Господин Стоилов, какво ще кажете за Илко Пиргов?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Господин Стоилов!!!

Мнениеот Sole » 04 мар 2010 11:02

България никога няма да има силен отбор, вместо да събере в национала най-добрите наши футболисти,треньорът обслужва менажерски интереси. С изключение на 5-6 футболисти, останалите се вземат по нареждане на фирми и обръчи от менажери :!: :twisted:

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 04 мар 2010 11:03

crap написа:Абе моряци, аз съм по-добър вратар от Пиргов... какви са тези глупости дето пишете?!

Mа как да не си по-добър.Единствения по-добър от теб е Чавдаров :mrgreen:
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

dragi 78
Контакти:

Мнениеот dragi 78 » 04 мар 2010 11:04

аз не съм от вашия отбор,но съм съгласен с вас Илко показва качества и заслужава фланелката.Към автора имам забележка,когато споменаваш някй който е национал назови го с името МУ,затова моето момче се иска възпитание.Така не помагаме на отбора,а аз знам че на морето има още поне трима които са готови за национала.

Просто уважавайте футболерите на национала-без значение от кой отбор са.

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 04 мар 2010 11:07

Истината,е че трябва време.Един Иван Иванов например вчера се представи на не чак толкова лошо ниво като изключим грешката му при втория гол,която беше безобразна.Просто им трябва една елементарна подкрепа на тия момчета.С Минев положението е същото.. просто трябва да има кой да му обясни,че не трябва да се дърпа назад ами да влиза смело.Ние ги оплюваме (и за нас донякъде сме прави,защото все пак това е националния),но други няма и това е ясно.Затова нищо друго не ни остава освен да им дадем шанс.. и да не ги псуваме толкова,пък може и да стане нещо.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2010 11:07

Aбе вие не разбрахте ли, че в националният имат право да играят само едни и същи играчи?Никаква промяна последните 2 години.Нито при Стоичков, нито при Пенев, нито при Стоилов!Всеки мач игфраем с един и същ отбор и затова сме толкова слаби.Първо в защита нито Минев , нито Иванов трявба да играят.Пелето и тоя Чавдар Янков докога ще играят в националният?Чавдар е пълна дупка!Той какво прави на терена?Ние освен Стилиян нямаме добри халфове.Всеки мач започваме така, Чавдар, Пелето и некви други и искаме да играем футбол.Еми пусни некой мач , хора където не сме ги гледали бе ?Като видях стартовият състав вчеря ми беше ясно, че ще ни счупат от бой!Еми ние с тия играчи вече играем 2-3 години и няма прогрес, няма и да има , защото толквоа си могат.По-добтре да пусне некви младежи и да се обиграват да се сработат един с друг и след 2-3 години да играем футбол.Ивелин какво направи първото поувреме>?Той не пипна топката...С тия играчи толкова.Пък и тренера е виновен също че ги пуска всеки ден.Не иска да рискува и затова не пуска нови момчета!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 мар 2010 11:09

killamasta написа:Истината,е че трябва време.Един Иван Иванов например вчера се представи на не чак толкова лошо ниво като изключим грешката му при втория гол,която беше безобразна.Просто им трябва една елементарна подкрепа на тия момчета.С Минев положението е същото.. просто трябва да има кой да му обясни,че не трябва да се дърпа назад ами да влиза смело.Ние ги оплюваме (и за нас донякъде сме прави,защото все пак това е националния),но други няма и това е ясно.Затова нищо друго не ни остава освен да им дадем шанс.. и да не ги псуваме толкова,пък може и да стане нещо.

кво време бе брато?докога ще ги чакаме да се научат да играят футбол?кога най-пос;ле се класираме на някакъв форум?Като стана на 50 години?Те са на по 24-25-26 играчи бе.Те трявба да са научени вече как да спират топка, как да подават, как да се позиционират по терена.време им трябва...да пропуснеме още едно Европейско и Световно и няма да ни има вече ептем на на футболната карта!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 мар 2010 11:09

batbozho написа:
crap написа:Абе моряци, аз съм по-добър вратар от Пиргов... какви са тези глупости дето пишете?!

Mа как да не си по-добър.Единствения по-добър от теб е Чавдаров :mrgreen:

Как бе, казват, че и Урсула бил по-добър от мене... аз не вярвам де.
YA GUNNERS YA

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 04 мар 2010 11:12

ейййййй стоилов куха лейко пробвай сашко 15 номер и танка 6 номер за централна двойка пробвай от проба глава не боли
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 04 мар 2010 11:12

POPCORN написа:Aбе вие не разбрахте ли, че в националният имат право да играят само едни и същи играчи?Никаква промяна последните 2 години.Нито при Стоичков, нито при Пенев, нито при Стоилов!Всеки мач игфраем с един и същ отбор и затова сме толкова слаби.Първо в защита нито Минев , нито Иванов трявба да играят.Пелето и тоя Чавдар Янков докога ще играят в националният?Чавдар е пълна дупка!Той какво прави на терена?Ние освен Стилиян нямаме добри халфове.Всеки мач започваме така, Чавдар, Пелето и некви други и искаме да играем футбол.Еми пусни некой мач , хора където не сме ги гледали бе ?Като видях стартовият състав вчеря ми беше ясно, че ще ни счупат от бой!Еми ние с тия играчи вече играем 2-3 години и няма прогрес, няма и да има , защото толквоа си могат.По-добтре да пусне некви младежи и да се обиграват да се сработат един с друг и след 2-3 години да играем футбол.Ивелин какво направи първото поувреме>?Той не пипна топката...С тия играчи толкова.Пък и тренера е виновен също че ги пуска всеки ден.Не иска да рискува и затова не пуска нови момчета!

Не става само с младежи,приятел :) Наистина Чавдар Янков не играе добре напоследък и може да му се намери заместник.Например един Велизар Димитров вчера,ако не друго раздвижи играта в предни позиции.Другото,което е че трябва Станислав Ангелов да играе рамо до рамо със Стилян Петров и така дефанзивните ни халфове ще мачкат.На Иван Иванов трябва да му се намери млад колега,който да е до него и да се обиграват,например Милиев от Левски или както по-нагоре прочетох Дани Златков от Миньор,който също има качества.Просто на някои от новите момчета им трябва време да се отпуснат и да заиграят така както могат.. а някои от старите тотално разочароваха и трябва да не бъдат викани повече,след като опропастиха ред квалификации.

mik
Контакти:

Мнениеот mik » 04 мар 2010 11:14

Абе,приятели,защо му давате акъл и идеи на Г-н Стоилов!? Нали на всички нас ни е ясно,че той просто не става за селекционер на Нац. отбор?!Ако още някой има надежди,че нещо по съществено може да се случи с него начело би трябвало да е по-голям оптимист от лудите.Просто човека е много послушен и много не става!Ако има залози кои отбори няма да се класират за Европейските финали подскажете ми как мога да заложа съвсем спокойно огромна сума. За толкова безрисков залог и толкова сигурна печалба всеки може само да мечтае!...Не съм песимист.Аз са реалист и за пръв път толкова сигурен оптимист за себе си !

Върни се в “Национален отбор”