Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Писна ми!

Мнениеот ehh » 04 мар 2010 11:58

Хора, не се ядосвайте.
Имаме средностатистически отбор без изявени звезди, като най-добрите ни футболисти или не ги знаят контузени ли са или не, или са почти винаги резерви, или кръстосват между Италия и Англия и т.н. Друга част от футболистите ни пък или идват от слабите ни български отбори, или са от средно разрядни футболисти от Русия.
Е, аджеба, въз основа на какво се ядосвате и искате резултати?
От отборите на Балканите мисля, че с Македония и Албания сме най-слабите отбори. Това е факт. Приемете го и гледайте с повече настроение задаващите се квалификации. Пък дано се преборим да подхлъзнем някой фаворит и да пишат ден-два за нас по медиите в Европа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Ryan Giggs77
Контакти:

Мнениеот Ryan Giggs77 » 04 мар 2010 12:01

mistreated написа:А бе вие поне малко от футбол вдявате ли или какво? Защо изобщо сравнявате Бербатов с играчи като Рууни, Вия и Тевез. Те са коренно различни като повечение на терена и в това няма нищо лошо. Значи ли, че всички трябва да са еднотипни телета, здрави и набити, които могат само да тичат и ритат? Ако ще искате от някой да играе като Рууни, искайте го от Божинов, защото той би трябвало да е такъв тип играч. Да не би Ибрахимович да може да тича и се бори, като Вия и Тевез, или пък има техниката на Меси?!? Това не му пречи да е един от най-добрите централни нападатели в света, какъвто е и Бербатов! И вие ли ще оспорвате решението на Съра да махне Тевез за сметка на Бербатов, той ли е глупака или вие? Аз май ще заложа на него, защото той много добре знае, че не му трябват еднотипни телета да тичат само до спукване. Трябва му мисъл на терена, каквато само Бербатов има в момента в Юнайтед. Да, хейтъри сте - нищо повече.

Евала братле,натрий им носовете,защото не е лесно да си някакво злобарче и да плюеш и да псуеш насам-натам.Това е то българщинията,за съжаление.Ние никога няма да се променим.

kocuo
Контакти:

Мнениеот kocuo » 04 мар 2010 12:01

ehh написа:Хора, не се ядосвайте.
Имаме средностатистически отбор без изявени звезди, като най-добрите ни футболисти или не ги знаят контузени ли са или не, или са почти винаги резерви, или кръстосват между Италия и Англия и т.н. Друга част от футболистите ни пък или идват от слабите ни български отбори, или са от средно разрядни футболисти от Русия.
Е, аджеба, въз основа на какво се ядосвате и искате резултати?
От отборите на Балканите мисля, че с Македония и Албания сме най-слабите отбори. Това е факт. Приемете го и гледайте с повече настроение задаващите се квалификации. Пък дано се преборим да подхлъзнем някой фаворит и да пишат ден-два за нас по медиите в Европа.

съгласен напълно с теб пък ако има по-малко люн ще е екстра :):):)

THE G.A.M.E

Re: Полша - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2010 12:01

Незнам що си правя труда да чета почти всички мнения след важен мач.... :lol: .. :?
То направо се натрових.....в някои моменти ми се иска да си сменя българското гражданство.....( при нормални обстоятелства, не бих се отрекъл че съм българин....дори и да ме одерат, и след това да ме хвърлят в жарава ) !
Бих казал "бах мааму" ....след снощната КОНТРОЛА, явно трябва да закрием България, да Разпнем ( и обесим след това ) Мъри......респективно и всички играчи на ЦСКА и Левски !
Друг е въпроса.....че според някои, Стоилов е извел полските нападатели, Стоилов не си е покрил човека, Стоилов не можа да разиграва топката......брей, човек би помислил, че Мъри е истински демон на злото в българският футбол !
Ако е така, то би трябвало.....ако той го няма, ( и когато го е нямало ) нещата в Националния да вървят ? ! ?
Ъъъъъъъъ вървяха ли без него ? ? ?
Май от 7-8 години, националите....все така си се препъват в топката ? ! ?
Греша ли ?
Но не за това исках да говоря ( пиша в случая ) ................а за, очевидно - НАЦИОНАЛНАТА ТРАГЕДИЯ сполетяла България...след снощният КОНТРОЛНИЯТ МАЧ... :lol:
Е, "нема такъв филм" братя българи !
- 'Що били сме паднали в контролният мач' ?
Е и ? ?
Нали за това са контролите ?
За да видиш....ако биеш, защо си бил ? !
И съответно....ако паднеш, защо си загубил ? !
- 'Ма били играли тез....а трябвало онез'
Ама ако не бяха играли тези от снощи....някои щяха да викат:
- 'Що не играха Жиката, Велизар, Сърмата, "Ушатият"- Янков, "Русия", Веско.....и т.н. ?
Нали така ? Въпроса разбира се, е риторичен !
Точно така щеше да е !
Не се знаем от вчера българите...... :lol:
Та молбата ми е......или по точно призива:
Дайте да не закриваме ( или бесим, горим на клада...или там каквото сте намислили ) всичко що носи името българско.....пък било то и - реално слабият в момента български футбол ! ..... ;)
..................................................................................................................
Конкретно за мача снощи.....не ми хареса !
Ама като казвам това....имам предвид - и Полша и България....направиха слаб мач.
Нашите можеби, трябва вече да осъзнаят......че отборите над средното европейско равнище, взимат контролите изключително на сериозно !
А ако този отбор, е домакин на следващото Европейско.....то спокойно можем да зачеркнем в представите им думата "контрола"
За мен главната причина за загубата ни ( ако въобще е важна тя ) ...е в настройката за мача на двата отбора.
Полша тръгнаха много сериозно още от самото начало.....и се видя, че нашите не бяха настроени съвсем.....за такъв мач, който ни предлагаха домакините !
Това е....то друго и.....главно като игра де, та друго няма какво да се анализира.
Имахме проблем с пресата на поляците през първите 45 мин. ....но през второто полувреме, долу - горе им намерихме "цаката."
Отново отделни индивидуални грешки решиха наш мач.....в наш ущърб.
Това вече се превръща в епидемия......в една друга тема писах, че се надявам Мъри да си е направил изводи за съответни играчи.
И понеже съм фен....няма начин да пропусна да си напипа мнението относно тия играчи.... :mrgreen:
За национали не стават: Сърмов, Минев, Ив. Иванов, Ч. Янков.....лично мнение !
Смятам, че двата бека трябва да са: отляво- К. Стоянов; и отдясно- Манолев
Центр. защитници: - Милиев, Желев, Тунчев, Илиев, Александров ( от Ч. м. ) Караславов ( това момче пробва ли го някой въобще ? ) .. Иво Иванов.
Та явно има варианти...въпрос на изпробване !
Центр. Халфове: - Стенли; и - "Пелето"
В атака са ясни хората.....Попов, Марто, Бербата и Божинов.......като варианти са и Велизар, Ив. Стоянов и Камбуров....но първите 4-ма ми се струва, че ще са приоритет !
Ако някой си мисли, че квалификациите ще ги играем със снощният състав.....да смени спорта ! ..... :mrgreen:
Дано има поне още 3 ( три ) контроли до първият ни официален мач септември месец....че има още доста работа....и постове за изглаждане !
Оптимист съм, че в следващите мачове....ще играем по добре !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 мар 2010 12:04

football.total написа:
mistreated написа:А бе вие поне малко от футбол вдявате ли или какво? Защо изобщо сравнявате Бербатов с играчи като Рууни, Вия и Тевез. Те са коренно различни като повечение на терена и в това няма нищо лошо. Значи ли, че всички трябва да са еднотипни телета, здрави и набити, които могат само да тичат и ритат? Ако ще искате от някой да играе като Рууни, искайте го от Божинов, защото той би трябвало да е такъв тип играч. Да не би Ибрахимович да може да тича и се бори, като Вия и Тевез, или пък има техниката на Меси?!? Това не му пречи да е един от най-добрите централни нападатели в света, какъвто е и Бербатов! И вие ли ще оспорвате решението на Съра да махне Тевез за сметка на Бербатов, той ли е глупака или вие? Аз май ще заложа на него, защото той много добре знае, че не му трябват еднотипни телета да тичат само до спукване. Трябва му мисъл на терена, каквато само Бербатов има в момента в Юнайтед. Да, хейтъри сте - нищо повече.

Да прав си наистина. Трябва му на Сър-а мисъл в лицето на Бербатов. Така е!
И по тази причина в мачовете срещу големите обикновено Берба винаги е оставян на спокойствие да милси... На пейката! А Руни не мисли ама играе! Айде със здраве! ;)

Това, че в трудни мачове Фъргюсън разчита на тактика с наситена средна линия и контраатаки не значи, че Бербатов е слаб играч. Ако и това трябва да ти обяснявам, значи си губя времето в писания. По тази логика ще ми кажеш, че корееца е по-добър футболист от Валенсия, защото него го използва по-често в такива мачове. Въпрос на тактика съобразена спрямо противника - нещо от което Мъди не вдява, ама грам. Повече няма да си губя времето да ти обяснявам колкото добър футболист е Митко, хората които трябва да го оценяват отдавна са го направили.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Полша - България

Мнениеот crap » 04 мар 2010 12:06

THE G.A.M.E написа:Незнам що си правя труда да чета почти всички мнения след важен мач.... :lol: .. :?
То направо се натрових.....в някои моменти ми се иска да си сменя българското гражданство.....( при нормални обстоятелства, не бих се отрекъл че съм българин....дори и да ме одерат, и след това да ме хвърлят в жарава ) !
Бих казал "бах мааму" ....след снощната КОНТРОЛА, явно трябва да закрием България, да Разпнем ( и обесим след това ) Мъри......респективно и всички играчи на ЦСКА и Левски !
Друг е въпроса.....че според някои, Стоилов е извел полските нападатели, Стоилов не си е покрил човека, Стоилов не можа да разиграва топката......брей, човек би помислил, че Мъри е истински демон на злото в българският футбол !
Ако е така, то би трябвало.....ако той го няма, ( и когато го е нямало ) нещата в Националния да вървят ? ! ?
Ъъъъъъъъ вървяха ли без него ? ? ?
Май от 7-8 години, националите....все така си се препъват в топката ? ! ?
Греша ли ?
Но не за това исках да говоря ( пиша в случая ) ................а за, очевидно - НАЦИОНАЛНАТА ТРАГЕДИЯ сполетяла България...след снощният КОНТРОЛНИЯТ МАЧ... :lol:
Е, "нема такъв филм" братя българи !
- 'Що били сме паднали в контролният мач' ?
Е и ? ?
Нали за това са контролите ?
За да видиш....ако биеш, защо си бил ? !
И съответно....ако паднеш, защо си загубил ? !
- 'Ма били играли тез....а трябвало онез'
Ама ако не бяха играли тези от снощи....някои щяха да викат:
- 'Що не играха Жиката, Велизар, Сърмата, "Ушатият"- Янков, "Русия", Веско.....и т.н. ?
Нали така ? Въпроса разбира се, е риторичен !
Точно така щеше да е !
Не се знаем от вчера българите...... :lol:
Та молбата ми е......или по точно призива:
Дайте да не закриваме ( или бесим, горим на клада...или там каквото сте намислили ) всичко що носи името българско.....пък било то и - реално слабият в момента български футбол ! ..... ;)
..................................................................................................................
Конкретно за мача снощи.....не ми хареса !
Ама като казвам това....имам предвид - и Полша и България....направиха слаб мач.
Нашите можеби, трябва вече да осъзнаят......че отборите над средното европейско равнище, взимат контролите изключително на сериозно !
А ако този отбор, е домакин на следващото Европейско.....то спокойно можем да зачеркнем в представите им думата "контрола"
За мен главната причина за загубата ни ( ако въобще е важна тя ) ...е в настройката за мача на двата отбора.
Полша тръгнаха много сериозно още от самото начало.....и се видя, че нашите не бяха настроени съвсем.....за такъв мач, който ни предлагаха домакините !
Това е....то друго и.....главно като игра де, та друго няма какво да се анализира.
Имахме проблем с пресата на поляците през първите 45 мин. ....но през второто полувреме, долу - горе им намерихме "цаката."
Отново отделни индивидуални грешки решиха наш мач.....в наш ущърб.
Това вече се превръща в епидемия......в една друга тема писах, че се надявам Мъри да си е направил изводи за съответни играчи.
И понеже съм фен....няма начин да пропусна да си напипа мнението относно тия играчи.... :mrgreen:
За национали не стават: Сърмов, Минев, Ив. Иванов, Ч. Янков.....лично мнение !
Смятам, че двата бека трябва да са: отляво- К. Стоянов; и отдясно- Манолев
Центр. защитници: - Милиев, Желев, Тунчев, Илиев, Александров ( от Ч. м. ) Караславов ( това момче пробва ли го някой въобще ? ) .. Иво Иванов.
Та явно има варианти...въпрос на изпробване !
Центр. Халфове: - Стенли; и - "Пелето"
В атака са ясни хората.....Попов, Марто, Бербата и Божинов.......като варианти са и Велизар, Ив. Стоянов и Камбуров....но първите 4-ма ми се струва, че ще са приоритет !
Ако някой си мисли, че квалификациите ще ги играем със снощният състав.....да смени спорта ! ..... :mrgreen:
Дано има поне още 3 ( три ) контроли до първият ни официален мач септември месец....че има още доста работа....и постове за изглаждане !
Оптимист съм, че в следващите мачове....ще играем по добре !

Поредното безумие от теб... аз се чудя защо изобщо пишеш, при положение че не си гледал мача... ако си гледал мача, явно си кьорав, ако все пак не си кьорав, явно си тъп или просто не разбираш от футбол! Много хубаво, че обръщаш падението на нац. ни отбор по футбол в ироничен коментар, целящ да натрие носа на неразбиращите правилният футбол на СС, но мерси, нЕма нужда! И целта тук не е да се угоди на нечии интереси, а в крайна сметка този отбор да постигне нещо!

пп. Коментара ти под чертата е по-правилен. И в крайна сметка излиза, че искаш СС да е треньор и презираш тези които не го искат, а в същото време отписа половината от отбора който ТОЙ създава в момента, отписа и всички промени които той наложи... интересни разсъждения!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 04 мар 2010 12:22

Бербатов не е виновен а е последният лъч надежда, който вече загасва.
С всеки мач ще играят по-зле. Резултата от контролата не е важен. То се очакваше да паднем. Важна е стратегията. А тя е че в Плевен си закриха и двата отбора, в Смолян го закриха, в Хасково и още 3,4 казаха по тв сега не се сещам кои бяха. Еми как ще има национален отбор. Преди 20 години всяко село си имаше отбор и си имаше официални селски лиги. Няма терени, школи и треньори - как да има футболисти. Все едно да има пилот от Ф1 като в България няма нито болиди, нито писти, нито организация. Ми младежите ще падат я, и от черна гора и от македония и от естония и малта не могат да бият и т.н. Литекс и Славия и еди кой си имал добра школа - глупости. Сега в младежкия отбор като викнаха 5 човека от прослувутата академия на Литекс какво стана - пак паднахме и то от кой - големия отбор на черна гора. Венци Стефанов се хвали направихме изкуствени игрища, имаме 500 деца в школата. Вчера дава интервю че чака Илия Илиев и Александър Томаш и чак ще съди БФС че го бавят. Абе Венциии, нали имаш 500 деца бе, Илия Илиев е на 36г. а Томаш на 34г. толко ли от 500 деца не си направил един читав халф и един централен защитник да налагаш млади момчета. Така ги тренираш - май само за здраве. И то като навсякъде е така как няма да падаме. Еми ние от сега започваме да падаме и падаме и падаме до ..... за сега не се вижда до кога!!!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 12:25

mistreated написа:
football.total написа:

Да прав си наистина. Трябва му на Сър-а мисъл в лицето на Бербатов. Така е!
И по тази причина в мачовете срещу големите обикновено Берба винаги е оставян на спокойствие да милси... На пейката! А Руни не мисли ама играе! Айде със здраве! ;)

Това, че в трудни мачове Фъргюсън разчита на тактика с наситена средна линия и контраатаки не значи, че Бербатов е слаб играч. Ако и това трябва да ти обяснявам, значи си губя времето в писания. По тази логика ще ми кажеш, че корееца е по-добър футболист от Валенсия, защото него го използва по-често в такива мачове. Въпрос на тактика съобразена спрямо противника - нещо от което Мъди не вдява, ама грам. Повече няма да си губя времето да ти обяснявам колкото добър футболист е Митко, хората които трябва да го оценяват отдавна са го направили.

Колкото и да ми обясняваш какъв голям футболист бил Митко ще ти кажа само едно - няма голям футболист във света, който във важните мачове на отбора си да стои резерва по тактически съображения. Както и няма менаджер на света който да даде 30 милиона паунда за да има просто една резерва от тактически съображения в отбора си. Митко в Юнайтед е пълен провал за парите които бяха платени за него. За Тотнъм става ама за Юнайтед не. И слава богу лятото май ще бъде заменен с Вия...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 мар 2010 12:35

Интересно какво ли мислят за Бензема в Реал Мадрид, щом Митко е провал... Неслучайно в хокея полезността на един играч се определя по формулата гол+асистенция. Мисля, че Митко през миналия сезон в Англия е сред първите трима по тоя показател, сега не ми се рови да търся. Всеки може да остане резерва, без значение колко пари струва, пак ти казвам - въпрос на тактика. Парите са относителна величина, те и за Робиньо дадоха толкова пари. Каквото и да ми говориш в момента Митко е втори по резултатност в Юнайтед и ако разделиш изиграните минути на головете ще се получи, че е вкарвал по около гол на 2 мача, без да броим асистенциите мъ. Ако за нападател това е лошо КПД, то нямам повече какво да кажа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 04 мар 2010 12:50

Не е виновен Митко. Колко паса получи в противниковата полувина? А пред пеналтерията?
Точно защитата е проблема. При слаба защита халфовете са принудени да играят дефанзивно и без никаква мисъл за атака. Вчера дори и втория ни нападатал ( И. Попов ) бе принуден да играе като дефанзивен халф.
Относно С. Стоилов. Кой извика недуразоменията И. Иванов, Минев, Зетя, Сърмата, Чебурашка и г-н Татуйровка? Кой пусна С. Ангелов защитник?

Относно играчите:

1. Иванков - само една малка грешка (не беше фатална), но ни спаси на няколко пъти. Жалко че се отказа. :cry:
2. Ж. Миланов - бяга много, но без никаква мисъл (то е нормално за него). Не е за националния.
3. С. Ангелов - много добър, без грешка. Според мен обаче мястото му е като халф.
4. И. Иванов - паникьосан, губещ високи топки. Не е за националния.
5. Минев - стахлив, неадекватен пълен статист. Не е за националния.
6. Ч. Янков - игра крило, а се отчете само с едно центриране. Много бавен. Нищо в защитен план. Не е за националния.
7. Сърмов - запомних го с един фал и един удър срещу Минев. Този не е футболист.
8. С. Петров - много се бори отне много топки, покриваше зоната на Сърмов.
9. Б. Георгиев - бавен, не създаде нищо опасно. Идинствените му центрирания бяха при статични ситуации. Не е за националния.
10. И. Попов - той на какъв пост игра вчера? В нападение кръгла нула. В защита отличен - отне повече топки от Сърмов, Благоев и Янков взети заедно. Покри много голям терен. Има някакво бъдеще в него, но при по-добри колеги на терена.
11. Д. Бербатов - остана изолиран. Отчете се с един самостоятелен пробив. Нуждае се от повече пасове, но не в нашата полувина!

Резерви:
12. В. Димитров - раздаде се, но е слаб. Може би като резерва при контузени титуляри.
13. В. Божинов - адмирации. Много хъс и борба. Заслужава титулярно място.
За останалите резерви нямам мнение (играха прекалено малко време).

Върни се в “Национален отбор”