Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

svetozark
Контакти:

Re: Полша - България

Мнениеот svetozark » 04 мар 2010 00:30

PFC Litex ,,,,,,евала,това са приказки,това е истината ,,те защо не сложиха треньор от друга държава,за да не им разкаже далаверите из цяла европа,,крайно време е ние да направим нещо,незнам защо мълчим,,,сега като си тръгне Иванков познайте кой ще пази,ха ха ха ха ха! :roll:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 мар 2010 00:35

niki87 написа:
viroglav написа:С Пламен Марков направихме 0:0 с Италия в София... Сигурен съм , че с Мъри Стоилов този мач го губехме с разлика , ако той ни беше треньор по това време... Този човек , въпреки , че е играл защитник през кариерата си на футболист , не разбира нищо от тази част на играта и това е повече от видно... :lol:

Този човек е най-успешния български треньор за 21-ви век ;)

Мъри не е треньор , той е лаик. И без него Левски щеше да постигне същите , даже и по големи успехи в ЕКТ. Просто тогава имахте отбор... На мястото на Мъри може да е всеки малко по - компетентен футболен фен и ще върши същата работа и за без пари... :lol:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 мар 2010 00:49

Съдбата понякога си прави страхотни шеги... Докато бяха в Ботев близнаците Миневи , Веско беше с класа над Данчо. След като преминаха съответно в Левски и ЦСКА Данчо вече е с две класи над брат си... Просто различна обстановка и най - вече различни треньори. От едната страна треньори на Веско бяха Вили Вуцов , Емил Велев и сега Гонзо. От другата страна треньори на Данчо бяха Димитър Пенев , Любо Пенев и сега Иоан Андоне. Свалете сините очила и открийте разликите... между близнаците и техните треньори... :lol:

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 04 мар 2010 01:04

viroglav написа:Съдбата понякога си прави страхотни шеги... Докато бяха в Ботев близнаците Миневи , Веско беше с класа над Данчо. След като преминаха съответно в Левски и ЦСКА Данчо вече е с две класи над брат си... Просто различна обстановка и най - вече различни треньори. От едната страна треньори на Веско бяха Вили Вуцов , Емил Велев и сега Гонзо. От другата страна треньори на Данчо бяха Димитър Пенев , Любо Пенев и сега Иоан Андоне. Свалете сините очила и открийте разликите... между близнаците и техните треньори... :lol:

Тук не съм съгласен изобщо с теб,в Ботев Данчо се представяше много по-добре,а и игра повече време в отбора отколкото Веско.И в момента не е много коректно да ги сравняваш двамата,при положение че играят на различни позиции.Аз от мачовете които съм гледал на Левски,не съм видял слаб мач на Минев,а тези които съм гледал на ЦСКА мога да кажа че не е много убедителен.Това го казвам като абсолютно безпристрастен зрител,без да съм фен на някой от тези три отбора в които са играли и играят близнаците!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 мар 2010 02:28

Този филм на Мъри Стоилов отдавна го гледаме,ще го гледаме и на квалификациите за Европейското :twisted:

bobi743
Контакти:

Мнениеот bobi743 » 04 мар 2010 02:53

Този Минев е пълен АМАТЬОР.Да не кажа нещо по-сериозно.

kotaraka12
Контакти:

Мнениеот kotaraka12 » 04 мар 2010 02:53

Spored vas zasto ne vzeha drug trehior za da mogat tezi GOVEDA da si vartqt dalaverite.BUKLUCI TAKIVA

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 мар 2010 06:27

Ех мъка без край :oops: Велик Иванков,да му мисли Петков!!!!!!!!!!!
1Пеков
2ПЕТКОВ и така цялият отбор ,както се майтапят по Гонг ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 04 мар 2010 07:03

Повече мисля, че не можем с този треньор. Трябва да направим стачка ние феновете. Просто да не ходим на мачове на нацоналния отбор. Срамота и резил.
ВДинев

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 04 мар 2010 07:11

PFC Litex написа:Aбе хора не разбрахте ли, че в нац. отбор на БЪЛГАРИЯ и в родното първенството, нито един треньор не си взима решенията сам, не му се дава нито избор, нито свобода, за това си тръгна ИЦО, за това си тръгна и ЛЮБО.. Мъри, до колко е виновен, само той си знае, но много ме съмнява избора му спрямо титулярите ВИНАГИ да е лично негов!?!!! Доста хора от "ГОРЕ" се бъркат в работата на цялата тая "система": мениджърски интереси, чичово, батково, татково, русото, зетя, дървари, чалгаджий и т.н. и т.н. и познайте защо, всичко е с кодово име "CA$$$H" а и не само... НИТО 1 ОТ ТЕЗИ "ФУТБОЛИСТИ", нямаше да е в нац. отбор, ако не е бил ДОБУТАН до там, не с връзки, а със синджири, пълни смешници със извънземни заплати, чак в Германия, Италия, Англия ми играят... ЗЛАТНОТО ПОКОЛЕНИЕ 94 играеха в доста ПО-СЛАБИ отбори, а какво постигнаха... не заради ТРЕНЬОРА или заради нещо друго, а защото имаха най-малкото ХЪС и ЖЕЛАНИЕ за игра + истински МЪЖКАРИ и 'БИТКАДЖИИ' на терена, а не като сегашните... кривокраки манекенки.

Айде, сега пак спорете, кое първенство е по-слабо, нашето или на Полша или на Кипър или на Черна гора и кой треньор е по-подходящ и естествено да не забравяме вечната и безсмислена тема Левски вс. Цска, докато ВСИЧКО потъва ли.. потъва.

Не си прав, че поколението от САЩ94 са играли в по слаби отбори. Сега никъде не играят. Само един Стилян е редовен титуляр. Марто страда от изключително много контузии. Не му върви. За маникена нямам думи. Другите са посредствени футболисти. Ако изобщо може да се каже, че са футболисти.
ВДинев

Върни се в “Национален отбор”