обслужват...ГОНГ,Про БГ и останалите клакьори,не ги интерсува бъдещето на националния отбор а само слугинажа им по отношение на Боби,Наско,Мъри,М.Касабов,Орманджиев,Е.Костадинов и останалите...не "реформа в българския футбол",революция трябва да се случи.....за да измете обичайните запознати футболни медийни герои и слагачи като гореспоменатите от нашия футбол.....и ква "реформа в българския футбол" като наред с помоща на дуржавата за стадионите,детски школи ивсичко останало.....най-напред трябва Боби и кликата му да се изметат от БФС,щото квито и промени да се правят....докато за Боби е по важно зетя и сина му (с два мача в "Твенте") да играят в националния отбор, от колкото какви резултати ще постигне отбора и дали ще се класира.Докато не му вземат администрирането на първенството,тоест"ножа и хляба" на футбола,на практика му вземаш възможноста да се кандидатира за следващ мандат и го лишаваш от подкрепата на клубовете,щото вече като няма решаващ глас,му отнемаш лостовете за управление,влияние и въздействие и да си прави игричките в първенството и националния отбор........тогава вече няма кой да гласува за него....докато това не се случи нещата няма да мръднат и с милиметър....затова той от там сам няма да си тръгне и няма да го сдаде...трябва някой да го махне....това е истината за футбола ни и тя е кристално ясна на всички,само че никой медия не иска да говори и да се занимава с нея,щото не им изнася,стават неудобни....това е щото сме си българи.......затова тея от Ринг Тв с "реформите" са обречени на неуспех и на загуба на 50 мил.лв......

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 мар 2010 12:59

1. Иванков - само една малка грешка (не беше фатална), но ни спаси на няколко пъти. Жалко че се отказа. :cry:
2. Ж. Миланов - бяга много, но без никаква мисъл (то е нормално за него). Не е за националния.
3. С. Ангелов - много добър, без грешка. Според мен обаче мястото му е като халф.
4. И. Иванов - паникьосан, губещ високи топки. Не е за националния.
5. Минев - стахлив, неадекватен пълен статист. Не е за националния.
6. Ч. Янков - игра крило, а се отчете само с едно центриране. Много бавен. Нищо в защитен план. Не е за националния.
7. Сърмов - запомних го с един фал и един удър срещу Минев. Този не е футболист.
8. С. Петров - много се бори отне много топки, покриваше зоната на Сърмов.
9. Б. Георгиев - бавен, не създаде нищо опасно. Идинствените му центрирания бяха при статични ситуации. Не е за националния.
10. И. Попов - той на какъв пост игра вчера? В нападение кръгла нула. В защита отличен - отне повече топки от Сърмов, Благоев и Янков взети заедно. Покри много голям терен. Има някакво бъдеще в него, но при по-добри колеги на терена.
11. Д. Бербатов - остана изолиран. Отчете се с един самостоятелен пробив. Нуждае се от повече пасове, но не в нашата полувина!

Резерви:
12. В. Димитров - раздаде се, но е слаб. Може би като резерва при контузени титуляри.
13. В. Божинов - адмирации. Много хъс и борба. Заслужава титулярно място.
За останалите резерви нямам мнение (играха прекалено малко време).

_emo_
Контакти:

Мнениеот _emo_ » 04 мар 2010 13:07

Dobri написа:1. Иванков - само една малка грешка (не беше фатална), но ни спаси на няколко пъти. Жалко че се отказа. :cry:
2. Ж. Миланов - бяга много, но без никаква мисъл (то е нормално за него). Не е за националния.
3. С. Ангелов - много добър, без грешка. Според мен обаче мястото му е като халф.
4. И. Иванов - паникьосан, губещ високи топки. Не е за националния.
5. Минев - стахлив, неадекватен пълен статист. Не е за националния.
6. Ч. Янков - игра крило, а се отчете само с едно центриране. Много бавен. Нищо в защитен план. Не е за националния.
7. Сърмов - запомних го с един фал и един удър срещу Минев. Този не е футболист.
8. С. Петров - много се бори отне много топки, покриваше зоната на Сърмов.
9. Б. Георгиев - бавен, не създаде нищо опасно. Идинствените му центрирания бяха при статични ситуации. Не е за националния.
10. И. Попов - той на какъв пост игра вчера? В нападение кръгла нула. В защита отличен - отне повече топки от Сърмов, Благоев и Янков взети заедно. Покри много голям терен. Има някакво бъдеще в него, но при по-добри колеги на терена.
11. Д. Бербатов - остана изолиран. Отчете се с един самостоятелен пробив. Нуждае се от повече пасове, но не в нашата полувина!

Резерви:
12. В. Димитров - раздаде се, но е слаб. Може би като резерва при контузени титуляри.
13. В. Божинов - адмирации. Много хъс и борба. Заслужава титулярно място.
За останалите резерви нямам мнение (играха прекалено малко време).

ЕТО ТОВА Е НАЙ-СМИСЛЕНОТО МНЕНИЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ТЕМИ ЦЯЛА СУТРИН!
И се оказва, че сменяме 4-5 футболисти с други и готово! Но кои са те!!!??? За двамата защитници е ясно Писах го много пъти вече: В.Илиев, Желев и Тунчев като оздравее! Ст. Ангелов става халф и ни трябва още едно халфче! Вероятно е по добре Божинов и Марто да играят като такива, отколкото некви смотаняци!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 04 мар 2010 13:09

killamasta написа:Истината,е че трябва време.Един Иван Иванов например вчера се представи на не чак толкова лошо ниво като изключим грешката му при втория гол,която беше безобразна.Просто им трябва една елементарна подкрепа на тия момчета.С Минев положението е същото.. просто трябва да има кой да му обясни,че не трябва да се дърпа назад ами да влиза смело.Ние ги оплюваме (и за нас донякъде сме прави,защото все пак това е националния),но други няма и това е ясно.Затова нищо друго не ни остава освен да им дадем шанс.. и да не ги псуваме толкова,пък може и да стане нещо.

След като прочетох това изказване ми стана напълно ясно , защо нямаме национален отбор! Опазил господ от такова мислене, значи има пет футболисти в цялото първенство :) и то не кой да е, а Иван Иванов и Веско Минев . . . . и още двама трима от Левски, ЦСКА! Да ги мъъъъчим и те нас да мъчат, щото видите ли няма други!!! Не 50 години, ами 1050 години няма да имаме национален отбор!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 04 мар 2010 13:12

Колеги, от всочки споменати до тук "вратари", нито един не по висок от 185см, а вратар под 190 НЯМА. Тези са добри, ама за малки вратички!!!

Върни се в “Национален отбор”