Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
crap написа:Абе моряци, аз съм по-добър вратар от Пиргов... какви са тези глупости дето пишете?!
killamasta написа:Истината,е че трябва време.Един Иван Иванов например вчера се представи на не чак толкова лошо ниво като изключим грешката му при втория гол,която беше безобразна.Просто им трябва една елементарна подкрепа на тия момчета.С Минев положението е същото.. просто трябва да има кой да му обясни,че не трябва да се дърпа назад ами да влиза смело.Ние ги оплюваме (и за нас донякъде сме прави,защото все пак това е националния),но други няма и това е ясно.Затова нищо друго не ни остава освен да им дадем шанс.. и да не ги псуваме толкова,пък може и да стане нещо.
batbozho написа:crap написа:Абе моряци, аз съм по-добър вратар от Пиргов... какви са тези глупости дето пишете?!
Mа как да не си по-добър.Единствения по-добър от теб е Чавдаров
POPCORN написа:Aбе вие не разбрахте ли, че в националният имат право да играят само едни и същи играчи?Никаква промяна последните 2 години.Нито при Стоичков, нито при Пенев, нито при Стоилов!Всеки мач игфраем с един и същ отбор и затова сме толкова слаби.Първо в защита нито Минев , нито Иванов трявба да играят.Пелето и тоя Чавдар Янков докога ще играят в националният?Чавдар е пълна дупка!Той какво прави на терена?Ние освен Стилиян нямаме добри халфове.Всеки мач започваме така, Чавдар, Пелето и некви други и искаме да играем футбол.Еми пусни некой мач , хора където не сме ги гледали бе ?Като видях стартовият състав вчеря ми беше ясно, че ще ни счупат от бой!Еми ние с тия играчи вече играем 2-3 години и няма прогрес, няма и да има , защото толквоа си могат.По-добтре да пусне некви младежи и да се обиграват да се сработат един с друг и след 2-3 години да играем футбол.Ивелин какво направи първото поувреме>?Той не пипна топката...С тия играчи толкова.Пък и тренера е виновен също че ги пуска всеки ден.Не иска да рискува и затова не пуска нови момчета!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта